Yatırım finans en çok Alıcı. Çok ilginç, genelde yabancılara işlem yaparlar ve 218 bin lot alış tarafında. Aldıkları zaman genelde yükseltirler ama bu karaktersiz hissede olacak mı bakalım
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yatırım finans en çok Alıcı. Çok ilginç, genelde yabancılara işlem yaparlar ve 218 bin lot alış tarafında. Aldıkları zaman genelde yükseltirler ama bu karaktersiz hissede olacak mı bakalım
Yine yanıltmadı yatırım finans..bunlar köftehorlar alıyorsa çıkmaz mı hiç
Maşallah maşallah seker de alıcı...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Galibin kurumları mı bunlar sanki...
İlk yarı takas sonucunu alabilir miyiz?
Tavan geliyor gibi..
Ytd
SelamünaleyküM.,
Vaybe YYAPI ile YGYO arasında 0,01 kuruş fark vadı şimdi olmuş 0,12 kuruş fark. Yani YYAPI %20 daha fazla gitmiş, ve biz hala YGYO'da maliyete gelmesi için % 25 daha yapması lazım ne düşürdüler vicdansızlar. Onlar şuan maliyetleri sıfırlarken biz hala maliyete gelmesi için bekliyoruz.
0,57 üstünde kalsa idi ilk etapta iyi olurdu.
Yyapı yine tavan denemeleri yapıyor. Yapsa da inşallah buna yarasa
Arakadaşlar YEŞİL'in topikte kimse yok. Sordum cevap alamadım. Kağıt 2,5 saattir tavanda ve çözmedi. Derinliği olan hayrına bakabilir mi? Tavanda kaç lot var?
Ayıp ediyorsunuz hemen telden atayımhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...15529334f0.jpg
Yok beLLi hareket YYAPI'da oluyor, daha geçen hafta YGYO 0,42 idi ve YYAPI 0,43 idi şimdi ise YGYO 0,58 ve YYAPI 0,71 yanı marj % 23 Lere dayandı YYAPI umarım yarın ve sonrasında YGYO daha hareketLİ olur.
Ama sicili bozuk hisselerin, güven SIFIR, ben ve benim gibiler maliyete gelsin kaçar.
Syg.
ayranbuz;
Birde size zahmet YGYO kapanış atar mısınız? Kademeler nasıl kapanmış bakalIM.
Teş
Yaaaa...
İşte YGYO.
Cacık olacak.
Yılsonu 2,80
Y.T.D.
Buyrun efendim https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e3a11ca455.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7f95614578.jpg
Yarın İnşallah YGYO günü olur, YYAPI marjı ve makası çok açtı.
Bizim şuan YYAPI hareketine göre 0,69/0,70 arasında olmamız gerekiyor idi.
Ya geçen haftaki YGYO 0,42 - YYAPI 0,43 piyasa fiyatlaması yanlış idi, yada şuan ki YGYO 0,58 - YYAPI 0,71 fiyatlaması!
İnşallah en kısa zamanda maliyetlerimize gelir ve zarar'sız çıkarız.
0,61 önemli üzerine atıp kalabilir isek, devamı geLebilir.
Syg.
86 maliyetli yyapı yi 43 den satıp 41 den ygyo ya gecmistim geçmez olaydım yyapı uçuyor maliyetime az kalmıştı bu essek te geriden gidiyor
GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ygyo da 1 leri görse zararım çıkar ama yyapı daha güzel yükseliyor
Kozaa, kozal ve ipek üçlüsü gibi ana hisse Kozal da olsa dönem dönem Kozaa ya da ipek de sazı eline alır çalar gider. Burada da Yyapı gidiyor gözükse de ana hisse olarak, hem ucuz kalması nedeniyle hem de yyapıda ileride gelebilecek kar realizasyonuyla para geçişi Ygyo ya olabilecektir.
Yatırım tavsiyem değil, şahsi düşüncedir.
Sorma kardeşim 2 kuruş ucuz diye ygyo ya geçtim yyapı aldı başını gidiyor maliyetim 82
Muuuuhahahaha :kahkah:
Gelmiş burada kumar oynuyorsunuz ve sonra Allahtan mı bahsediyorsunuz?
Komik herifler... Allah esas sizi bildiği gibi yapsın akılsız herifler. :kahkah:
Haydi 60 üzeri ilk hedef, üstünde kapanış 74 kuruşa kadar ditenç bile yok...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Karakter yoksunu YGYO en çok düşende İLK sırada.
Tavan tavan giden YYAPI ama düşüşte başı çeken YGYO uLan KY bir güldürseniz ölürmüsünüz,
0,58 altına sarkması HİÇ iyi olmadı ne gzl 0,58 üstüne atmıştı.
Yatırım finans alışta mı
YYAPI verdiğini aldı bizim adi kağıt sanki tavan tavan gitmiş gibi en çok düşenlerde başa oynuyor.
Zaten makas'ı çıkarken açmış idi YYAPI şimdi de düzletme de sanki YGYO çok düşmüş gibi daha da çok düşerek makas iyice açıldı.
Karakter yoksunları.
oyuncu bu hisseyi joker olarak kullanıyor olabilir, her alanda kullanaçak tabi + Yönü iyi olur
Bunun bir ayağı çukurda.
Kemerleri bağlayın ve feci bir satış dalgasına hazırlanın.
Her zamanki numara işte.
Ooo 1 puan dusunce yine gelmis hadi baska kapiya
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A1 kapitalin açığa satış şovunu mu izliyoruz?
Çalıştığım aracı kurum 2 günlüğüne ödünç istedi. A1 kapital için tabiki. 3 ün 1 ini alırlar dedim.
Kendi ayağına sıkacak kadar salak varsa 3 kuruşa ödünç versin.