vs kredılı ıslme bıle yapmıyorlar bn nelre ınanamısım hkrsı kendım gıbı goruyorum burayay yazı yazıncaaa hıc bırnız bırsa fılan oynardgı yok sadc laylomm 3 long 2 short.....
Printable View
Ve trump hastaneden taburcu olur. Bu kadar basit. Geçmiş olsun trumpp:)) bunları yazdık ettik bitti gitti
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana sormadan kapatıyorlar her sert düşüş olduğu zaman imza ver diyor tekrar açmak için .
Risk kirletenlerini güncelliyorlar demek ki en son imzalamadım yeter artık dedim .
Ama yıldız ve ana pazarda var diye biliyorum
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
İşte tam burdayız.
"Şurdan vurdum. Burdan chortladım" diyen arkadaşlar.
Yav neyinize güveniyorsunuz?
Üfleye üfleye ısırıyor jardın.
Bu kaçıncı ya...
https://i.hizliresim.com/SHA39L.png
trump hasta olmadan önceki gün vadeli 128 kapatmıştı...trump bugün hastaneden taburcu oluyormuş vadeli 130.625...
fıkra bu kadar...
Sanmıyorum. Parite bende al yaktı. Emtia parite vs yukarı bence. Borsa ve altın gümüş korelasyonu terse dönecek gibi. Borsalar çökerken teminatlar karşılıklı patlarken benden sonra tufan diyen parasını alıp gitmeli ve böylece altın ve gümüş artık bir noktadan sonra ralli demeli. Altın ve gümüşe karada ölüm yok uzunca bir süre.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen de şort musun :) SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydaa trump taburcu olursa bizim pala nasıl yukarı sürecek. Bir kaç gün daha oyalansaydın sarı reis.
Viop baktıkça çıkıyor
Sarı hastaneden çıksın
Daha çok çıkar
ABD Başkanı Donald Trump, Kovid-19 tedavisi gördüğü Walter Reed Askeri Hastanesinden bugün taburcu olacağını açıkladı. -AA
130.675 den longa döndüm saldırın bogalarrr
Daha 5 ay önceki zirveye bile gelemedik. Negatif uyumsuzluk ile son bahar yaşanıyor sadece. Kış çok uzak değil.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...07c155fd7f.jpg
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun bir süre şort yapılmaz daha bankaların destek vereceği ölümcül bir ralli olacak en az beklentim endeks 100 1300 ytd
Baktıkça çıkıyor yav
Aldı coşkuyu
easten time 6:30 a kadar alacaklar galiba. asdas. :he:
trup o zaman çıkacakmış.
Bunlar yine teşvik paketi falan birkaç trilyon dolar büyütürler bütçeyi...
Bol para ne demek, eh yani
Ucuz dolar demek, DXY aşağı demek ONS yukarı demek ENDEKSLER yukarı demek
Hastalık bahane bedava para şahane...
Öncesinden görüp pozisyonlanan paralarına paralar katan dostları tebrik ediyorum...
Eh birazcık sabrettiler ve cukka cukka cukka...
Bu süreçte zarar edenler ayucuklar oluyorlar
En kötüsü de böyle bugün ki gibi yavaş yavaş gidemicek izlenimi verip verip 500 500 yukarı kakalaması
Stop da olamıyor ellaaamm ...
Adam gündüz de alıyor gece de alıyor işte az az usul usul
Sonra sen dur artık stop olayım deyince de geçmiş olsun diyor palacım öpüp geçiyor.
Özeti budur bence.
adam hastahaneden hastahaneye çıkıyormuş.
sadece adı haztane değil.
bunlar manyadı ne yapacağını şaşırdı. :he:
Bence bu iş boga piyasası çılgınlığıyla sona ermeli. Ama sadece abd değil tüm dünyada endeksler ne alırsan katla kıvamına geldikten sonra çöküş gelmeli diye düşünüyorum. En azından zirveyi katlamalı. Dow 30bini geçmeden çöküş gelse çok sıradan olur. Bunu bekleyen çok insan var. Örn. Bizdeki masa sandalye şirketlerinin ralli zamanlaması. Sevdanın son vuruşu.
Bu kriz kimsenin hazır olmadıgı zamanda gelecek. Ve sistem resetleyecek bence.
2. dalga gelirse diye korku salmaya çalışıyorlar ama 2.dalganın gelmesi daha çok dolar demek daha çok bedava dolarların piyasaya akması demek.
Esas 2.dalga gelmezse ne olur diye sormalı mı acaba
2.dalgası mi kaldı isin. abd 30bin vakaya dayanmış fransa geçen gün 13bin rusya 10bin üstüne atmış.
su saaten sonra hicbir devlet ekonomi falan kapatmaz.
bir süre sonra vaka açıklayan falan da kalmaz benim tahminim.
esas dalga ekonomiler olacak. bu fransaya falan turist yağıyordu ispanya su bu.
bi dünya para battı faturalar çıkmaya baslar artik.
sarışın seçilse bile vurabilir ni dowun beline göreceğiz.
oteki bunak gelirse mevzuyu ayik kafayla bastan degerlemek gerekir.
bence bunak onsu ve dowu nallar.
tabe bu sadece fikir. surece yuzde 80 altinla giriyorum.
joe gelirse bence en doğru pozu koç abi açmış olur.
ABD ADR
Bankalar BIST de pahalı ABD de ucuz.
https://i.hizliresim.com/gU9osw.jpg
Konut ve kredi faizleri artmış. Muhtemelen konut fiyatları yataya girer hatta düşebilir bir miktar, kışın kiracı da daha zor bulunuyor.
Geçen aylarda konut alıp kiraya vermek nerede ise bazı evler için avantajlı olmaya başlamıştı, favorilerime aldığım evler hep satıldı genelde %25-30 zam geldi 4-5 ayda.
Enlasyonun düşük açıklanması vatandaş dışında kimsenin umurunda değil, iş adamı ve parası olanlar reel duruma bakıyor, muhtemelen kendi baktıkları indikatörler var. Devletin enflasyonu düşük açıklaması memur ve emekli maaşları ve özel sektör maaşlarını etkiliyor, düşük açıklanması işlerine geliyor muhtemelen.
İyi geceler herkese !!koç abey dolarları ne ara almışsın ve uzun vadeli nekadar hedefin merak ettim??
Maden Holding kurulacakmış. Maden şirketleri orada toplanıp Varlık Fonuna geçecekmiş.
https://t24.com.tr/haber/madencilik-...leniyor,907277