Geçmiş olsun Akçay
Printable View
Geçmiş olsun Akçay
Çin, cesur bir şekilde teşvik politikalarını uygulamaya koydu, para politikası “gevşemeye†doğru dönüyor
tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler...
olayın özü bu şekilde ntv den aldım...
yüzlerce örnek var...bayrampaşa belediyesinin polis merkezinin karşısındaki isparkta birde...
tenha bir yer değil...orada bir sürü banka var bilirseniz...
Bankadan para çekenleri GPS ile takip edip gasp eden Türk- Gürcistan uyruklu çete çökertildi
Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk - Gürcü uyruklu bir çetenin bankaları gözetleyerek yüklü para çeken vatandaşların araçlarına GPS takıp takibe aldığını, daha sonra da bu kişileri gasbettiğini belirledi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çete, eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla çökertildi.
Tokatlı şu kafayı değiştir şuanda satranç masasında bu adamlara oynuyoruz iç siyaset için tüh kaka denilen yarın dostun oluyor.Sen bilirsin burada sabahtan sordum kimse cvp madı.
Suriyeye girilip esat devrildi peki şimdi bu olayda herkes nasıl mutlu olur İsrail sevinçten naralar atarak golan tepelerinden aşağı iniyor kendine koridor açıyormuş,ABD memnun, Avrupa memnun , Kürtler memnun, bizde haritaların karşısına geçip sopalarla plaka hesabı var:) bak bu işte yanlışlık var bunu cvplaya bilirsen olayı çözersin yoksa olaylara hep bu şekilde bakar geçersin.Ama İsrail gazzede başladığı toprak genişlemeyi yıkarak yakarak devam eder gider bizde kınarız o kadar.
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
·
1 sa
Şirketlet kesimi düşük faiz istiyorsa faizi düşürün demek yerine enflasyonla daha güçlü mücadele edilmesini talep etmeli.
Alıntı
CNBC-e
@cnbceofficial
·
5s
â*•ï¸"Faizler hemen inmeyecek, 2025'te tam rahatlama dönemi yaşamayacağız"
â*•ï¸"İş dünyası şikayetini farklı bir şekilde hükümete iletmeli"
Prof. Dr. Hakan Kara
Daha fazla göster
bak önemli olan bu
Bir iş için ihaleye giriyoruz 4 kişi ben kazanıyorum ama diğer 3 kişide memnun bu suriye işi böyle.:)
Ali Yerlikaya: "Ülkesine dönüş yapan Suriyeli sayısı 1,5-2 katına çıktı..