Yok ben kerevitaş ile bu hisseyi hiç kıyas yapmadım sn. guvence .. İzocam ile kıyas yaptım...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok ben kerevitaş ile bu hisseyi hiç kıyas yapmadım sn. guvence .. İzocam ile kıyas yaptım...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın bomberman grafikte siz ne görüyorsunuz. bana kalırsa biraz daha zamanı var gibi. Belki 4-5 ay :whistling:
:yahoo: deliliğe vuruyorum BOZKIRLI...
nasıl bir algı operasyonu yapıyor, nasıl bir umutsuzluk pompalıyorsam piyasa etkileniyor.
ahanda seçim sürecine girdik...mk.. geçmiş olsun hepimize...
80 yıllık intikam a.s. memleketin... hükümet sayesinde ateizimde deizim de patlama oldu..yandaş haricinde varmı ganimet paylaşan...
aman sen yıkılma BOZKIRLI... UMUDUMUZ SENSİN. arada musluğu başkalarına da çevir...:halay:
kızmıyorsun değilmi..seviyorum Seni... artık tırlattık :party:
intikamın bir kısmını borçlanarak alıyoruz
http://www.bloomberght.com/piyasalar...at-talep-geldi
Ben bryat çok düşeceği kanaatin de değilim fakat rakam yazmıyorum çünkü;destek şurası dediğimiz de mutlaka oraya getiriyorlar.
Hatta altına getiriyorlar [emoji3]
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıdın endeksle alakası yok ama maalesef endeksle düşüşler de betası var,yükseliş de yok,uyduruk kardemir%8 gider bu gitmez çünkü;vob da değil,varantı ,opsiyonu yok ki adam şortlayan veya satım varantı alan küçük yatırımcıyı batırmak için yukarı sürsün,.Gitmesi için tek sebeb var o da tahta yapıcının elimiz de ki fiziki malı alması yukarı sürmesi ve tekrar düzeltiyorum ayağına elin de mal yoksa da açığa satarak bizim satış yapmamızı beklemesi,şu anda düzeltiyorum ayağın da 14 aydır ,sabır.