Dolara çok bastılar ,gram altın çok düştü,yoksa az bişi altın satıp 2.60 altı alımlara devam ederdim de,bu dolar düşüşü gramı baya düşürdü,bu seviyelerde altın satmak içimden gelmiyor.
Printable View
Dolara çok bastılar ,gram altın çok düştü,yoksa az bişi altın satıp 2.60 altı alımlara devam ederdim de,bu dolar düşüşü gramı baya düşürdü,bu seviyelerde altın satmak içimden gelmiyor.
Valla ons altını kimse durduramaz.1900 lü seviyelerden,almanlar,çinliler,hintliler ve dahi biz dünyanın fiziki altınını talep ediyormuşuz,o kadar fiziki altını millete ucuza vermezler veremezler.Olay kağıt üstünde dönse korkardım,ama artık millet uyandı fiziki altın alınıyor,o kadar talebi karşılayacak fiziki altın da yok,sanalda fiyatı düşürseler millet madem fiyat bu bu fiyatdan bana fiziki altın ver diyecek,o kadar fiziki altın da piyasada yok.O yüzden altından eminim de ,doholden de eminim:)))))))
Bu arada garanti gıdıklamaya başladı tahtayı
Aşı açıklaması geldi. Ons çakıldı, thy vs... uçuşa geçti
Dünya uçuyor..
Bizimkiler yanında yaya kalıyor..
Kapanışı bari iyi yapsa
Korona dönemi en çok alınan sektörler ( gıda- sağlık vs... ) onları satıyorlar.
Uyuz kağıt,tuvalet kağıdı...
SM-P580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Global geldi satışa. Geçen hafta a1 ~ 12m lot almıştı, onları sattı. Global ~15m lot almıştı. 5m lotunu sattı
Tamamını doşe banka virmanlamış. Yine doşe satıyordur.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen hafta 5 kasımda a1 - 2,55 - 12m lot. Global - 2,534- 15m lot almış
Maliyetleri paylaştım. Hani 2,30-35 maliyetleri olsa, diyeceğim tamam , kar alıyor. Maliyetleri zaten 2,55 civarı.
2,60 üstü kapanış olursa çok iyi olur
Az biraz karakterli ol. 20 sene hükümete ters gittin diye süründürdüler milleti. Şimdi 30 sentlerde geziyorsun.
Böyle bir günde eksi kapatırsa hić şaşırmayacağım.
Sabahtan beri satış baskısı bitmedi.
Bir yıldan fazladır bu hisseyi taşıyorum. 15 yıllık borsa tecrubemin ićine etti.
Malesef bu hisseyle ilgili hićbir öngorum dogru ćıkmadi. Bilmem size de aynı mı oluyor.
https://www.doganholding.com.tr/medi...sunum-yeni.pdf
3. çeyrek yatırımcı sunumu. Bakalım gözden kaçırdığımız bir şey var mı
Tahtanın namusu yk yatırım.
Bugün de sahip çıkmış. 4 milyon almış.
Eskiler bilir. Yapi alırsa yüzde 5 gider.
Çok kısa vadede 2.57 × 1.05 = 2.71 kesinlikle görecek.
Dohol tahtasında yasadır. Yapının çiftliğidir burası.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancı takası bugün 14 milyon artmış
Dolar tekrar 8,30 lara geldi. Bakalım defansif hisse kendini bugün kanıtlayacak mı. Dün tarihi yükselişte boş boş bakmıştık
Sanki anlaşmışlar 2,60 a çin seddi çekmişler
uyuzdu,bugün tam uyuza bağladı...
Bu bilançoya,kasadaki dolara rağmen talep görmüyor.Bilmediğimiz birşeyler mi dönüyor acaba,tahmini olan varsa...
SM-P580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok büyük adamsın(!) sevgili spek..
4 bin puana kan doğradın(!) resmen; her babayiğidin yapabileceği şey değil👏
Al-sat tut değildir
https://s12.directupload.net/images/201110/jns7qfdc.jpg
üç aylık pasta