% 50 pkent
% 30 tukaş
% 20 burçelik
Printable View
% 50 pkent
% 30 tukaş
% 20 burçelik
kervt 34%
banvt 33%
alyag 33%
Batik kardesim duzelir takma kafana bende se 96 da basladim benim sermaye cuzi o zamanlar bankamatikten alip satardik kazansikta kaybettikte o yillar bilmiyorsun ner ucan kacan var onun pesindesin onemli olan burda sabretmek.borsada kural nedir beklentisi olan ve kar bilanco her seydir. Sonra sabirdir.bir kac ornek.sene 97 kisa donem askerim. Harclikla aktas elek. Aldim 8 ay sonnra 150 den oldu 600 tl.. Sermaye ax .senene 2008 kriz para olarak bjkta sermaye artitirimi var eski yeni serbest marj parayi 2 ye katladim. 60 bin param var. Sonra merkoya bastik biz aldik yariya dustu bir kac kiside aldi baskilara dayanamadik sattirdialar. 3 aya kalmaz uctu 4 e katladi.neyse bizim calisan vat akedemisyen d oda borsaciymis abi dedi ceylan giyimdeyiz 20 olacak al tamam dedim 9 dan aldim. Ula a aldik 9 dn 5 e dustu.. Megerse k yatirimmin ortagi imis portoy leri soyluyor bana yanlis tuyo biz sattik abi unutmusum sana haber etmeyi . Koza dedi adama guvenim kalmadi sonra.Adam yanlis tuyodan adamami oldurduler akademsyen 2 cocugu vardi ank.kecironde parkta vurdulardi musterisini 2 trilyon zarara ugrattigindan mafya vari. Neyse allh rahmet etsin doc.di.. 2008 kriz e yakalandik benim para 5000 kaldi biz oynamya devam garanti 1;67 halk 3,4 bu sefer banka alip satiyom kuzu ile bikmis abi var biri donwcek oburu gomulecek diyor biz devam ilave para koyum bu arada ttrak 4 tl alyom 5 den satiyom halk vb. Derken sermay artitor ondan ona bu arada aslan cimento hatirladigim kadari ile 2011 de sermaye 250 binn oluyor hanim baski yapiyor 200 bin ev aldim. 50 binle devam 2014 de 1550 bin para gezi 17 aralik derken halkdayim 17 den 9 a dustu benim parA 90 dustu o sinirle tumunu varanta bastinm bilmiyoz birde acemi sansi 2-3 kere tutturdum endeks gumlemus ben tersine alimdayim parayi 180 bin yaptim sonra ne olduysa her seferinde ersde kaliyom.para oldu 50 bin olmayacak boyle biraktim yarisi ile araba degistirdim kalan 20 ile turgg aldim 1 yil hic dokunmadim elime gecenle aldim 20 den 40 oldu sattim taki 2016 2016 kasim da beklentili kagitlara girdim sermaye 80 in bu arada sukur 1 yilda eklemelwrde 4-5 kati yaptim.artik kural iyi bilanco beklenti karli sirket ve bolca sabir.. Allah herkesin gonlne gore versin bir kac animi anlattim kisaca daha neler gorduk borsada arkasin biri arabasiini satiyor borsaya bjkdi 2 ye katliyor abi cik olmaz e mercedes alacam sonrasi um batti diyecem hastalik bu gece hissesiz yatamiyoz.kalun saglicakla
Tebrikler atıcılar.. Tutucular... [emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tektu %50
İhlgm %30
Asuzu %20
Günaydın arkadaşlar... Bol şanslar..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KATILIM LİNKİ
TAKİP LİNKİ
*************** KURALLAR *********************
1 - Hisse.net sitesinde kullandığınız üye isminizi giriniz.
2 - Listeden 3 hisse seçiniz.
3 - Hisselerin toplam oranı % 100 olmalıdır.
4 - Seçilen 1 hissenin toplamı en fazla % 50, en az % 20 olmalıdır.
5 - Hisselerin seçilme sebebi tercihen olup, yazılmak istenmiyorsa (.) konulabilir.
6 - Karışıklık olmaması açısından linke yazdığınız tahminleri bu topiğede yazmanız gerekmektedir.
7 - Listede olmayan eklenmesini istediğiniz hisse varsa ilgili topige yazarak eklettirebilirsiniz.
8 - Bist Ana ve Yıldız Pazar hisseleri yarışmaya dahildir.
9 - Yazılan hisselerin toplam oranı % 100 den fazla yada eksik olduğunda % 34 - % 33 -% 33 şeklinde değerlendirmeye alınacaktır.
10-Yarışma başlangıcı Alım ve Satım fiyatı Cuma günü kapanıs fiyatlarıdır.
11 - Yarışma haftalık olup, başladıktan sonra hisse değişimi olmayacaktır.
12 - Verilen linke yazamayanlar topiğe tahminlerini yazarken belirtsinler.Arkadaşlardan biri fırsat bulursa kaydeder. Edemezsekte günah bizde değildir.
13 - Tahminlerinizi her hafta Cuma gününden Pazartesi sabahı 09.30 e kadar yazabilirsiniz. 09.30 den sonraki tahminler yarışma dışı sayılacaktır.
14 - Sonuçlar Cuma akşamı yayınlanacaktır.
15 - Kazananları tebrik ederken foruma ayrıca yazılmayacaktır.
*** HİÇBİR ŞEKİLDE YATIRIM TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLEMEZ
Kozaa 35
ısbtr 35
kozal 30