1.hedefte kapattık seansı..
Printable View
bir iki ay önce sessizce bi yazı düşmüştü piyasaya...
^^Socar ve Gübretaş ortak şirket kuracak
Gübretaş ve Socar, yüzde 50'şer paya sahip olacakları bir ortak girişim kurmak için niyet mektubu imzaladı.^^
tesadüf mü yoksa yükselişle ilgisi var mı acaba? socar türkiyede ciddi yatırım yapıcak.. umarım gübref olarak bizde nasipleniriz...
bakalım görelim...
Ciddi alımlar var ve kademeler aşşağıda boş olduğu için 2 3 bin le aşşağı çekiyorlar ama alıcı çok istekli..
Ilk seans sonu gelen babalar bırakmadı peşini.. 4,98 den döndü 5 denenmesi gelicek..
Sabırla izleyelim..
Bakalım görelim...
Bende onu diyorum ne güzel çıkıyor işte illa bir nedenmi bulmamız lazım. Yeni gireceklere umut bağlatacak sözler sarf edilmemesi gerekiyor bu forumda çünkü eski güzellemeci xxtrader iyi mal kitledi zamanında 6 tl den 5 tl den o sebep diyorum izlemek daha yerinde diye.
Şu an hissede gerçek anlamda teknik hareketler yok.. sadece göstermelik hareketler oluyor.. Mal değişimi var veya karşılıklı işlem yoğunluğu yüksek.. 2-3 ayda milleti iyi döktükleri de ortada; 15 milyon lota yakın mal aldılar, görünen 6 milyon civarı küçüklerden..
Bence de sağlam bir haber gelecek (favorim maden, ama şirket, teşvik vs de olabilir)..
Ancak grup, hareket zamanı demiş veya tahtaya yeni birileri de dalmış olabilir..
Cevabı bilen birileri var ama biz ancak zamanla öğrenebileceğiz..
Yabancılar kağıda girmeye başladı diyebilir miyiz
Yabancı payında ciddi artış yok. Bir kaçgündür finans ve garanti ağırlıklıidi alımlar.
Benim penceremden grafikte cikan sonuc; 4.85 ilk destek ve sıralıları 4.79 ile 4.65..
Yukarıda ilk direnç 4.93 sonra 5.03 ile 5.11 mevcut. Kisada esas hedef 5.32
Bakalim gorelim..
Spekülatif hareket var...buna benzer yıllar önce gerel hareket etmişti...sebep gerel Tesla ile elektrikli araba bataryası üretmek için işbirliği yapacaktı...sonuçta spek bunu kullandı hisse 2 TL den 7 TL ye gitti...sonrası hikayenin boş olduğu anlaşıldı hisse şimdi alçak sürünüyor.....gubrf de aynı spekülasyon var...temel verilerde düzelme yok....olsaydı yabancı girerdi....ayrıca çok borçlu bir şirket düzelmesi kolay değil...bu hissede bedelli sermaye artırma potansiyeli çok fazla....bu borç yükü hafiflemeden temel veriler düzelmez....temettü zaten yok...ytd
yatayda açılış yaptı 4,99 ve 5,00 da 30 bin bekleyen ile 4,88 ve 85 de 25 er bin alıcı var..
bakalım görelim...
Hiçbir hisse ne sonsuza kadar düşer, ne de sonsuza kadar da yükselir.. Hisse Boğa piyasasına girmiş bile olsa böyle bir yükseliş sonrası sağlam bir düzeltme herkesçe normal karşılanır.. Yalnız gubrf ile gerel i karşılaştırmak bırakın elma ile armutu karşılaştırmayı.. karpuz ile maydonuzu karşılaştırmaktan farksızdır.
Geçmişteki kötü verilerde takılı kalmak da anlamsızdır. Borsa dünü, bugünü değil yarını fiyatlar... Ayrıca Spekülatif de dahil olmak üzere hiçbir haber eşliğinde yükseliş de söz konusu değil...
4,98 tekrar test etti.. Babalar yine daldı tahtaya ve dünkü gibi ilk seans sonunu bekledi ve 15bin 15bin parçalıyarak yaklaşık alımlarla tahtsyı yukarı çektiler. Sonalımlarla hacim çok olmasada totalde yine hissede para girişi artmaya devam ediyor..
