Ohaaaaa demeden olmazdı. Bende en eski fchopen sanıyordum. Dikkat et başa sarmasın huyudur :) az çekmedik bende 4 yıldır tırmaladım ama artık öküzün kuşağı ile yola devam ediyorum:))
Printable View
[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji2772]
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 olsa ne olur. 7-8 olmalı ki dolar bazında insanlar ancak başa başa gelsin. Soydu insanları müslüman görünümlü münafık, leş yiyici
73 e sağlam satış girmişler. Bunu kırması lazım. Geçen de buradan inmişti aşağıya. Burayı kırarsa yukarısı boş. Çünlü tarihinde gelmedi buralara. Ama geçen endeksin 1001 lere falan inmesinde de enteresan bir şekilde sağlam durdu yani 1.50 aşağısına pek salmadı. Sanki buraları yeni trendin tabanı yaptı gibi. 1 73 üstü sanki yeni başlangıç gibi duruyor. Bekleyip göreceğiz. Münafık ne yapacak
Benden malı aldı rahatladı! Ben yine kıstırırım seni merak etme :wu:
Ben beklerim sıkıntı değilMi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakın 1 71 çıkartmayın. Sakın ha... ulan aşşağlık adi herif. Ölmeyeceksin değil mi hjiç?
Mızmız, muazzam bir bedelli furyası var. Bedelli beyan eden kağıt uçuyor. Bu beyan eder mis sence... e tabi kendi bacağına sıkmış olur malumun vakıf...
bence çok zor bedelli yapması ama şunu bilesin ben bundan bir cacık olmayacağına eminim spek i biraz daha yukarı sürerse ben kaçacağım. şirkette elle tutulur bir şey yok gırtlağa kadar dolar borcu geçen gün torunları dinlemedin mi ? adam da para gani ama bu sene kar mar yok stoklar eridi ancak kazancın tamamından fazlası kur farkına gitti diyor.
Hele ki 75 i kuvvetli falan kırarsa üstü bomboş bilesiniz. Tarihinde görmedi buraları. 75 üstü artık farklı boyut
Sen öyle san 2.10 u bile gördü . Halka arzıni yani halka irzini bilemem belki daha yukaridadirMi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Farklı bir boyuta girdik. Buraları tarihinde görmedi. Üstü booooom boş. Bundan sonrasını kiiiiiiimse bilemez rezalet herif haricinde..
Biraz bekle mızmız 2 ye değdirecek bu herif . Bu arada hacme bak. Sapıttı. Bu it hacim yapınca yukarı yönlü oluyor bilirsin
Salmıyor eskisi gibi görüyorsun. Eskiden hatırla en ufak bir satış dalgasında sürümün en önündr olurdu lanet. Bayadır salmıyor. 1 50 leri dip yaptı sanki
Nerede eski sinpaş lar..
Burada taş kemirdiğimiz
Borsa 75.000 den 121.000 e ralli yaptığında 2017 de bütün baba kağıtlar 2-3 kat yaparken bu 63 kuruşdan anlık 90 kuruşa çıkmış ertesi gün 77 kuruşu yakmış idi..
Şimdi ne borsa ne faiz bana mısın demiyo..
Ne değişti 2017 den günümüze..
Teknik temel fasafiso..
Malı topladılar mı hiç bişi umurlarında olmaz..
Bi punduna getirir ülkedeki bi pembe tablo bi sakinlik anında hepsinin devirirler nasılsa..
Oooo gundwane bey, siz buralarda mıydınq... aynen hatırlamaz mıyım. İşte sanki o lanet adi herif gitti de başka biri grldi gibi. Kardeşinden ibret aldo herhalde . Üç günlük dünyada bu kadar insanın hakko ile gitmeyeyim demiş olabilir
Herif aynı herif
Şirket aynı şirket..
Sadece cebindeki fasulyeler iyice çoğaldı
Bunları güzel bi fiyattan okutup 8-10 senenin acısını çıkarmak istiyo..
Yoksa sana para kazandırmak için açmadı şirketi halka..:)
Bu adamlara ölüm meleği geldiği anda bile bi dk işlem yapıyorum diyecek türde adamlar..
Bunlarla masaya oturup bu adamlardan para kazanacağını düşünenler için yazdım bunları.
Bir zamanların kapıda toplanmacıları falan filan bilirsin sen onları..
Okutmaya başladığı en e bizde okuturuz. Benim maliyetim ondan düşüktür..
Vakıf payı kaç oldu arkadaşlar görebilen var mı?
Bugünleride görecektik. Satış takas sıfır. Vay beee
Mızmız arkadaşlar kısmına ekle beni. Başka kağıtta yazarız. Satışta ne varsa satılmış demek istedim
Arkadaşlar kısmın da mızmız yazmıyor dermişim :)) zaten eklisin sen bende :) ne tuhaftır ki; artık burda vakıfta en son ne var demene cevap verecek arkadaş bile kalmamış hissede :)) maalesef ben göremiyorum koptum 6 Aydır piyasadan Uzaktan izlemece benimki elimde sadece btcim ve bucim kaldı
Gundwane de bu işin uzmanıdır. Dediği yine tuttu. Bu adam seneler itibariylr sağlam zarar etti hisseden. Bunu sağlam fiyatlardan okutacak. Zaten borsanın şu son 4-5 aydaki satışlarında çok sağlam durdu. Eskiden olsa 1 20 lere falan direkt salardı it oğlu. Halbuki çok sağlam durdu. 1 55 altına pek salmadı salsa bile hızlı topladı. Bundan dolayı bi gariplik var bu eşşekte diyordum. Hadi bakalım, inşallah zararda olan insanlar kurtulur biraz. Dolar bazında çol zarardayız.
Hacim yine çok yüksek. Bu eşşek hacimle yükselir hacimsiz yükselmez. bilen bilir
Vay be yaklaşık 11 sene öncede 2.02 idi bu gün yine
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela şu an satış geldi, bu hala yüzde 3 artıda. Çok çol garip. Normalde en önde düşerdi.
Yönetim kurulundaki şahsı tanıyan var mı ?
https://www.linkpicture.com/q/202009291932120488.png
Avni nin aldığı lota bakın beyler..
:))))))))))) alemsin
fchopen
sana bundan 1 sene önce falan 30 kuruşlardan kalktığında bişiler anlattım idi ..
Hatırladın mı
Bak 2 tl de..
0.63 mü olim 62 mi kapim derdinde iken burada yazanları ve yazış stillerini hatırlıyor musun..
Geri alımda 100 milyon lotun 77 kuruşdan patrona gerisin geri devrini..
Eğer devretmeselerdi neler olacağını bilmeseler verirler miydi o malı..
Borsa işte budur..