https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cfd6ee8a11.jpg
Yılmaz bey ellerine sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cfd6ee8a11.jpg
Yılmaz bey ellerine sağlık
Çok değerli tahta yapıcı kardeşim sür işte şartlar uygun hava müsait çimentolar hareketli sal şu kağıdı
İyi bari kötü günlerde tahtaya sahip çıkacak bir ortak gelmiş. Bu doviz kurunda şirketin değerini sorgulamak lazimdi onlarda sorgular olmuş demekki.
neyse bizim acelemiz yok.
bu arada genel kurula gidecek olan varmı.
kasım 2021 den bugüne fiyatlar %60 artmış çimentoda
ve %40 daha zam gelmesi bekleniyormuş
2022 ve 2023 de ciddi bilanço büyümesi bekliyorum dememdeki sebepler gerçekleşiyor.
İnşaatta en ucuz kalem çimentodur.
Dünyanın hamallığını yapmamamız lazim fiyatların hak ettiği yere gelmesi gerekir.
Cümleten selamün aleyküm değerli arkadaşlar; Hayırlı Çarşambalar: Bol kazançlar
Genel kurula hitaben Teyfik Bilgin Konuştu. Sıkıntılardan bahsetti .Maliyet artışlarına değinildi. 2022 süreç zor bir süreç 30 usd olan kömür şuan 300 usd haksız değil. Ama biz her türlü riski idare edebilecek kapasitedeyiz gibi konuştu.Bizde buna güveniyoruz. Katılan sayısı büyük ortaklar dışında sınırlı idi bu kurulda. Buradan artık çok kişide mal olmadığı kanısına vardım. Hiçbir soru gelmemeside yöneticilere olan güveni gösteriyor.
Ayrıca borç artması stratejik bir hamle. Eflasyonu görmüşler düşük maliyetle kredi çekmişler iyide yapmışlar.
Temettü hayırlı olsun.
Ağzına sağlık, hem gittiğin hem paylaştığın için abi.
Bugün pasiften az destek attım yazını görünce. Zaten ne zamandır aklımda idi, bilançosu da gayet iyi, hemen uçacak kaçacak gibi değil ama temel olarak belli bir değer içeren, bacası tüten, özellikle bu savaşlar karışıklıklar sonrasında önü çok çok açık bir şirket olduğunu düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
Çimentocular alternatif yakıt için izin istediler geçen gün abi
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/cim...istedi/2542318
Bu kağıt için çimento firması değil holding diyolar. Umarım yerine gelir.
Ucuz kağıtlardan da alacağım, şans olur belki. Fonumu sattım 49000 naktim var. bundan bin lot almam orası kesin. bi de bu yan kağıt deniyor beklemek lazım yan basıp beklemek bana göre değil. doları da 15'ten çıkarsam 50000 de orada gelcek. size bol şanslar, umarım 100 lotıum şans olur.
ya 100 lot almışsın şirketi beğenmiyorsun.git bildiğin hisseyi al. ben burada 10 yıldan fazladır bekliyorum.5.70 den mal almışlığım var.alsat yapandan misliyle fazla para kazandım.bizimki sabır işi.biz şirkete ortak olduk.her ay düzenli olarak alıyorum.1.93 temettümüz var.allah bereket versin
Temettüler geçtimi hesaplarınıza ?
Tufan abi yenge şimdi seni onure mi etmek istiyor harcamak mi istiyor abicim çok dikkat et benden kardeş tavsiyesi :)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emre sana gıcıklığına param oldukca alacam. başka kağıtta da böyle oldu. adamlar uğur getirdiğimin farkında degiller. az para bereketli olur Emre.
Emre kanka bu gün 3500 TL yattı. yolda nuh beton kamyonu gördüm hem gidişte hem dönüşte gittim 77 lot aldım. çemkirenlere kapak olsun...
Emre kanka hedefime 100000-177=... neyse o kadar kaldı hesapı sen yaparsın.
İşin özü yordu baya. Üzerinde ölü toprağı var. Birazda yürüt be kardeşim
Bunu alırken oyakc ile kıyaslamıştım, yaklaşık bir sene önce oyak 7 idi bu 49 verilerine aldanıp bunu aldım... Mağdur ettiği yetmiyor, birde malımızda gözü var, gözüçıkacısanın...
Hakkaten gitmiyor, hektaş ve işc aldım gitdi bu gitmiyor. emre kanka yorumun varmı?
BOA alıyo ama hiç güvenmem yarın her fiyattan basar geçer. 50 üstüne atmamız lazım umarım bu hafta gerçekleşir
Bu ralli de bu hareketi yapmak, tek kelime ile bu şirkete yatırım yapana alenen terbiyesizliktir...
emre kanka sıvıştı. kanka gel sana sorucaklarım var. kaadın en eskisin ya senden başka kim bilecek.
geçenlerde eski econfin vardı iyi bir bankada çalışıyor maslakta onu aradım. Hayrola nuhcm almış topicte millete sarıyorsun dedim.
Abi dedi yooo. Dedin nick name mi uçtU . mEĞER onunki econfin plus mış.
Abi dedi 5-10 dan girmedi 50 den nasıl gireyim dedi.
Dedim gir gir senin ayağın uğurludur diğer econfin geldiğinden beri gitmedi dedim pehh.
Bank of ve akbank alıcı sırasıyla 29.000 ve 20.000 mal almışlar. Bu tahtada akbank seviyorum neden dersiniz hiç sebebi yok en güzelide bu değilmidir zaten sebebsiz sevgi
Bakın ne yaptım ufak bir bilgi paylaşımı ardından safi boşşş. Sürekli isim vererek bir başkasından bahsetmedim. Econfin dostum baydı muhabbet tabi okumasakta olur ayrı mevzu ancak sokağa çöp döker durumdasın ve kimseye ben döküyorum siz bakmayın diyemezsin.
Faydalı paylaşımlarını bekliyoruz……
Burayada ayağım uğurlu geldi kentuf usta.
Bugün kademeler tam al götür modunda ama daha önce değindiğim gibi BOA satışta
51,92 hacimli aşmamız gerekiyor izleyelim uğurcummmmmm