Bakalım öğleden sonra ne olacak?
Bakalım görelim...
Sayın İktisatçı Rahatsızlığınız neden?Ben kendi adıma Sayın Doktoru yıllardır takip ediyorum.Çokta faydasını gördüm hem İsdmr hemde Gubrf yaptığı paylaşımlardan dolayı ALLAH ondan razı olsun.
Yarın ne olur öngörüsü olan varmı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ilginc dimi.. adam hisse yukseldikce sinirleniyor, 4.20 den buyana saldiriyor, az sarksa sallayacak da, hisse firsat vermiyor....
ben kendimce atip tutuyorum, sallama beni.. delide gec.. gun ici yazma sinirimi var?
Birde sende gubref varsa, hisse yukseldikce bu sinir katsayin niye yukseliyor?
hisse elinde yoksa yazilanlardan sana ne?
Hadi mutlu ol diye yaZiyorum saatlikte yon bozuluyor, sana gun dogacak gibi... ‘’neoldu doktor?, atiyo tutuyodun bak dustu, piyasada yoksun’’ demek icin..
Eyvallah.. zaten kimseye al yada sat su ana kadar demedim, demem mumkun degil. Isin uzmani degilim cunku,
ama elinde derinlik,kademe, alanlari satanlari gormeyen yiginla insan var bugrupta.. bu insanlara kademe yerlerini ve destek direnclerini paylasmak niye uzer diger arkadaslari anlamak zor gercekten..
Sen paylaşımlarına devam et doktor biz takip ediyoruz
4,84 üzeri kalması önemli... Haftalıkta yön yukarı. Saatlikte ise dönüşü teyit etmesi için 4,84 altına sarkması gerek.. Kademeler boş gene.. Yukarıda 4,89 var aşşağısı gevşek...
Gün sonu 4,84 ve üzeri her kapanış olumlu... ,
altına sarkarsa hacim ve alan satanla tekrar değerlendirmek gerek...
Bakalım görelim...
4,80 oldu var mı fikrin öngörün.. yok.!
Yatırımcı ne yapmalı var mı önerin yok...
Çıkarsa ben demiştim düşerse kar satışı..
günlük daytrade edenler gibi bakıyorsunuz pencereden
2.30 dan gelen bir hisse var ve gram gevsemiyor. grafikisine bakarsanız o kadar dik acıyla cıkıyor ki
4.80 değil 3.80 bile olsa trendi bozmuyor.
günlük trade ediyorsanız orasını bilemem
yatırımcı senin benim sözümle iş yapıcaksa bıraksın bu işi...
illa öneri mi istiyosun al ozaman
4,84 kritik nokta...
4,80 altına sarkacak gibi saatlikleri bozdular.. 240bin negatife düştü... ben trade edeceğim diyen bir ekip için elindekini sat uyarısı verdiler... sen istersen sat..
öğledensonra 4,80-81 leri 100bin alıp tekrar 4,84 e çektiler.. üzeri heryer bizi 5 e taşır ..bu bugünde olur haftayada olur? müneccim boku yemedik nihayetinde... altında kapatırsa hissenin yönü aşağıya döner. nereye kadar 4,67 görünüyor bende.. bu bugünde olur haftayada olur.. zaten burada yatırımcı kendi kararını verecek bana yeter yada yetmez diyecek. ben destek direnç stop yazdım sengül geç..
bu arada 4,80 oldu sende ne görünüyor... efendim?? yok mu önerin..
ben sattım mı satmadım.. 4,65 e de düşse kar marjım iyi elimde bisüre daha tutucam.
sen sat bence...
öneri istiyosun ya al sana öneri..
Eksi 250 binden artı 350 bine geçti.. iyi sirkelediler yine milleti..
Bakalım görelim...
hocam devam et sıkıntı yok kademeleri göremeyen bir sürü arkadaşımız onlara yardımcı oluyorsun allah razı olsun deseler yeter anlayamadığım neden diğer arkadaşımıza sıkıntı veriyor çözemedim seni takip ediyoruz kimseye al sat demiyorsun sadece fikrini beyan ediyorsun benden yana allah razı olsun emeğin var hakkını helal et
Hacim şuan için güzel.. Alıcılar fazla
1,5milyon artıda..
