gazoz olma efsane ol fener:)
Printable View
gazoz olma efsane ol fener:)
Fener %7 açtı,,süper,,,gs -2 :)
Gs,daha Ts ye Bjk ye gidecek,,,kim gazoz olacak belli olur:)
he he siz her maçı alacaksınız elinizi kolunuzu sallayarak. göreceğiz yüzmilyon baloncuk olduğunuzda. her sene aynı terane. yine hava alacaksınız. ama bu hafta sevinin hakkınız tabi. önce rengers tokadı basacak ardından samsunspor. yatırım tavsiyesi değildir.
Tavan hayırlı olsun.1 milyonun üstünde alıcı var.
asriel ne demek acaba ? israil mi ? o bahsettiğin maçlardan sonra burada ol sert çocuk seninle dertleşiriz.
Bugün de %7.44 prim lle ders verir niteliğinde bir yükseliş.
Herkese günaydınlar sayın yatırım uzmanı burası fener forumu insanlar buraya yatırım yaptığı için doğal olarak olumlu bakmak istiyorlar sizden ricam negatif enerji ve yorumlanızı kendinize saklamanız veya Gs hakkındaki olumlu görüşlerinizi oranın forumundan beyan etmeniz
ne kadar güzel, ne kadar naif, ne kadar nazik bir üslupla yazmışsınız dostum. sadece bazı küçük nüanslara dikkat çekmek isterim. fener forumunda cimbom yorumu yapılabilir. hangi hisseye yatırım yaparsanız yapın olumsuz görüşlere ve tecrübelerede açık olmak insana bir şey kapbettirmez aksine kazandırır. ben burayı sadece yatırım ve para piyasaları ile ilgili olarak görmüyorum. aynı zamanda insanların olumlu, olumsuz düşüncelerini paylaştığı, zaman zaman birbirine atar yaptığı, trip attığı, takıldığı, kızdırdığı, v.s bir mecra olarak görüyorum. sevgi ve salamlar.
Övgü dolu düşünceleriniz için çok teşekkürler.Yazdığınız yoruma saygı duyuyorum bu açıdan bakarsın haklı olduğunuzu düşünüyorum sevgiler selamlar
hani bazı sözde uzmanlar var ya, maç sonuçlarının hisseye hiç bir etkisi yok diye burada ahkam kesiyorlardı. rengers dün gece fenere saplayınca hisse tabana göz dikti. bu haftayıda bay geçecek. haftaya rengers bir daha tokadı basacak bu kesin. rakibi cimbom bu hafta alanyayı eleğe çevirecek puan farkı +7 , ardından antalya ile kendi evinde kedinin fare ile oynadığı gibi oynayacak fark +10 , sonra fenere samsunda istanbulda tokadı basınca ben görürüm o zaman sportif başarının hisseye etkisi yok diyen ağaları.. yatırım tavsiyesi değildir.
Klasik Fenerbahçe işkencesi daha...
Aslında klübün gerçek isimi finansal olarak BİTİK KLUB...
olmalı
Her yönüyle bitik...
Dünya Jose Mourinho'yu konuşuyor! "Yenilgi sonrası uyudu"
https://iaftm.tmgrup.com.tr/cbbb68/0...752&mh=700&l=1
UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna son 16 turunda devam eden tek temsilcimiz Fenerbahçe, Rangers eşleşmesinin ilk maçında Kadıköy'de 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılan Jose Mourinho'nun hareketi gündem oldu ve dış basında manşetlere taşındı.
https://i.ytimg.com/vi/iAqVF2cIhYI/maxresdefault.jpg
Baskan Ali ve çevresi...
Takımı bitirdiniz...bu enkazı kim kaldıracak ?
güneş balçıkla sıvanmıyor
Uyuyan bir hoca,acaba FB yönetimi bunu çokmu aradı :evil:
Baskan Ali ve çevresi...
Takımı bitirdiniz...bu enkazı kim kaldıracak ?
güneş balçıkla sıvanmıyor
Acunu getirsinler,nasıl olsa kumarlan arası iyi :whistling:
1 haftada %30 yaptı,faydalanan faydalanmıştır.,düşmesi normal,,,gs yerinde saydı,,hatta düştü.
%30 yapıpda aşağı düşünce,"oh canıma deysin" türünden kıskanmalara da gerek yok.
Gs bir önceki turda elendi bir kere,hiç laf söylemeye hakkınız yok.
Hiç bir hisse,düzeltme yapmadan uzaya kadar gitmez.
