Bu grubun kagitlarindan uzak durun halkin parasini bedelliyle alir bir kac sene sonra gene alir tekrar gene alir kurbaga deneyi gibi yillarin takibidir
Printable View
Bu grubun kagitlarindan uzak durun halkin parasini bedelliyle alir bir kac sene sonra gene alir tekrar gene alir kurbaga deneyi gibi yillarin takibidir
Herkes şikayetçi,borsadan çokta anlamam.kimsenin düşünçesinede karışmam ama,benim bu gurupta şansımdanmıdır nedir.56 krş tan aldım,62 krş tan sattım.şü bozuk piyasada bile,15 günde yüzde on kazandırdı.daha ne olsun..
Değerli forumdaşımız demokrat76'ya, vefatının birinci yılında tekrar rahmet diliyorum.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun.
dostlar nicesiniz hiç ses seda çıkmaz oldu,
Nacial 2m aldı mı?
serdar speğe illalah dedirtti mi?
oksijen depoları tankerle değiştirdi mi?
kartal gaga darıları yedi mi ?
darı demişken şu un meselesi noldu ?
aklımda deli sorular?
---------
çok kıymetli spek,
tutuğun altın olsun emi:evil:
Bize hangisi daha çok uyar.
un çuvalı gibi tozmak.
un ufak etmek.
ununu elemiş eleğini asmış.
üzerimi unlu gördün de, fırıncımı zannettin.
Bilançoyu nasıl buldunuz?
Blanço fena değil.Fakat önemli olan bizim değil speğin ne duşunduğu.borsada bazı hisselere tarihi süper blançoları görüyoruz.Önceki 1 2 yıllık karları ilk çeyrekte yapmış ,fakat gel görki yerlere sürünen hisseler varken,ihlastan güzel bir perfomans beklemek ancak birilerinin insafiyetinden oteye geçemez..
Bilanço ile çıkacağını biliyordum yüzde doksan ihlasa gecmekle doğru iş yaptım ilk defa , az kaldı zararın çıkmasına, kanal dan dolayı çıkıyor bilanço dan dolayı degil
Şimdi ben abarttığınız gibi nede güzel çıktımı desem yoksa çaktımı nasıl yorumlayacağımı bilemedim..İstavrit yemlemeye devam müco asla merhamete gelip adam olmaz ama dilerim öyle milyon lotlardan bahsedenler değilde küçük gariban mağdur yatırımcılar sevinenlerden olur..:yes:
65 krş tan satış firsatı verdi.2 krş kar ama çok az be ağam.69 krş olmadan vermem.Çüçük yatırımcıyız ama bizimde yatırım strajemiz var ama dimi..
Bugünkü Ekonomist dergisi gerçekleşen satın almalarda Moms Kitchen tarafından İhlas hodinge 32,2 milyon dolara Söke unun satıldğını söylüyor....Benim kanaatım şirketin çok ciddi karlı olduğu bu fiyatlamnın bedava olduğunu düşünüyorum.....Biz uyutulmaya devam ediyoruz haberleri şirketten değil dergiden alıyoruz.....ytd
Bu haftaki ekonomist dergisi....ytd
13-26 haziran Ekonomist dergisi sayfa 39 en üstten 4. sıra.....Daha ne yapayım sizin için isterseniz verin adresinizi birer adet dergide göndereyim.....Bi zahmet birazda siz araştırın....ytd
Ekonomist getirttim Aynen bir tablo yapmış ve tablonun 4 sırasında dediğin gibi. Tablo başlığı 2021 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşen satınalma ve birleşme işlemleri yazıyor. Ancak baktığımızda ilk çeyrek sonrasında Ulusoy Un ve İhlas holdingin yolladığı kap haberleri var. Eğer tamamen gerçekleşmiş bir işlem olsa bunu saklayabilirler mi bilmem.
İnşallah gerçek bir haber olurda herkes bir nebze olsun rahatlar.
Yatırım tavsiyesi değildir
Ekonomist ciddi dergi hata falan olmaz.....Satış rakamı küsuratına kadar verilmiş 32.2 mio dolar diye....İhlas geçen hafta söke un a bağlayıcı teklif vermişti hepsi birbiriyle örtüşüyor.....ytd
Söke una teklif verdi haberi ile, hem de 1,20'li rakamlarda iken ihlas'a tavan yaptıran müco it, bakalım söke unu satın aldı haberi ile hem de hisse 0,63 kuruş rakamında iken kaç tavan serisi (!) yaptıracak. Yarın bu işin ne kadar gerçek ya da ne kadar yalan dolan olduğunu hep birlikte göreceğiz.:hah:
Al işte,,piyasada 1 tane ekonomi dergisi kalmadı..
Herkesin ihlasi var bu konuyu merak ediyor mu diyorsun? :kahkah:
İlginç,,basında iddialıyız biz ihlas haber iz derlerken,bizzat kendilerini ilgilendiren haberleri,onlardan önce başka yerler verirken,doğru haber olması halinde ihlas haber büyük bir prestij kaybı yaşar.Bilindiği gibi,halen,tencere tava gazateciliğinden ileri gidememiş derler..
Bunların nereleri doğru ki haber ajansları da doğru olsun. Ekrem Açıkel 2 ay önce günün birinde çıkmış borsanın %15 düşürülmesinden, ky'nin zarara uğratıldığından, soygundan vs. dem vururken :kahkah:, patronunun ne haltlar ettiğini, en büyük soyguncu olduğunu aklı sıra örtmeye çalışıyor. Güler misin, ağlar mısın?
Maşallah ünlü geçidi gibi:evil:
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (7 üye ve 9 ziyaretçi)
Siren, erah24erzincan, Mahir, muhteberu, Oxijen, vedayt, wise stockbroker
Oxijen'im,Türkiye'nin en büyük devlet destekli soygun,hırsızlık,dolandırıcılık gruları , çetelerinden İhlas ve Demiören Grupları güzel Yurdumuzun tüm maddi ve manevi varlıklarını tüysüz yetimlerin haklarını hükümet ortakları destekli yağmalıyorlar,talan ediyorlar..Bunların alayı süzme ''daltonlar'' çetesi ama ''Joe Dalton Müco'' ve ''Averell Dalton Yıldo'' tehlikeli olanlarınını özellikle dikkatle inceleyin,araştırın derim..:Sad::(:thumbdown:
Kimmis onlar hele ciksinlar yigit meydanina :hah:Yapsin yapsin sebepli sebepsiz şenlik iyidir.wisem hele diyiver sence gelecek ne getirecek
Ti'ye alsan ne olacak başkent, bu onlar için yarabbi şükür'den öteye gitmez. Bu çetenin borsadaki vurgunlarını, hırsızlıklarını sen, ben ve ihlas almış bir avuç yatırımcı biliyor, görüyoruz. Ama işin iç yüzünü bilmeyip onlara inanan o kadar büyük bir camia varki, işte bu türbinlere oynuyorlar.