105.650 kapadim...
Printable View
Kötü gelecek tabi ki satmalısın diyorlar abd de..[emoji173] eskiden iyi geldikce iskillenecektin.
offff of ben gidip aracımın kış lastiklerini değiştirem bari
Hollywood gibi çalışıyorum. Üretiyorum arkadaş. Video üzerine video çekiyorum. Uzaktan eğitiyorum. Tey tey. Tapşini tapşini.
fed med
sarı kafa kudlow kusner
nerdesiniz bezoslar hala shortluyo emunuke
Kısa vade ştrateji şu: Vadeliden uzak dur. 121.500 sonrası gelen yasak devam etmekte. Vadeli için sokağa çıkma yasağı.
Elde biraz mal var. Onu mor civarından okutmak amaç.
Buradan gitti mora okut kaç. (yüzde 45 ihtimal)
Kırmızı trende, civarlarına, gelirse eldeki kadar daha mal al. Morda sat. (yüzde 45 ihtimal)
En kötü ihtimal kırmızıyı kırdı soluğu mavide alır. Kırmızı da aldığından kadar malı orada al. Çünkü oradan mora acayip sıçrar. Morda sat. (Düşük ihtimal.) (yüzde 10 ihtimal).
Adios amigos. Sonrası daha sonra. Arrivederçi baybe.
https://i.hizliresim.com/5hbGvu.png
açıga satışyuzde 10 luk marjlar içine ettiler borsanın yabancı hergun mal çakıyor .hayatında borsa gormemiş adamı bistin başkanı yaparsan boyle olur
Migrosun tahtacısının sıkıntısı ne acaba?
son iki gundur anlamsiz bir alim var dikkatiniz cekmistir dusmesi gereken herde tutuyorlar falan sanki mirasyedinin para sacmasi gibi alimlar alt kademeden rahat alacakken ciziyor falan nedir sizce bu durum ?
cabuk cabuk yuklenın aZMANLARIM gun bugun...104650ye kadar
Kamyon devrileceği zaman
Haber edin ıslık çalayım 😊😀😊😀😊😀
en az 500 puan assagida olmasi gerek bugun
islem yapilmaz su sartlarda dusmesi gerekirken can hiras tutuyor tutmayi birak yukari cizziyor kapadim pozisyonu sacma islemler bitene kadar uzak duracagim
Aksam Trumpın cıkıp bir 5 trilyon daha ateslemeniz lazım dostlarım demesi lazım.
Tabi bu iyi haber mi olur bence olmaz. Panik daha da artar
Helal sana aksak palasus
KY yi düterken sana çok gıcık kapmıştım ama
ky nin arkasındasın malını ucuzlatmıyon....
Bu hafta sanırsam cogumuz viopa veda edeceğiz. Öyle görünüyor.
Dax göçtü..
100 Keplan gücünde mübarek
Hattı savunuyoruz yiğitlerim
bugun yuklenecek satıcı guclu sansı yok 105 altına dalıs beklıooom
Yerli ve milli borsamizda sat tuşu kaldirilmistir.
Benim boğalarımı ürkütmeyin bakayım
Kaç gündür gelmeyin üstümüze diyoruz
Yok Short yok buradan levhe
Ondan sonra kısa devre yapıyor borsa 😊
Bu boğa ne edecek arkadaş
Yemeyecek mi hiç ot
Olmazki canım
SAHA bünyesinde insanları takip programı geliştiriliyormuş, ilk etapta kare kod ile bulunulan yer gönüllü bildirilecekmiş, sonradan bluetooth vs ile bilgi okunup merkeze aktarılacakmış. Kişiye sonradan şurada corono viruslü kişi bulundu sen de orada bulundun diye uyarı gelecekmiş.
Levyeci arkadaslar levyesini bıraktı abi artık lönk için pusuda bekliyok
Ben 108 bekliyordum bugün ama 105 geldi. Demek ki ben bu isi bilmiyorum
mazut dolunca go go go go larız :he:
Zımbacı Big Long
🥰🥰🥰🥰🥰