4,97 de aşşağıda toplanmış destekler..
Yukarıda 5,00 ve 5,03 de toplanmış..
Kademelerin herbirinde ortalama 40bin var.. Buda isteyenin hacimli satıp isteyenin hacimli almasına olanak sağlar..
Trade için güzel bir gün..
Buarada tknsa hissesinde geçen haftadan buyana alımlar artıyor.. Niye bilmem gübref gibi teknosada yıllarca sürünüdürdü milleti... Batık hisse ama benzer hareketleri yapabilir gübre gibi.. Bende yok şahsen.. Takip etmek gerek
bakalım görelim...
Çok sağlam duruyor,hızlı bir yukarı deneme yapabilir diye düşünüyorum ,asla tavsiye değildir.
Sanmıyorum hızlı hareket için kademelerin birazdaha boş olması gerek..
5,03 üzeri şuan çok kolay değil...
Emir silmeler olmaz yada babalar gelmezse...
Aslında özel bidurum yok.. 5-6 yıldır aralıksız düşen surunen hisse toparlanıyor.. aynı tknsa da olduğu gibi..
Sabahki 1.5milyon artının bikısmını çıktılar. 1mikyon artıda halen.. 4.92yi en kuvvetli destek yaptılar.. 5 ide eniyi direnç..
aslında olumsuz senaryo halen yok.. stop koymazsak düşerken beklemeye mecbur oluyoruzda yükselirken elimizde tutmaya yatırımcı olarak dayanamıyoruz.. şahsen ben öyleyim enazından..
Şimdilik çizdiğim stop noktası çalışmadı bile.. bekle gör devam ediyor benim için..
bakalım görelim..
Ver coşkuyu bozkurt ☺ İyi gaza getiriyosun👍
Kendi grafiğinde Aşşağıda 4.91 ile 4.86 ve benim kendi stop noktam 4.72 var. Yukarıda 5.03 ile 5.11 ve 5.32 ile tepe noktası 5.55 var..
Nereye gider? Bilemem ama alıcılar yine fazlaydı.. günlerdir bir seans bile aşşağı sarkıtmadan, gün içinde kademe doldura doldura gidiyor..
Akıllı yatırımcı çeker çizgisini hedefinde kağıdı bozar, çıkar.. bu nokta nere derseniz aklınyolu bir 5.01..
Ama, bizim gibi gaz alanlar bozmadan takip ederek yukarı stop sürerek devam eder😁
Ben şimdilik devam tarafındayım. Risk etmek istemeyenler yolun sonu yaklaşıyor.
Bakalım görelim...
artıda açıldı halen para girişi fazla ancak aşşağı kademeler gevşek eksideyiz. .satıcılar daha istekli gibi. 4,99 ilk direnç.. sonra 5,02 ve 5,08 var..
aşşağıda 4,95 ve 4,90 desteklere birikmişler emirlerde..
gün içi değişirse yazarım..
bakalım görelim...
alıcılar arttı.. 350bin artıda..
5,03 geçilmesi yükselişi hızlandırır. aşşağıda 4,95 de 4,94 de sağlam destekler attılar..
şahsen ben 5,00 üzeri her değere kapanışta razıyım. yükselişi destekler
sarkarsada 4,95 üzerinde tutunması şart.. kırarsa düşüş devamı gelebilir.. ..
bakalım görelim...
840bin artı para girişi güzel.. 5.01 sonrası 5.06 a kadar iyi yüklendiler. 5.05 te ciddi alımlar vardı.. karanlık odadaki 50 küsürbin verme olmasa çok iyi günsonu olacaktı..
Güniçi sarksada topluyor.. muazzam gidiyor yükselen kanalda..
Stop noktasını 4.85 e sürükleyip şahsım adına devam ediyorum.. ilk hedef 5.08 ve 5.11 sonra 5.3x ler..
Bakalım görelim..
sakin bir gün başlangıcı..
yukarıda 5,10 da 50 bin
aşşağıda 5,03 ve 5,00 da 50bin var.. ara kademelerde boş değil..
ilk seans için çok hızlı hareketler olmayabilir kademe emirleri silinmezse...
bakalım görelim...