Buna inanmayan videoyu izleyebilir...
İnsani malzememiz ve de kalitemiz bu...
Bence iyi idare ediyoruz bu ülkede bu insanlarla...
https://www.facebook.com/hasankulaks...yMDI5NTM0NTc5/
Printable View
Buna inanmayan videoyu izleyebilir...
İnsani malzememiz ve de kalitemiz bu...
Bence iyi idare ediyoruz bu ülkede bu insanlarla...
Sorunuza en net yanıt şu olabilir:
O olmamis birde buna bak >https://youtu.be/MhPz5PNLdoM
Danıştay, Cennet’teki ranta ikince kez dur dedi
Bodrum’un en değerli arazi olan Cennet Koyu’ndaki 2 milyar 100 milyon TL değerindeki 700 dönümlük arazinin 277 milyon TL’ye Mehmet Cengiz ve Fettah Tamince tarafından özelleştirilmesi kararı, Danıştay tarafından iptal edildi.Şirketin Ziraat Bankasından özelleştirme kapsamında aldığı 277 milyon TL kredinin usulsüz olduğuna dair suç duyurusu hakkında ise takipsizlik kararı verildi.
Gel vatandaş 1/10 fiyatına arsa var gellll. Hem de kamu bankasından kredili...
Bora bey videoyu izledim bu duruma pisikolojide HALO etkisi diyorlar gelişmemiş beyin adaleti ve muhakemesi pragmatik.
Hatırlatmakta fayda var....kirpi yavrusunu pamuğum pamuğum diye severmiş...!!!!!!!
kendi sevdiğinin değer verdiğinin kusurunu görmüyor görmek istemiyor yalancı ve bencil...
Kişiliksiz birey ezik birey bağımlı ve özgür değil tali karakterleri bozuk.
ben ezikliği, bir siyasiye ölesiye hayran olup onun kusurlarını hoş görmesini vs anliyorum...Anlayamadigim 3 dakikadır bir belirli mantıkla anlatıp diğerleri için ne kadar yanlış vs olduğunu hararetle ifade ettiği bir şeyi 10 saniye sonra tümüyle nakseden şeyleri dogallikla utanmadan arlanmadan söyleyebilmesi.
onun yerine ben utanabiliyorum...
dolar 7 nin kokusunu aldı artık..psikolojik nokta gecildi
https://www.linkpicture.com/q/Screen...3226_Brave.jpg
Reyisin bu duruma el koyması lâzım, ne lan bu masada 70'lik, koskoca tank paleti 50 milyon dolar gaymeye verdik sana deye!:oleyo:
Ben elimde 1 duble rakıylan, gazetelere manşet oldum yahu!:kahkah:
5.07den 6.80 i bir haftada gormus zamaninda :)
Artistlik yapıcam diye 15 bandının altına sarkıtmayacaklardı faizi. Şimdi yine başa saracaklar ne enflasyonu tutabilecekler ne faizi.
Bu oynaklığın ilk başladığı zaman türkiyedeki banka hesabıma bakıyordum online subeden.
Türk hesabında para tutmam zaten tr ile adres bağım dahi yok işim olursa borsada al-sat vb emir vermeye giriyorum lazım olduğunda.
Tam o sıra dolar fırladı, aklıma al-sat yapmak geldi. Hesapta para olmadığı ve borsa dönüşü paralar t+1de olduğu için hızlı kredi kısmına bastım. Abartmayayım 3dk içinde 30bin tl krediyi 100 küsür masrafını kesip hesaba yatırdılar hemde gece vakti. O sırada dolar ilk baktığım halden 20 kuruş yürümüştü 3-5 dakika içinde. Hiç düşünmeden aldım geceleri makası 1 lira yapma işi yoktu henüz. Sabaha mı yarım saate mi hatırlamıyorum ama 50-70 kuruş arası bir karla sattım dolarları. Krediyi cayma hakkıyla iade sabahına iade ettim hesapta 3bin küsür lira para olmuştu. Ekstrem durum diyeceksiniz ama 1 lirayı gözümüzde büyütmemek lazım.
Tam rakamlarıda hatırlamıyorum aslında ama 5.65 olması lazım ilk gördüğüm halinin.
Milli Savunma Bakanlığı, İdlib bölgesinde 55 rejim unsurunun etkisiz hale getirildiğini açıkladı. TSK'nın 5 şehit verdiğimiz günden bu yana yaptığı misilleme saldırılarında öldürülen Esed rejimi askerlerinin sayısı 207'ye yükseldi.
Ben de 2001 devaulasyonunda gecelik repo faizi yüzde bilmmemkaç yüz olduğu için gecelik repoya bağladım bir kısım parayı.Hiç unutmam anayasa kitapçığı atıldı ,ecevit çıktı devlet krizidir bu dedi,ertesi gün devaulasyon olacağı belli oldu,koştum bankamatiğe repoyu bozup dolar alabilirmiyim diye,yapamadık tabi,ben de 100 dolar almıştım hesapta açıkta kalan parayla.Allahtan bir miktar dolar vardı bozup repo yapmadığım,o kısmından para kazanabilmiştim üç beş.
Bu yönetimin hemen her kurumu öyle kendilerinden olmayan bürokratın insafına ehliyetine bırakmak gibi bir niyetleri hiç olmadı....Hele hele yaşamsal önemde kabul ettikleri konularda...kurun iki sene önce olduğu gibi bir anda yüzde otuz sicramasina izin vereceklerini şahsen düşünmüyorum...
