Hic bosta para yok, olsaydi size ekran goruntu atardim.
Saygilar
Printable View
Dünkü hezimetin nedeni belli oldu. La o kadar yükselişe paraşüt açıp aşagı düserken taş bağlamış. Bugünün yıldızı kords olur gibi kemerlerinizi baglayin inise geciyoruz😁 ah acc ah...
Bu acc niye böyle yaptı bugün. Sembolik almıştım çok az. Gitti -%0.72 yaptı, oysa bu tip bir günde eksi büyüklüğü az olmalıydı. Sanırım ben de haftaya değişken dahil tüm hisseler den cikacagim. Acc keyif kaçırdı.
üstadım, halâ acc'nin şokunu atamadım. bazıları abartıyorsun falan diyebilir, belki de haklıdır ayrı mesele ama dün akşam senin de tarih tarih yazdığın gibi düşüşlerde adeta sigorta gibi hareket etti. bu yüzden yükselişleri es geçmesini normal karşıladık. hatırlarsanız mustafa üstadın her akşam paylaştığı getirilerde acc, diğpğer fonlar gibi yüksek getiriyor, ancak türevden dolayı bu getirileri yakıyordu. madem öyle bir sıtratejin var, aynı şekil türeve devam edip bu tür günlerde hadi artıyı geçtik, bu kadar eksi yazmayacaksın. kafamızda öyle bir intiba oluşturdular ki, ppf alacağına acc al. tabiki ikisi aynı şey değildi ama sert bir düşüşe yakalandığımızı var sayarsak nasıl güveneceğiz buna? bu durumda hemen geçmişine bakıyorduk. şu saatten sonra hemen yakın geçmişine bakacağım ve geçmişini... diyeceğim. açıkçası kafam karışık
Arkadaşlar bu portföy dağılım raporlarını ay başında indirdiğimizde Kasım ayı raporları geliyor. Yani içinde bulunduğumuz Aralık ayı gelmiyor. Bu raporları geriden mi takip ediyoruz. Anlamadım
dış işleri bakanımızın amerikan yaptırımları olursa incirlik ve kürecik te gündeme gelebilir sözleri endeksi salladı.
Bilen biliyor arkadas
Bist forumunda adamin biri dusunmeden papil alin diyordu
Adama kufur ediyorlardi
Ucuyor nasil kagitsa
bence endex 106898 den yukarı cıkar ondanda salarsa haftaya cumaya kadar 101751 kadar iner bence ydt :wave:
Bu GPG Adamı yorar ,
Geçen ayin son günlerinde biraz hareket yaparak , portföyümde %5 oranında kalabilmeyi başarmıştı.
Mevduatla kiyaslayin diyorlar ,
Ben benzer değişken fonlarla kiyaslarim
Bu ay sonunculuğu kimseye birakmiyor.
Bu ayin son çarsambasi tekmeyi yer gibi duruyor.
Tabani saglamlastirdi
Kalkisa gececek ucak gibi hareketler yapiyor namissiz
Sağol web. Aslında ay başında güncel raporların yayınlanmasına engel ne var merak ediyorum doğrusu. Millet neye tatırım yaptığını bilmeli. Bence bu bir eksiklik. Fonlara gelince, daha önce de sadece tahmini olarak yazmıştım. Yıl içindeki getirileri yeterli görerek şu an kendilerini zorlamıyorlar gibiime geliyor. Ama en azından kendi prestijleri yönünden aralık ayını %2 gibi artı kapatmaları gerekiyor. Aksi takdirde yeni yılda yatırımcı sayılarında hızlı düşüşler ile karşılaşabilirler. Bol kazançlar
bu hafta değişkenler hep zarar yazıyor geçen hafta aldığımızı verdik, hele acc tam hayal kırıklığı oldu biraz geç girdik ana paradan zarar oldu. neyse bekleyeceğiz artık uzun vadeli yatırımcı olduk.