Ahmedim, Ahmağız biraz sanırım yazıyı nasıl anlıyorsan, diğer yazımıda oku ve boş yapma, senin borsa bilgini 2 milyon kez satın alır benim bilgim
Printable View
Devre kesti
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ömrümü yediiiin speeeeeekk. koronalara gelesiiiiiin
Ömürmü kaldı bittik hala oynuyor
Endeksteki sıkıntı değil sebep asıl sıkıntı hissenin kendisi
Endeks 0.20 bizimki yüzde 10 spk nerdesin
Bu rezil kağıt bugün yine taban kapatacak galiba . Hareketleri onu gösteriyor
Ben vedalaştım. Daha sonraki tabanlardan alırız gerekirse
Durum bellli oldu...trabzon sporu sampiyon yapmiyacaklar......
Kasapoğlu: Futbol, Basketbol, Voleybol Federasyonlarımızın Başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanımız ile saat 13:30’da bir araya gelerek koronavirüs salgınına yönelik süreci değerlendireceğiz
Ligler ertelenirse bir kaç taban daha yeriz büyük ihtimalle
düşme sebebi gelirler yok oldu bunu neden anlamak istemiyoruz acaba fener. bjk ve gs şu an en dipteler daha düşecek yerleri kalmadı ts de cıktıgı diplerin bile şu an 2 kat uzerinde
Bugün direkt tabana çakılmadığına göre federasyonun erteleme kararına kadar ne kadar mal çıksam iyidir anlayışındalar.
Bu vakitten sonra erteleme kararı çıksa ne olur çıkmasa ne olur.
Ben açık konuşayım ertelenmesi daha iyi.
Neden mi? Çünkü ertelenmese şampiyonluk yolunda oluşacak ambiyans boşa gidecek.
Bari maçları erteleyin de yarın bir gün bu iş bittiğinde maçlar yeniden o atmosferde oynansın.
sadece maclardan ibaretmi asıl olan reklamlar seyircisiz maclara stad reklamını kim verir ? hani o kenarlarda varya panolar asıl para onlar ..sampiyonlar liginden gelecek para 28 milyon euro gelecekmi bu sene gelmeyecegi kesin sampiyonlar yada uefada yapacagı maclarda alınacak galibiyet paralarıda yok cunku hersey iptal bunlarıda bosver sence neden düsüyor bana gore en büyük aday tine trabzon spor siz oyle trt nin anketlerine ona buna bakmayın GS 3 puan geride en buyuk avantaj ondaymış gibi gösteriliyor neye gore oynadıgı oyun cokmu kalite
Seni ilk defa görüyorum.
Eskişehirlimisiniz?
Zarar çok galiba...GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümle alem liglerin ertelenme ihtimalini biliyordu.
Ertelenme haberi günler öncesinde fiyatlandı zaten.
Bari seyircisiz oynanacağına vakti gelince seyircili oynansın.
Seyircisiz bir şekilde ligin bitirilmesi ertelenmesinden daha çok zarar verir.
Bu kadar basit..
Taş gibi hisse 2.19 un altına inmiyor[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu sene paranın gelmiyecegi % 90 ama bu verilmiyecek demek degil sadece ertelenecek ama şöyle düşün futbolcuların parası euro uzerinden veriliyor taksitler ödenemez hale gelecek icerde reklam yok sampiyonlar ligi tffden para yok bu sene icin diyorum düşünsene bir durumu ama şunuda soyleyim hergun her tabana 1000 lot alış yazıyorum :) alış sebebim ise V oluştu bu borsa yataya dönmez ama V nin bittigi yer neresidir bilinmez şu anda aşagı iniyoruz ama kücücük 1 igne bulduk haberi V nin son oldugu an olur bende bu yuzden hergün 1000 lot alacam taki 25 bin suyunu cekene kadar :drunk:
Gs dipte o yüzden fazla düşmüyor değil mi ligler ertelenirse kuruşları konuşuruz birkaç haftaya spor hisselerinde...
liglerin ertelenmesi tamamen trabzon spora yarar
Trabzonda korona yok. Zaten gerek de yok çünkü TRABZONSPOR vaaaaaar.
şimdi ligler ertelendi bu hastalık cogunlugun dedigi yaz sonu anca biter İNŞALLAH daha erkende ilacı bulurlar ama diyelimki yaz sonunu buldu peki iptal edilen ligler 1 yıl geridenmi başlayacak ? uefa başkanı aynen şunu diyecek ligler ve şampiyonlar ligi devam edecek 2020 sezonunda sıralama ya göre şampiyonlar belirlenecek nokta ve şampiyonlar ligi uefa ligi başlayacak.. tabi bu arada borsada bulunan 4 takımın hisseleri nerelere gelir yada nerelere cıkar orası muamma
https://s19.directupload.net/images/200319/itye8cba.jpg
10 günlük pasta
https://s19.directupload.net/images/200319/27qxyt2w.jpg
10 günlük takas,
geçerli olan takastır.
Tabanı görür görmez 5 saniye sürmedi tabana satış verdim 4 milyon üzeri 219 dan da işlem olmuş,ama benim satış gerçekleşmedi.Ya eğer bi katakulli varsa Allah belanızı versin.Ytd
Tepki verir mi arkadaşlar ne dersiniz
Artıya geçti bugünleri gorecekmisiz