240 dk grafına bakın biraz daha yukarısı olan formasyon mevcut.
.Yalnız dolares+yonca olarak oyunu takip edin.kolay gelsin
Printable View
Fener panatikos yada her sicim ise maçını izledim
Viopta terste kalmış kadar sinir oldum
Namussuz papaz da bize kaçtı. Ne çektik be. Ne didindik be. Ulan millet amerikali İngiliz bakıyor büyük sirket karı da iyi al diyor unutuyor 3 5 senede para katlanmış biz kırk takla atıyoruz tekniği temeli osu bunu resmen asansör son surat aşağı inerken biz içinde yukarı zıplatmayı gayret ediyoruz yordu ülke de borsa da yemin ederim ki ya. Neyse bizim nasibimiz de buymuş ama yordu yordu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın..
Bu gün önemli..
Haftalık ve günlük bazda belirleyici demek istemiyorum ama önemli
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
6s
Türkiye’den ABD’ye F-16 mektubu;
•Türkiye ABD’den 40 adet F-16 satın almak için başvuru yaptı
•Ayrıca, TSK envanterinde olan 80 F-16’nın modernize edilmesi için teklifte bulundu
•Yaklaşık fatura 10 milyar dolar
•ABD Kongre - Dışişleri teklifi değerlendirip yanıt verecek
Rus Tuğamiral Vadim Kulit: İdlib'teki teröristler 1 aydır kimyasal saldırı hazırlığı yapıyor.
https://sputniknews.com/20211007/ter...089749467.html
Umarım olmaz fakat İdlib'e Rus destekli Esad operasyonu olabilecğine dair ipuçları çoğalıyor.
Cumhur Örnek
@scornek
·
17s
#Dolarizasyon'da seviye, parite ve ay sonu etkisi görülüyor. Son üç haftada yurt içi yerleşiklerin yabancı para mevduatı 5,4 milyar dolar azaldı. Yurt dışı yerleşiklerin tahvil portföyü son iki haftada 616 milyon dolar azaldı. #TCMB #Dolar
Bence bu haberde önemli 5.4 milyar satılıp aşağı gelmeyen dolar/tl
buradaki sıkıntı bu kar realizasyonu daha devam edermi , alıcı ve satıcı dengelemiş gözüküyor.
haftaya oyun daha netlik kazanır.
Dün ışık ökte nin youtube yorumundan sonra demirtaş ve kavala hikayesi katalizör olurmu diye sorular gelmiş.
bu haber yemekteki başlangıç gibi düşünün :) ana yemek ne o önemli , yukarda yapıştırdım ABD den f16 talep etmişiz , sonuç ne olur o önemli anladığım kadarı ile RTE bir adım atmak istiyor seçimden önce ABD arasında olumlu diyalog kurma yoluna gidiyor.Ana yemek bundan doğucaksa önemli olan ne vericez ne alıcaz bunu ilerki günlerde öğrenicez.Olumlu bir süreç başlarsa önce CDS ler takip edilmeli , sonra dolar , en son piyasaya aşı başlar ne olabilir ABD nin elinde olan kredi derecelendirme kuruluşları görünüm ,not işine girer mi böyle bir seneryo çıkar mı diye düşünüyorum.
Zaten uçak işinden olumsuz bir haber gelirse diğer kart devreye girer RUSYA , bu yüzden soçiye gitti geldi ABD ye artık bir karar veriniz diye çünkü nato üyesisiniz ama uçaklarınız şuanda ya modernize edilecek ömrünü tamamladığı için yada yenisi alınıcak bakalım ne çıkıcak bu hikayeden.
Takip ettiğim pıst 100 grafında ortam uygun olsa güzel bir formasyon mevcut 178 lere denk geliyor , yalnız katalizör yok bu grafı hareketlendirecek ,bu yüzden graf belli bant aralığında 2li3lü tepelerle hareket ediyor 1475 yukarıdaki tepe noktası burası hacimli geçilmediği sürece oyun bu şekilde benim grafta.
Ben bilanço dönemini kısa ve testereli bekliyorum sonra DOW haftalık 33.400 altı kapanışlar takip edilmeli piyasalarda %15-18 arası aşağı bir hareket olabilir.Şuanda piyasalarda belirsizlik çok bakalım .
https://invst.ly/w8z4w
Sayın bulut, bu ihlal için öngörünüz nedir?
O katalizörün ne olduğunu biz öğrenene kadar zaten kimse inanmamış olur ralli ye ha düştü ha düşecek..
Ama dolar düşmedi..
Yaa cds düşmedi böyle ralli olmaz sesleri yükselir..
Nereye alıyorlarr çok pis verecekler falan..
Yükselişin yüzde 50 si böyle geçer..
Sonra hafiften kokular gelmeye başlar falan derken..
Koca ralliyi kaçırmış olur insanlar..
Bugüne kadar genelde böyle oldu..
2008 krizinden sonra 40.000 ler geçilirken bile insanlar ikili dip peşinde mal almıyorlardı..
Ve ne yazıkki birçok teknikçi (xtreader da dahil) insanları devamlı düşecek düşecek 2 li dip sakın mal almayına ikna etmişlerdi..
