Başladı 1 lotla 1 kademe aşağı basmaya. Parça parça yaptığını düşündüğünüz alımları bi toplayın kesin tam yapar 5000 3000 10000 gibi bence bu tahta sahipli. Gel gelelim sahibi acımasız.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Başladı 1 lotla 1 kademe aşağı basmaya. Parça parça yaptığını düşündüğünüz alımları bi toplayın kesin tam yapar 5000 3000 10000 gibi bence bu tahta sahipli. Gel gelelim sahibi acımasız.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kitapci seni pek bir moralsiz görüyoruz
Yook gayet iyiyim elhamdülillah
E pek bi sus pus oldun niye ki
Sus pusluğum şu piyasanın içinde olup da bir tavan görememek sürekli başkalarını seyrediyoruz
Bizde görürüz diyecem de hiç öylee bir havada yok hissemiz de , işimiz Allah (cc)a kaldı
Bak o cümleyi hiç sevmiyorum mazaAllah insanı küfre götürür , işimiz her daim her an Allah(cc) a kalmıştır ,sebepleri o yaratır
İyya kena'budu ve iyya kenestain.
(Allah'ım) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım (medet) dileriz.
https://i.hizliresim.com/m2b7BP.pngc
Dünün takası..
https://i.hizliresim.com/EPL6oq.png
Haftanın takası...
https://i.hizliresim.com/oO58vq.png
Dünün takası..
https://i.hizliresim.com/LbM1QV.png
Anlık...
Teb topluyor gene teşekkür ederim sayın Kazançkapısı.
Tahtayı iyice oyuncağa çevirdiniz. 1 lot veriyor öbürü sıralı olarak alım yapıyor. Milleti hasta ettiniz silverline yönetimi. Sahip çıkın tahtaniza ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.mastori bir cok firma hissesine güvenerek yüksek lotlarda alım yaparken bu adamlarda tık yok hisselerine hicmi güvenmiyorlarda 1 lot 1 lot işlemlerle hisseye yön verenlere fırsat veriyorlar.
Paraları yok desek güzelde bilanço kaldırdılar?
Güvense tekrar geri alım programı açıklamalıdır
Onu demek istedim zaten Sn.kitapci
Sn.kitapci0 aynen en azından bir niyet gösterseler bu sayede yatırımcı gözündede güven tesis eder diye düşünüyorum.
Sirketin piyasa değerinin az olması çok olması heralde bu insanları hiç ilgilendirmiyor.
Teşekkür ederim üstad adamların iyiniyete gelmelerinden başka çare yok anlasilan
Aslolan şirketin bir yeniden yapılanma atağına geçmesidir ,bir hareket olacak çırpınıyorlar para kazanmak için diye bir hava estirmelidirler , bu birleşme ve reklam bombardımanı olabilir, bir kere daha demiştim malum piyasayla ilgiliyiz silver reklamlarını uzunca bir süre ekranlarda görmeyince acaba silver battımı diye içimden bir soru geçmişti , velhasıl vatandaş mutfağını yenileyeceği zaman silveri aklına getirmesi için reklam reklam reklam , hat....ta reklam öyle cezbedici olmalı ki ev hanımlarını özendirmeli hadi bey şu mutfağı yenileyelim diye...YTD
bir ortak satışı vardı ziraat üzerinden. ne oldu o lotların satışı tamamlandı mı?
Sn.emekli bırakın satmayı adam alıma geçti
Sn.kitapci ne birleşmesi kasdettiğiniz
Bu en az 5 sene mümkün değil. Bunu ben demiyorum. Sn . yüce insan mustaa efendi diyor. Bu geçenlerde ekonomist dergisinde verdiği röportajda 370 milyon 2017 cirosuna ulaştıklarını ve 5 sene sonra 1 milyar TL ciroya ulaştıklarını ifade ettiler. Borsadaki bizim gördüğümüz ciro 230 milyon. 40 milyon usd bu sene ciro var dediler. Yani açıkladıkları ciro 230+140 (40 milyon usd) = 370 milyon tl ediyor. Aynı koyundan 2.post ile bu rakam bulunuyor. Bunlar çok zeki malesef. Yine oyun yine tezgah var anlayacağınız. Adam kendi açıkladı ben demiyorum. Birleşme falan hikaye. Bu tahtada tek ciddi gelisme olabilir. Yabancı satışı gerisi hikaye yalan dolan. Ytd
sn umk manipüle edilen hisselere sakın bulaşma , bak sn knox cemaş almış
Üstadım Allah razı olsun.Daha öncede belirtmiştim bir Metro tecrübem var.Artık tövbe.
