Veysel fon satış yönetmeni üstadım :) Burak'ta direktör :)
Printable View
Donald yine tweetliyor ...
Belki de bu dalgalanma, ani dususler-yukselisler devam eder. Ta ki dth'lar belirli bir seviyenin altına inene dek. Çünkü geçen hafta İMF görüşmesi kapsamında para politikası konusu ve yapısal reformlar gorusuldu. Hemen ardından zamlar geldi hatta hatırlarsanız. ( verginin tabana yayilmasi)
Para politikasının da etkin olabilmesi için DTH'larin TL ye çevrilmesi gerekliliği konuşuldu belki..Neyse, bu saatlerde zihin de kurgulara musait oluyor, paylaşmak istedim kurguyu :)
Geberik faiz ,yüksek kur, %15 stopaj , yersen enflasyonu 9 gelde yerliyi ikna et dolar bozmak için tekrar stopaj 0 lanmali tam zamanı .
Gpg net rakam %46,60 mk, getiri 0.12
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kira sertifikalarının mantığını kesinlikle çözemedim. hani tahvil faizlerinden bunlar da olumsuz etkiliniyordu? ak bank ve yapıkredi burun farkıyla getiri yarışındalar. 0,14'lerde gidiyorlar. enteresan olan ise diğer kira sertifikaları fonları bu ikisinin semtinden dahi geçemiyorlar. acc de ilginç bir hisse fon. tcd'ye alternatif olabileceğini kanıtlıyor, dünkü ortamda sağladığı 0,77'lik getiriyle.
Tcd eksi 0.38
TACİRLER PORTFÖY DEĞIŞKEN FON
Son Fiyat (TL) 1,483540
Günlük Getiri %-0,3789
Fon Toplam Değer (TL) 41.774.453,75
Yatırımcı Sayısı (Kişi) 795
Son 1 Ay Getirisi %5,475326
ACTUS PORTFÖY HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)
Son Fiyat (TL) 1,760746
Günlük Getiri %0,7274
Fon Toplam Değer (TL) 9.359.048,91
Yatırımcı Sayısı (Kişi) 126
Son 1 Ay Getirisi
%5,625219
tcd'yi aylıkta sollamış görünüyor
ANKARA, 11 Ekim (Reuters) - Dışişleri Bakanı Mevlüt
Çavuşoğlu Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik operasyonda 30 km
derinliğe inildiği zaman Türkiye sınırlarına yönelik tehditlerin
ortadan kalktığını söyledi.
ben buradan yatırımcı gözüyle şunu anlıyorum: zaten geçen pazarki başkanların telefon görüşmesinde yukarıdaki husus için yeşil ışık yakıldı. tiwitler mivitler iç politikaya oynamak. bizler de sanki boşuna dengemizi bozuyoruz gibi.
Eeee hepimiz kaçtığına göre iyi nakit var şöyle sığ bir tahtaya girip tavan serisi yaptıralım...yeni fon önerileri var mı hisseye girelim mi bi müddet ppf te mi kalsak kasımda mı dalsak hisseye öneriler nedir
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://resmim.net/f/QbMOSQ.png
Borsanın düşüşe başladığı günden bugüne (02.10) fon performansları. GPG, OBP'ye göre daha iyi iş çıkarmış durumda. Hisse ve banka ağırlıklı fonlarda iyi zarar var ve ons altındaki gerilemeye rağmen Altın fonları % 6'yı aşan getirileriyle (IGA - TUA) en ön safta. Her ne kadar 2nci sütundaki mukayese tarihi 02.10 yazıyorsa da bu fiyatın 01.10 tarihli kapanış fiyatı olduğunu ve aynı zamanda Ekim ayı performansını gösterdiğini bilhassa hatırlatırım.
Bu sorum aracı kurumlar üzerinden işlem yapan üstadlara: T+1 valörlü bir fona satış talimatı verdiğinizde hesapta para olmasa da T+2 valörlü bir fon için alış talimatı verilebiliyor mu ? Varsa hangi kurum, hemen oraya geçmem lazım.:) Bu fon işini sevmeye başladım. :)
Fil bilesik faizmi veriyor acaba😃😃
Yfv fon mevduat karşılığı brüt %61.36. Gpg ve Obp'yi solladı. Bu da güzel yönetilen fonlardan.
Bugun aciga satis yaparak tcd yi arti getiremedilerse kalksinlar ben yoneteyim fonu
Buradan veysel efendiye saygilar...
Ekonomi kitaptan ogrenilmiyor...amma bazen sokaktaki simitci bile ne yapmasi gerektigini bilir...