gerilim kýsa süreliðine düþtü.fakat..
þimdi dolarýn 7.33 e düþmesi ,sonraki yükseliþi güçlendiriyor.
Printable View
þok bir faiz arttýrmý bekliyorum
aniden ve apansýz
:drunk:
þok bir faiz arttýmý biste nasýl yansýr ?
Yunan bu kararý beðendi diye leþ100'e giriþ yapýp uçmayan uçaklarýmý alacak yoksa uçmuþ beton fiyatlarýnýmý
Adam kuzuyu nasýl çevirdiyse þimdide tatlýsýný yiyecek
Daha çok hayal kurulur
Boþuna efelenen sonrada Tükürdüðünü yalayan adamdan bir bok olmaz
Geçici çözümler günü kurtarmalar yalanlar dolanlar bir yere kadar
Demir yumruk az kaldý
dolarýn gevþeyeceðini sanmýyorum.. gevþerse iþime gelir aslýnda..bir sonraki skandala hazýrlýk olur.. bu beceriksiz siyasal islamcýlarýn sürekli yenildikleri açýk dunya arenasýnda.. bu son olay sanki yeni bir þey gibi görülebilir ama geçmiþten günümüze sürekli bu tür çuvallamalar var.. islamcýlar abd den korkar.. hatta 6. filoya karþý namaz kýlmýþlýðý bile vardýr bunlarýn..
diðer yandan.. hem dolarýn hem de endeksin tl bazýnda artmasý senaryosu aðýrlýk kazanmaya baþladý bende.. belli bir lag olabilir bu ikilinin tepkilerinde.. zamanlamayý ayarlamaya çalýþacaðým..ikisi içinde long maliyeti en ucuz þekilde yapmam gerekiyor..
son geri vites abd nin agýrlýðýný koymasýndan sonra oldu.. abd taraflara "itidal" telkin etti.. evet..
ve.. asla unutmayýn.. mr erdoðan'a göre Turk ekonomisi pik yapýyor.. dibe deðil tavana doðru..bunun altýný özellikle çizdi.. her þey yolundaymýþ yani.. :drunk:
Meis adasýnda askeri tören yaptýklarý gün Oruç Reis’i navtex süresi bitmemesine raðmen limana çektiler. Ülkemiz için bir utanç günü daha eklendi takvime.
"badem force" borsanýn düþmeyeceðini ispatlamak isteyecektir.. "ekonomi güzel, pik yapýyor " düþüncesini destekleyecek þekilde..
hisseler arasýnda ciddi ayrýþmalar bekliyorum.. dibe çekmeye çalýþanlar ve zirveye taþýmak isteyen kagýtlar.. bunlarýn savaþý olacak.. bu benim çok istediðim bir durum aslýnda.. ciddi farklar olsun istiyorum.. bir noktada mean reversion kaçýnýlmaz zira.. sürdürülemez noktalara çekmeleri iyi bir þey yani..
Ya kardeþ ne kadar öngörü fakirisin deycem ayýp olucak
Orda tören varken
Gidip ya dövücen adamý ya arkaný dönücen
Yani anlýycaan
En makulü
Orda olmamasý
Bunu akletmeye stratfor da çalýþmaya gerek mi var?
Basit mantýk ya
Hatta bu ikili iliþkilerdede geçerli kural
Þu an bi yürüyüþ parkurunda bankta oturuyom
Bi tip var dengesiz 4 yýl evvel ayný yer, tanýyom da bunu aðzýndan çýkaný kulaðý da duymuyan bi tip
Tam karþý yoldan kaptýrmýþ geliyo görür görmez tornistan etme zorunda kaldým uzak mesafeden hatta yoksa þarj edince tipe o hastaneye ben nezarete yani böyle akýllarý beyninde santirifüj yapýp kendin çýkaracan be artýk ya
Duydum sonra o eleman geçen sene bi sebep kalp beyin kanamasý vb mort
Yani ekseriyet ile deðmiyo be
Oruç reis limana, Kanuni sahaya olur mu?
https://tr.sputniknews.com/avrupa/20...smeye-hazirim/
Miçotakis: Gerginlik giderilirse Erdoðan ile görüþmeye hazýrým
göz odurki daðýn arkasýný göre,akýl odurki baþa geleceði bile.
arkadaþlar herþey þu basit öðütte gizlidir.daha yaþayacaðýmýz çok durumlar gelecekte bizleri beklemektedir.buraya her zaman gelemiyorum hoþça kalýn.
Özal'ý..Demirel'i..TV'de gazeteciler hýrpalardý..
Her þeyi sorarlar, yazarlar, korkmazlardý..
Ayrýca niye korksunlar ki? Ýþleri bu
Baþkanlýk sistemi ile her þey bitti.. Demokrasi,Cumhuriyet.. Parlamento,Hukuk..
Þimdi ortada sürekli YALAN söyleyen tiyatrocularý seyrediyoruz..
Tatsýz ,tutsuz .. bir ÜLKE.. Kaba ,saba adamlarýn elinde olan bir devlet..
Zerafet,estetik,nükte ve sanattan yoksun..