Sn Kitapçı alıp tutacağım 1 kağıt değildi.
Kumar mantığıyla ayırdığım parayla yaptım.
3 gün derinlik izledim,al sat yaptım 400-440-420 tl aldım yeter dedim.
fakat diğer kağıtlar dada bir hareket olmayınca canım sıkıldı izleyecek şey bulamadım.
Sabah bi daha aldım.1 saat sonra zaten tabanı yemişti.
Bugüne kadarki en kötü tecrübe oldu.bu 4 ncü taban.
Yapacak bişey yok.İnsan düşşesede ederini bulmasada temeli sağlam kağıtlardan vazgeçmemeli.
Herkese selam olsun.Silver topiğinide özlemişim.
E bir de kademe takas paylasanız bari sn knox gelmişken hayrına , teşekürler , cemaş ta 1. 8 lerden döner diye düşünüyorum , madem o kadar risk alabiliyorsun , doğan alabilirdin , bir de şimdi nıbaşı manipüle edecekler galiba YTD
https://resmim.net/f/W9VHF2.png[/IMG]
teşekkürler sn knox bak nibası kilitlediler....
mendeeres tutulur sn. knox nibas ta da operasyon geçen hafta başlamış gibi , benim ilkelerim var , alıp sattığım hissenin mutlaka ederi olmalı ben pirimli satmış olsam bile alan kişi geri gelişlerde sabrederse o hisse daha yukarı fiyatları görebilecek temele sahip olmalı... YTD
Aşğıda sn izcinin 12 martta sorduğum menderes için yazmış olduğu mesaj var. Ders niteliğindedir..İzni olmadan yayınlıyorum.Ne kada bilgili ve tecrübeli olduğunu anımsatmak vkulaklarını çınlatmak istedim.Kusura bakmasın.
İyi bir hisse. Yalnız risk faktörünü sevenlere. Daha açık şöyle ifade edilebilir;
A) Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, sağlamdır, getirisi az olur, temiz olur, başın ağrımaz.
B) Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, sağlamdır, fakat hantal dır, yatırımcının dikkatini çekmez, yıllarca sürünür.
C) Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, fakat sağlam değildir, riskleri vardır, potansiyel de vardır, fakat bilanço hatırına risk alınır, fakat stres yaptırır.
D) Bir hisse vardır, kötü bilançosu vardır, sağlam değildir, fakat tarihi diptedir, teknik al der. tarihi dip hatırına yatırım yapan olur.
E) Bir hisse vardır, kötü bilançosu vardır, sağlam değildir, fakat spekülatif hareketler yapar, insanlar kumar çevirir.
A) Şişe Cam.
B) Silver-can
C) Menderes
D) Bimeks
E) Cemaş
Menderes; Bir hisse vardır, iyi bilançosu vardır, fakat sağlam değildir, riskleri vardır, potansiyel de vardır, fakat bilanço hatırına risk alınır, para çok kazanılabilir, fakat stres yaptırır.
Karar sizin.
Saygılarımla,
E hadi spek doğan grubundan vurgunu vuranlar gelip alacak mallarını fazla cimrilik yapıyorsun....
http://www.bloomberght.com/liste/ara...%9Fya+%C3%B6tv
TESK , ötv ve kdv indirimi talep etmiş...
Kitapci moral verecek bir şeyler karalasan keşke
E KDV indirimi konuşuluyor işte bundan daha güzel moral verecek ne bekleriz ki , patronlardan hayır yok
Olurmu çıkarmı ne dersin
Valla onu REİS bilir ,yalnız biraz fazla dillendirilse bile bizi son gördüğümüz zirveye taşır , hem o zaman sn.İZCİ bile döner forum şenlenir. Bu haliyle hissede hareket olmayınca yazmakta gelmiyor içimden.... YTD
Sn.izci üstadım bist te kustunuzmu nerelerdesiniz.