İş Bankası meselesi yine gündeme gelmiş. Para mı kalmadı demeden edemiyor insan.
Çiftliğine el koydular...Banka hissesine de niye el koymasınlar ki.Gozleri fildir fildir el koyacak ya da kimse görmezse cebellezi edilecek mal servet arıyorlar kuşkum yok.
Yedi düvelle (!) kurtuluş savaşı verirken içeride de niza çıkarmadan olmaz...
Bunlar kavgadan besleniyorlar oldu bitti...
Bakalım hemen tüm cumhuriyet kazanımlarının içi boşaltılırken seyreden ana muhalefet partisi, aynen halkımız gibi, evin önündeki Vita tenekesi çalınınca ne yapacak?
Yaygarayı koparacak kesin.
Atatürkün İşbankası hisselerinin hazineye devri görevi ve Nurettin Canikli...
Nasıl yakışmış bu görev ona bilemezsiniz.
Aynı mesleki kurumdan geldiğinize hicap ettiğiniz kişiler vardır...
Kılıçdaroğlu da Canikli de eski hesap uzmanları...
İnsan üzülüyor.
Bugünkü Yılmaz ÖZDİL yazısını okuyun mutlaka...
Böyle cumhur olunca kaçınılmaz şeyler oluyor/olacak ta ülkemizde...Esas sorunu bir kez daha ortaya koymuş Yılmaz ÖZDİL...
"Yatak odana girmiş haberin yok" muhabbetini kim yaptı ? O ne kadar manevi tazminat eder acaba ? Ahlaksız adam...
Yabancılar 7 şubat haftasında 548,7 milyon dolarlık dibs, 82,8milyon dolarlık hisse senedi sattı.
Yılbaşından bu yana 1,07milyar dolarlık dibs, 434milyon dolarlık hisse senedi satmış oldular.
Dolar artışı DXY endeksinin artışından kaynaklı, DXY 96,39 iken dolar 5,95TL, şimdi DXY 99 oldu, dolar/tl zorlayarak 6,06TL. 6,11 civarında olması gerekirdi.
Düşen faizler karşısında yerli fonlar, yerli yatırımcılar hisseye boğulmuş durumda. Hareketler de çok güzel, yabancıların olmadığı her hissenin bir manipülatörü olmuş durumda aynı 90'lar gibi. Son 15 yıldır trade yapmak hiç bu kadar heyecanlı olmamıştı. Ama çok belli ki, ileride borsada evini barkını kaybetmiş bir çok insan göreceğiz. Borsaya küsmüş bir yatırımcı kitlesi oluşacak. Tarih tekerrürden ibaret. Bakalım pek sevgili manipülatörler sahip oldukları hisse fiyatlarını nereye kadar taşıyacaklar.
Bakan Albayrak: Attığımız adımlar meyvelerini veriyor, büyüme trendi başladı...
Bu büyüme ne büyümesi ise artık.. Ona göre...
Bunlarda yalan çok.
Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum, Türkiye’nin günlerdir konuştuğu ‘Kadir Şeker’ ile ilgili yaptığı açıklamasında ‘Adil olanın gerçekleşmesini istiyoruz. Adil olan; ortaya çıkan sonucun toplum vicdanını rahatsız etmemesi’ dedi.
Dün Erdoğan, başka konu kalmamış gibi bu konuda da kanaatini TV lere ayaküstü söyledi.
Şimdi adamları da konuşmaya başladılar.
"adil olanın gerçekleşmesini istiyorlarmış"...
Adalet kurumunun zaten bu asli görevi değil mi?
Neden ikaz eder gibi burnunuzu sokuyorsunuz.
Hakime etki etmiyorlar sanırsın.
Hadi bakalım hakim yiyorsa hafif bir kararla geçiştirmesin bu davayı.
Yahu size ne?
Bunları kastediyor herhalde...
13 Şubat Perşembe 10:05 SANAYİ ÜRETİMİ 2019 4. ÇEYREKTE BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI ÇEYREĞİNE GÖRE %5,8 ARTTI
13 Şubat Perşembe 10:04 ARALIK'TA MADENCİLİK VE TAŞOCAKÇILIĞI SEKTÖRÜ ENDEKSİ YILLIK %9,8 ARTTI
13 Şubat Perşembe 10:04 ARALIK'TA İMALAT SANAYİ SEKTÖRÜ ENDEKSİ YILLIK %9,1 ARTTI
13 Şubat Perşembe 10:04 ARALIK'TA ELEKTRİK, GAZ, BUHAR VE İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜ ENDEKSİ YILLIK %0,3 ARTTI
13 Şubat Perşembe 10:02 SANAYİ ÜRETİMİ ARALIK'TA AYLIK %1,9 ARTTI, BEKLENTİ %0,3
13 Şubat Perşembe 10:01 SANAYİ ÜRETİMİ ARALIK'TA YILLIK %8,6 ARTTI, BEKLENTİ %6,8
Son dakika: Suriye'de Esed Rejimi'nin kontrolündeki Suriye Parlamentosu, Türkiye ile krizi tırmandıracak skandal bir karara imza attı. Parlamento, yaptığı oylamayla 1915 Ermeni Olayları'nı "soykırım" olarak tanıdığını ve kınadığını açıkladı.
Son dakika: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İdlib'de ateşkesi sağlamak ve kalıcı kılmak için ilave birlikler gönderiyoruz, alanı kontrol edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Suriye bizi çekiyor içine...
İyi şeyler gelmiyor insanın aklına.
Gel de bataklık deme...