Sportif başarıya gelince,,Fener in avrupada şampiyon olacak hali yok.,,,takımların piyasa değerleri belli,,hiç bir Türk takımı avrupa takımları ile boy ölçüşemez,,bir yere kadar gider,sonra elenirler.
arkadaşlar cinconlularla tartışmaya girmeyin, anlatamazsın anlamazlar zaten boşverin
neyi anlayacağız be, adamlar 5 sapladılar 2 sini hakem çıkardı. cinconlar kovalasın seni. avrupada kupa kaldıracaklarmış, puahhahhaha.. sen kendini cimbommu sandın. o kupa sadece bizim müzemizde iki tane hemde hem UEFA hem SÜPER KUPA, istersen gel müzede fotoğraf çektirebilirsinz. Hadi bu kıyağımıda unutma dostum. Bunlardaha iyi günleriniz sizin. Daha filmin 2. ve 3. bölümleri var. Rengers orada da tokadı basacak. sonra ardından samsun ve biz tokatlayacağız sizi. sezon sonu ali koç istifa, morinyo paket, ismail kartal diye salya sümük ağlayacaksınız. bizde o vakit 5. yıldız seramonileri ile konfetileri atacağız havaya, hadi şimdi uğurlar olu sana minik kanarya.
ne oldu 5 tane saplayınca biraz tansiyonun yükselmiş rengers. öyle ortaya karışık konuşunca böyle cevaplar gelir elbet bir tatar ramazandan işte. daha bunlar iyi günleriniz. daha çok zaplayacaklar ve siz fener hisseninin 35 lere düşeceğini göreceksiniz.. yatırım tavsiyesi değildir tabiki cancağızım. hadi şimdi hayırlı traşlar..
Yahu sen nickini falan değiştir.Bu ortamda adamlar 2 gün tavan yaptı zaten.Sen 1 kez taban oldu diye hayırlı olsun diyorsun.Ayrıca burda insanlar para kazanmaya çalışıyor.İnsanların para kaybetmesinden,mutsuz olmasından mutlu olan iğrenç bir insan olduğunu bu kadar belli etme.Ali koç belki Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı olabilir ama 7 yılda Fener hissesi tutan şu an evini,arabasını herşeyini yaptı.Türkiyedeki leş futbol karın doyurmaz ama Fener hissesi doyurdu.Sende bir soda iç hazmetmek için...
ben hisseden bahsetmiyorum ki dostum, senin saçma sapan yorumlarından bahsediyorum. yok rengerse yeniyorlarmış, yok samsunu tokatlıyorlarmış, gördük dün 5 sapladılar 2 sini hakem çıkarttı. haftaya bir daha saplayacaklar ardından yorgun ve moralsz takim gelecek samsunda da puan kaybedcek o zaman görürüm o evleri arabaları alan tayfayı. böyle bir şey yokta atıyorsun desteksiz. tabi herkes en düşükten alıp tavandan satıyor dimi hadi oradan hadi oradan. civciv spor taraftarı seni. o sodayı kapağı ile birlikte agnadın sen onu. hadi hayırlı traşlar. gözüm üzerinde yorum yaptığında desteksiz atarsan tepene binerim. hadi uğurlar ola şimdi. yatırım batırım tavsiyesi değildir.
bir süre beyaz direncin üzerine çıkamayabilir.. alttaki sarı destek, kahve kırılırsa aktif hale gelebilir.. ilk direnç aralığı olan roza yeşil den dönmesi de normal sayılabilir..
bağzı düzeltmeler, süslenen kadın gibidir.. makyaj yaptıkça güzelleşir... bu düzeltme, o düzeltmelerden... malsız çulsuz süslenmesini bekliyorum.. (olası düzeltme sert olmamak kaydı ile 2 hafta sürmesi bile haftalıkları dikkat çekici bir şekilde güzelleştirebilir...)
https://i.hizliresim.com/1vl9bl2.png
7 yılda fener hissesi % kaç prim yaptı bana kaynak göstererek söyle bakalım dostum. ben sana söyleyeyim fener hissesi bundan tam 10 yıl önce yaklaşık 7 tl civarındaymış. google üzerinden bak görür o kör gözlerin. şimdi kaç 50 tl . 10 yıl önce bir ev araba parası bağlayan ne kazanmış sen hesapla tabi 4 işlemi biliyorsan ergen olmayan dostum. Senin hesap kitap bilgin yoktur ben sana hesaplayı vereyim hemen. yaklaşık % 600 . lan bankaya koysan parayı bundan fazla getirirdi. yani adam arabayı satıp buna girmişse şimdi motorsikletle evine gidiyordur.. bak bu ergen çocuk sana hesap kitap yapmayı öğretecek ama biraz sakin ol. sakin ol bu senede cimbom şampiyon. yol yakınken haber vereyim. hadi hayırlı traşlar. yatırım tavsiyesi değildir.
ha bu arada asriel israil mi ? anlayalım da ona göre davranalım bundan sonra.
Terorist'misin Antrenör müsün ?
Sanki dağ başında futbol oynanmış gibi
Nerdesin SÖZDE SPOR MEDYASI....
Okan Buruk hakem Yasin Kol'a saldırmak istedi
https://sozcu01.sozcucdn.com/sozcu/p...rop&scale=both
TÜNEL GİRİŞİNDE BEKLEDİ
Olayları dışarıdan izleyen teknik direktör Okan Buruk, tünel girişinde yedek kaleci Günay Güvenç ile birlikte Yasin Kol'u durdurdu ve bir süre tartıştı.
