senin kağıda veriyorlar sopayı
Printable View
Ooooo EreğliTuprs abimiz isterde ben onu kırarmıyım?
Beni müebbet sürgün den kurtarmış abimizin hatrını kırarmıyız?
Eregltuprs abi iyi dinle o zaman
Doğuş Holdingin 31 Aralık 2018 bilançosuna göre 4,75 milyar euro civarı (sadece)finansal borcu var...
01/01/2019 da bu 4,75 milyar euro=4,75x6,04(eur/tl kuru)=28,7 milyar tl yapıyordu kabaca
Bugün ise 09/05/2019 da 4,75 milyar euro=4,75x6,91=32,8 milyar tl ediyor
Fark(kur zararı)=32,8-28,7=4,1 milyar tl...
Şimdi den 4,1 milyar tl si buhar oldu Kel Ferit in (kurlar burda kalırsa)
Nasıl neşen yerine geldi mi?
saygılar/başarılar
:yes: :yes: :yes:
Tengri dostum..
Bunlar elin taşı ile elin kuşunu vurup etini yerler..
Bunlar çokdan yurtdışına kaçtılar bile..
Hepsinin zulası var yurtdışında..
Batan firma ile belki bankalar olur..
İşten çıkan insanlar olur..
Senden benden önce gerçek bilgiler bunlara gidiyor..Herşeyin farkındalar idi zaten 2 seneden beri..
Feritin yurtdışında 5 milyar doları vardır en az..
Şahsi..
Bu arada kanser olmamak mümkün olduğunda GDO lu ürünlerden uzak durun. Mümkünse ithal mercimek, pirinç, buğday, un, bulgur, ceviz vs vs kullanmayın! Bu BİM, A101, ŞOK marketleri bakliyat ve kuruyemişi ithal edip halka GDO lu ürünleri resmen iteliyor.
Ekmeği de son aylarda evde yapmaya başladık. GDO lu olmayan SİYEZ ve GARIKLI UN ları kullanıyorum.Kilosu 11 TL civarı. Ama değiyor hem lezzetli hem bereketli. Sadece ekmeği SİYEZ yiyerek hiç diyet yapmadan son 2 ayda kendiliğinden 6 kilo verdim. Demek ki bağırsaklar GDO lu ürünlerden olumsuz etkileniyordu. Ekmeği GDO lu buğdaydan yiyince obezite ve kanser riski artıyor.
Kanser, Diyabet ve Obezite riski olan arkadaşlara SİYEZ ve GARIKLI UN larını şiddetle tavsiye ederim.
AB, İNGİLTERE, ALMANYA VE FRANSA İRAN'A SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRME ÇAĞRISI YAPTI
ateşin altına odunu yavaş yavaş yığıyorlar
6,23 üstü 10 kuruş zıplatır. Kuvvetli direnç orası.
İran açıklama geçiyor.
O anlarda Güney Kore, K.Kore bir şeyler fırlattı diyor.
Çin Ticaret bakanı eksik kalırmıyım diyor ve "Ticaret savaşanın kaz***** olmaz." diye hadi diyor.
Düş ulan euro düşşşş şunda 3 dalgası adam gibi başlarsa bizim hanzoda 6,20 üstünde bir rahatlar.
Bence bu konuda emin olabilmek için uzun yılların geçmesi gerekir öte yandan devamlı üreyen ve sayısı artan insanoğlu gdo'lu ürünleri tüketmek zorundadır aksi halde aç kalır öte yandan üstadın tavsiyesini kişisel olarak önemli buluyorum,doğal olanı tüketmek her zaman daha sağlıklı ve olağandır ,elimizden geldiğince doğalı tüketmek doğrusudurda.
Tabi haliyle bu da tutmayın beni demeye başladı.
https://pbs.twimg.com/media/D6HE4oFX4AAA5oD.jpg
Para güvenli limana gene kayıyor.
Japon yeni ve chf aldı başını gidiyor iyimi. Bende euro neden sağlam düşmesi lazım ken adam gibi düşmüyor diyorum.
Yeminle gbp bu işin kralı euroya göre temiz 100 pips aşağı gitti eurgbp dikine dikine gidecek yeri kalmadı şu moktan 2 dalgası yüzünden.
Gösterge faiz 26
6.22 gelsin bakalım, merakla bekliyorum.
Tedirgin olunması gereken durum dolar/tl filan değil tedirgin olacağımız ülke risk primimiz(cds).. CDS piyasanın gidişatını belirleyecektir.
Ülkenin geleceği tıngır mıngır ellerimizden kayıyor...
saygılar/başarılr
Şu Bloomberg ve onun bazı/çoğu kadrolu yorumcuları çok pisler...
Tek yaptıkları iktidar borazanlığı...
Pissiniz pisss.....
saygılar/başarılar
Dün değindiğim, psikolojik, kurda 6,29 yukarı, BİST'te 90.000 aşağı kırıldı bugün...
Tatsız günler.