Öylesine APTAL bir nesil var ..heryerde.. katlan,kenara çekil..
twitter youtubedaki en muhalif ustadlar bilem ralli beklemeye baþlamýþ...þort 24 forumu bilem boða olmuþ...pazartesi ne olcak çok merak ediyorum...
1450 li bir rakam aciklanir mi bugun
Ankara Tabip Odasý: ''Ankara'da günlük vakalar 5 bine ulaþtý. Pazartesi günü sadece Keçiören'de 906 kiþinin koronavirüs testi pozitif çýktý.'
AB sopa ve havuç politikasý uygulayacaðýz demiþlerdi.
Yarýn AB'den açýklama filan olur mu bakmak lazým.
Valla ne güzel günlerdi be serbest kursu ye çýkýp konuþurlari erbakan ecevit Demirel Türkeþ hepsi ayný platforma çýkardý gazeteciler baðýmsýz ca istedikleri ni sorarlardi liderlerin birbirine nezaketi vardý birbirlerine saygýlý idiler ne günlerdi karikatürluk diye bir meslek vardý þimdi oldu o meslek vay halimize ki vay
Kanuni Sondaj gemisi Karadeniz'de faaliyette bulunacakmýþ
ABD seçimlerinden sonra denizlerdeki faaliyet kýþ þartlarý nedeni ile azalabilir diye düþünüyorum.
>>>>>>>>
https://www.borsagundem.com/haber/ka...sliyor/1518649
Bakan Dönmez, Kanuni Sondaj Gemisi ile ilgili açýklama yaptý. Dönmez, "Hazýrlýk çalýþmalarý devam eden Kanuni sondaj gemimiz Karadeniz'de sondajlarýna baþlayacak" ifadelerini kullandý.
Virüse yakalananlarýn semptom göstermeyen yakýnlarýna ve eskisi gibi temaslý olanlarý arayýp test yapsalar günlük vaka sayýsý þu andaki açýklanan rakamlarýn baya bi kat üstü vaka çýkar
Hamdolsun virüsü yendik. Amin
meslek mi kaldý ? Baþarý mý? Yetenek mi?
Tek yol, yandaþ birini bulacan..Tanýdýk olacak, onlardan olacaksýn.. eh iþte þansýn var..
imam hatip,arkasýndan ÝLAHÝYAT ..
Tek geçerli meslek..
Emniyet müdürü olursun.. Hatta Elçi olursun,Diplomat ..!
Rektör,YÖK Baþkaný... Belediye Baþkaný..MÝT elemaný,polis,bekçi,komiser,öðretmen...Hatta aselsanda Teknik Müdr..(þaka deðil)
Hürriyette YAzar,CNN'de müdür..
Tek YOL ÝLAHÝYAT... varsa yoksa..
Varsýn -39 milyar USD batýk ol..
120 milyar USD rezervden bugünlere gel..ÝLAHÝYATÇILARLA...!
Nasýlsa bizi CENNETE GÖTÜRECEKLER ya??:)
Türkiyenin jesti Oruç Reis limana çekiliyor . Miçotakis: Gerginlik giderilirse Erdoðan ile görüþmeye hazýrým demiþ ... Ben dailogdan yanayým insanlar konuþa konuþa anlaþýr asarým keserim devri bitti.Hak var hukuk var.Uluslararasý sýnýrlarýmýz karasularýmzý anlaþmalar var önce bunlarý bi deneyelim.Yunanistanla ticari ilþkilerimiz artsýn.Turizm bu konuda ortak çalýþmalar yapýlabilir.AB ye girmek için Yunanistanýn Türkiyeye destek olmasý lazým.Unutmayýn bizim kültürümüzde komþuluk çok önemlidir.Komþu komþunun külüne muhtaçtýr derler.
Geliþmelerin yarýn endeks üzerinde + pozitif etkisi olacaðýný düþünüyorum.
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
3s
Miçotakis: Gerginlik giderilirse Erdoðan ile görüþmeye hazýrým http://bb.ht/tztsSb
Yav bunlar milleti aptal sanýyor , pompeo nun açýklamasýnda zaten TRUMP hem miço hemde Erdoðanla görüþtüðünü belirtmiþ.Trump ýn seçim hikayesi ve virüs olmasa MACRON dötü gelip rol çalabilirmi :)Macron havladýðý ile kalýr son noktayý kundakçý TRUMP koyar .
KASIM dan sonra ayný M.Ö - M.S gibi Çin den ve destekçilerinden hesap sorar.:kahkah:
Teþekkir ederim ayaklar ve bacaklarda morarma ve aðrý dýþýnda sýkýntýsý yok. Bu hastalýk pýhtýlaþma yapýyormuþ bazýlarýna. Coraspirin kullanýyoruz normal ilacý ile birlikte. Oldukça hafif gidiyor þu ana kadar 3 gün sonra yeni test yaptýracaðýz. Devlet test yaotýrmadan iþe baþlayýn genelgesi yayýnlamýþ. Ama biz özelden test yaptýracaðýz. Kimsenin vebaline giremeyiz.
Jandarma turump olaya el koymuþ anlaþýlan macron oyun dýþý .Not iþi çok bir etki etmez Akdeniz iþi daha büyük gerilimdi.