Hakeme çeşitli itirazlarda bulunan ve tepki gösteren Galatasaray teknik heyeti daha sonra oyuncularla birlikte soyunma odasının yolunu tuttu.
Galatasaray'da Günay Güvenç hakeme gösterdiği tepkiler nedeniyle, Alanyaspor karşılaşmasının devre arasında kırmızı kart gördü ve tribüne çıktı.
https://www.sozcu.com.tr/okan-buruk-...-tepki-p149119
Bunun binde biri yapılsa Türkiyede yer yerinden oynar...
Bakalım bu sözde sporcu hakkında SAVCILAR HAREKETE geçecek mi ?
Fenerli ,BJK'li ,TS'li Hukukçular görev başına...
Spor sahlarında bu tip terör faaliyetine asla izin verilmemeli...
Başkan Ali ve çevresi yarattığı finansal borç yük ve ortadaki hezimet tablosundan kurtulma adına olsa gerek
Rotasınını Nefesleri Kuvetli Hocalara Yöneldiği idda edildi
https://www.mirathaber.com/wp-conten...03/images.jpeg
Ali Koç'tan İlim Yayma Cemiyeti yöneticileri ve öğrencilerine iftar yemeği
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İlim Yayma Cemiyeti ile birlikte Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Lisesi öğrencilerini ağırladı. 61 ülkeden 325 öğrencinin katıldığı iftar yemeği Faruk Ilgaz Tesislerinde düzenlendi. Koç'un ev sahipliğinde gerçekleşen programa Fenerbahçeli futbolcular da katılım sağladı.
https://www.veryansintv.com/ali-koct...e-iftar-yemegi
Aman hocalar dualarızda araya Fenerbahçe'yi sıkıştırmayı unutmayın...
Mou,Fener in en iyi futbolcusu maximini kadroya almamış,,,yok antremana geç geliyormuş,yok az çalışıyormuş,antreman eksiği varmış falan filan,,bunlar bahane,,,bence sebebi,,devre arasında gidecekken,transerin yatması sonucu Fener de kalması.
Rangers ile ilk maçta,,,el nesriye 30 metreden al da at dercesine nasıl kafa pası verdiğini herkes gördü,,2 pas da Taliscaya verdi,,%100 gol pası bunlar,ama atamadılar,,Mou bunları göremiyorsa,futboldan anlamıyordur.
Mou,beni istemeyeni ben de istemem diyerek maximini kadroya almıyor.
Kadro da Fred ve Talisca dışında teknik oyuncu yok,,hepsi düz,bam güm oyuncular,üstüne üstlük kondisyon ekskliği de var.
Dolayısı ile takım,yarı sahası dışında ileriye doğru 3-4 pas gerçekleştiremiyor.
Bu oyuncu grubu ile takım nasıl başarılı olacak bakalım.
Mou,,33 yaşındaki Kostic için,,bonservesini alalım demiş,,Ali koç,Mou ne derse yapmak zorunda mı?
26 yaşındaki Maximini oynatamayan adam,,3.gol öncesinde rakibin deparına yetişemeyen Kostic in bonservisini alma peşinde.
Takımın en hızlı kanat oyuncusu Oğuz u Uefa ya bildirmeyip,Kostic i tercih etmişti.
Bi kumar oynanır mı acep??
Çerezlik; fener galibiyetine daha doğrusu turuna alınır mı?
Vajlav ceeny,,,,Fenere kök söktüren Rangersli oyuncu,,27 yaşında,piyasa değeri 9 milyon yuro.
Kazmalara 20 milyon yuro veren yönetim,böyle kaliteli ucuz oyuncuları göremiyor.
Stresbahçe ikinci yarıyılda toplamaları bir işe yarmadı yaramayacakta....
Acaba Koç ailesinden Ali bey kendi şirketlerinde de böyle dışarıdan tavsiyelerle iş yaparsa ,Holdingin durumu nece olur ?
Arkadaş ne başarı var ne maç günleri rahat rahat uyanmak yok AMK....
Ama BOK gibi BORÇ var...
Umalımda Fenerin kayıtlı sermayesini piyasa fiyatından bedelli artırıda hiç olmazsa BORÇ yükü azalır...
..........
Aslanım ,yiğidim nasıl da iş bitiriyor...
eminim ki dedesi onunla gurur duyardı
Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk stoper hediyesi! İlk görüşmede işi bitirdi
https://img3.aksam.com.tr/imgsdisk/2...avunma-127.jpg
https://www.aksam.com.tr/sporplus/25.../haber-1325467
maşallah Fenere gelenler hepsi dünyaca meşhur...
hepsi transfer olduktan sonra dinlenme tesislerine gelmiş gibi...
.................................
Ali bey ya yarattığın borçları üslen ya da piyasa fiyatından sermaye artışı yaptır...