Haaa kesin ralli olacak falan demiyorum..Ama oldu mu yukarıda anlattığım gibi olacak..:)
gunaydın yatay eksili artılı karışık bir gün beklıyorum bugün.Guniçi yukselişler satış fırsatı olabilir..
Öncelik bol şans, makinalı sistemde istediğiniz ayı veya boğa tuzağını çok rahat kurabilirsiniz.
son 2 gün bunu yaşadık , stoploss yaptırıp , gapli açılışla yukardan mal aldırdılar veya oyuna soktular ama bunu önümüzdeki hafta başlayacak bilanço hareketlerinden dolayı yaptılar bu bir katalizör :)
ralli olayı ayrı öngörü yapabilmemiz için önümüzde olumlu veya beklenti olan birşeylerin temel analizin içine sokup graftaki pazıla koymamız gerekli işte benim grafta bilançodan sonraki o pazıl parçası eksik ,
DOW un haftalık grafına bakın ortalamaların bozulduğunu göreceksiniz oradada hikaye aynı belirsizlik ve öngörüde bulunamamak ,
piyasaya öngörü yapılacak hikaye gerekli bana göre.
Cılız açtı dediğim gibi dün ki kapanış olumlu yorumlayanlar bu açılış önemli demiştik..
Cılız seyreder ise hiç bir önemi yok.. Dünkü yükseliş i gelecek hafta içinde geri verirler..
Temkinli olunmalı özellikle spot piyasa da mallananlar ve benim gibi bekleyenler..
Daha önce dediğim 1400 üstüne yerleşmeyen endeks adam olmaz..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu aralar çok tutarlisiniz ..[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] paralelim sizle..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da tecrübe işte..
Analiz değil Tebrikler [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kral şu bıkkınlık biraz dolarize olma etkimden dolayı bende de var..
Bir de coin tarafında teknik analizle daha kolay kazanınca borsa ciddi anlamda emekleri boşa çıkarıyor..
Yoruyor katılıyorum [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun kchol saatlik teknik olarak güzel duruyor ,
badem bofası tırını alım tarafına çekerse ivme gelebilir yukarı.
benjamin sanki zirve tazelicek gibi...
dün merkezde sinyalini verdi faiz indirimine devam dedi...
https://i.hizliresim.com/b2063af.jpg
Gundi yukarıda yazdıkların ayrı , aşağıda kararttığım bölge ayrı:)
Bende sana senin yukarda yazdıklarının tersini yazayım fark etmez , global şangırtttttttttttttttttt dedinmi RALLİCİ göremezsin.:)
bir sabah kalkmışın %3 eksi ile aynı şekilde artıda olabilir .Bizim anlatmak istediğimiz belirsiz bir piyasada al sat çıyız al yat için öngörü yapacağımız hikaye olması gerek.
biraz tl birikti dolar alayım dedim işe bak...
[QUOTE=akcay;5547472]benjamin sanki zirve tazelicek gibi...
dün merkezde sinyalini verdi faiz indirimine devam dedi...
akçay günlükte 2 li tepeye gidiyor olabilir ,
bilanço dönemini 8.90-8.75 arası geçirmek isteye bilir sonra merkezi bekler.
ha ABD 10 yıllıklar 1.58 aştı hikaye o ise yeni zirvede olabilir.
Ben global tarafta bi çöküş beklemiyorum..
Öyle ABD faiz artıracak mış da çökecek mişiz falan geç bunları..
Bazen ralli için hiç bir öngörü olmaması bile öngörünün kendisidir..:)
Hahahaha...
Ne laf oldu ama..:)
Ralli olacak demiyorum böyle bi bilgi ve öngörüm yok...
yanlış anlaşılmayalım..
sadece her fikre açık olmak lazım..
Tut kral.. dur üstünde..
Bırak nereye giderse gitsin..
Olmayan düşünsünM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=oyunagelenadam;5547518]Tut kral.. dur üstünde..
Bırak nereye giderse gitsin..
Olmayan düşünsün
Oyuna gelen,
buraya vatandaş dolar var yazmıyor diye sende veya akçay dolar var zannetme:)
hedge amaçlı bile dolar tutan dolu ama el meselesi.
kolay gelsin.
teknik tuzak dolares bana göre , seneryom tutarsa neden böyle düşündüğümü yazarım :)
Borsada çok yeniyim daha 2 sene oldu bu işlerle uğraşmaya başlayalı.
Şunu öğrendim. Temel analiz var ve borsa buna göre ilerliyor. Ama temel analiz küçük yatırımcının para kazanması için değil.
Ben 3 analiz yapıyorum.
1- Takas analiziyle yön bulmaya çalışıyorum.
2- Temel analizle hangi hisselere yatırım yapmam lazım onu bulmaya çalışıyorum.
3- Teknik analizle hangi fiyattan giriş yapmam lazım, hangi fiyattan stop koymama lazım, hangi fiyattan kar almam lazım onu bulmaya çalışıyorum.
Sonuç şimdilik güzel. Tabi bunu bulmak için dayakta yedim. Sene başında Sasa da shorttan 60k bıraktım. Allah'tan erken atladım yoksa 300k bırakıyordum.