Şu Cüneyt Paksoy Hisse.Net de yıllarca nasıl yazdı inanmıyorum...?
Hele hele Ayhan başkan başta bir çok Hisse.Net üyesinin saygısını kazandı aklım hayalim almıyor..
Bu nasıl mümkün oldu düşünüyorum düşünüyorum bir türlü çözemiyorum...
saygılar/başarılar
Hissenette herkes yazıyor...:)
Burası serbest kürsü.
Kuzu da yazdı...
karahan da...
Üstadı azam muazzam da...
Atasözüdür...Her kör satıcının bir de kör alıcısı vardır...
Merhaba,
Benim bir listem var.
Biri doğru söylemiyorsa hemen çiziyorum.
Zaten listede kalanlar anlı şanlı tv'lere çıkamıyor.
Bu yüzden doğru yoldayım.
Cüneyt bey de dinlemediklerimden, forumdaysa soracak çok sorum var kendisine.
Mantıklı açıklamalar yaparsa başımın üzerinde yeri var.
Selamlar.
Cüneyt kim ya benim kim olduğumu bilseydiniz...:whistling::kahkah:
Kendisi eskiden burada borsasihirbazı nickiyle yazardı ne etliye ne sütlüye bulaşırdı.
"100 ü yukarı geçerse 101'e çıkar, aşağı geçerse 99'a düşer" tarzında yorumlar yapardı E mutlaka bir tanesi tuacak tabi :) Başka şansı mı var? Tutunca da "bakın daha önce de söylediğimiz gibi" derdi. Millet ona "aaa hocam üstadım" falan derdi.
Venezüellada boykot yapıldı ne değişti.Sine-i millette gidince ne değişiceğini bekliyorsunuz aaa bakın biz tek kaldık bu seçimde böyle olmaz mı denecek?Oy verip vermemek sizin kişisel tercihiniz herkes saygı duymak zorunda ama şu an iki taraf içinde 1 oy bile kıymetli ve bu şekilde düşüncelerin yayılması normal olarak istenmiyor.
Ben boykotun olsa olsa Norveç'te veya İsviçre'de etkili olabileceğini düşünüyorum. Buralarda kimse verilmek istenen mesajı almaz. Öyle incelikli düşünmez. "Neden boykot ettiler acaba? O insanları kırmışız demek ki, hadi onların gönlünü kazanalım" demez. "Canıma minnet" der geçer.
Alıntıdır
Güney Kore: "Kuzey Kore tanımlanamayan bir atış yaptı"
Güney Kore askeri kaynakları, Kuzey Kore'nin tanımlanmayan bir atış yaptığını duyurdu.
Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kuzey Kore'nin kuzeybatı yönünden doğu istikametine tanımlanamayan bir atış yaptığını belirtti. Açıklamada, atışın yerel saatle 16.30'da gerçekleştirildiği ifade edildi.
Geçtiğimiz hafta Kuzey Kore devlet haber ajansı KCNA tarafından yapılan açıklamada, askeri tatbikat kapsamında Doğu Denizi'ne (Japon Denizi) taktik güdümlü silahların ateşlendiği belirtilmişti. Haberde, Kim Jong-un'un tatbikatın başarıyla gerçekleştirilmesinden dolayı orduya övgüde bulunduğu ifade edilmişti.
Arkadaşlar
"Ne olur sizlere yalvarıyorum doların yükselişine sevindiğinize dair gönderiler yapmayın..."
Dolar yükseldikçe binlerce/yüzbinlerce kişi işini kaybetme riski ile karşı karşıya kalıyor..
Her an işten çıkarılma stresini yaşıyorlar...
Biri de benim kardeşim...
Kalbur üstü bir inşaat şirketin de çalışıyor...
Her gün "o gün bugün mü?" stresi ile yaşıyor çocuk...
Patronu çok dayandı,çok sabretti,inşaatı yavaşlattı ama durdurmadı,belki biraz daha dayanacak sonra tamamıyla şantiyeyi durduracak...
Sonra benim kardeşimi de kapının önüne koyacak...
Böyle binler/yüzbinler var...
O yüzden "YALVARIYORUM SİZE DOLAR ARTSIN OH OHHHH " demeyelim...
Dip Not:Ben Kel Ferit in gerçekleşen sonucuna seviniyorum,ancak sonucun gerçekleşmesinde en ufak dahlim ve temennim yok...
saygılar/başarılar
iran işi s400 f35 siyasi durum bunların hepsi başımıza bela herkesle papaz olacağımız durumlar
Sn yönetim biraz evvel bir yazı yazdım 23 haziranda sevdiklerimin hatırına son bir defa daha İmamoğluna oy vereceğim çünkü.. minvalinde...
Neden sildiniz? Madem silecektiniz de neden daha önceki gün yazdıklarımı silmediniz? Siyaset ise o gün yazdıklarım da siyasetti.
Biti an çomağı hazırla
Paksoy Bloom da...
saygılar/başarılar