bak sana bu topiğe onuda ispatlayacam.bekle
Printable View
Puahahahhahsh
Alemsiniz yahu, birbirinize laf çakana kadar piyasaya odaklansanız paraları katlaya katlaya parasaymaktan bıkarsınız :he:
Bak şindi öngörüye bak.
Herif akşam seansında çok fena fışkırttıracak iyi izleyin :drunk:
emlak,
en baştan beri oku dün akşam tokatlı ile başlıyor bana soruyor bende f16 dan dolayı baskı olabileceğini belirttim.Buraya bozkurtu da dahil ediyorlar belki bilmeden onun günahını alamam , bozkurt ta yazdığı msj sonunda apka ya selamlar diyor hemen apka bana sallamaya başlıyor buradaki organizeyi görüyorsun zeki ya bunlar.
her boku çok bilen apka ya sormuyor dün gece tek bana soruyor bende yedim sanıyorlar taşakdayım haberleri yok:kahkah:
Beni kavganıza katmayın, ben tek çalışırım :drunk:
Sindoma abi başarılı öngörülerinde seni de tebrik ediyorum.
Ben kaz***** hep tebrik etmişimdir, kim olursa olsun heriften bi gıl kopartanı tebrik ederim
tek tek okumaya gerek yok zihniyetlerini biliyorum bana yetiyor artıyor :)
benim fark anlamında dikkat çekmek istediğim noktayı anlayın diye.
yoksa kimsenin pozu zerre beni ilgilendirmiyor.. gerçekten böyle. kazanıyorsa 1000 misli daha kazansın.
kaybediyorsa da zararını çıkarır umarım.
forumda kancıklar gibi bir konuyu başka birlere çekip sürekli döneklik yapmak aklınca birilerine laf çakmak ha işte ona ben karşı çıkarım. bunuda yazarım !
:drunk::drunk:
9.7.2024 gerekçelerimle analizimi yapmışım pıst 100 10500 lerde formasyonum çalışırsa 11500-11600 hedef belirtmişim yapın bakalım 500 puan önceden analiziniz göreyim sağdan soldan okuduklarını bana analiz diye pıst 100 11000 olmuş onu anlatıyorlar.:)ve okuduğunu anlamayan bir zekaya sahipler orta vade öngörü diyor ulan labunya 2023 12. ayında orta vade görüşümü belirtmişim ben pıst 100 2.50 dolarken 3.25-3.35.375.400 diye daha ne soruyorsun amaç farklı