İngiltere Savunma Bakanlığı heyeti, Menbiç'te PKK/YPG sözde askeri meclisini ziyaret etti.
Printable View
İngiltere Savunma Bakanlığı heyeti, Menbiç'te PKK/YPG sözde askeri meclisini ziyaret etti.
Selçuk Yöntem
@SelcukYontemoff
·
14s
Dün, bir kurumun başına atanmış devlet memurunun 180 milyon dolar mal varlığı olduğunu, bir milletvekilinin kocası ve abisi ile birlikte rüşvet ağı kurduğunu, cumhurbaşkanı ve başbakan danışmanlarının bu ağın içinde olduğunu öğrendik. Ama ülke gündeminde futbol var. Akıllanmayız.
Dr. Ömer Turan
@omerturantv72
Irakta merkezi otorite çöktü, iç savaş başladı.Bu yüz binlerce yeni sığınmacı demektir. Türkiye Suriye’de yaptığı hatayı tekrarlamamalıdır, Türkiye Musul ve Kerkükü içine alacak bir güvenli bölge kurmalı,sığınmacıları burada karşılamalıdır.Bu uluslararası hukuka göre de uygundur.
Mukteda es-Sadr: Bir saat içinde oturma eyleminden çekilmezlerse Sadr hareketini reddedeceğim. Irak'ta olanlar beni çok üzüyor.
Ne yüzyılı? On yıl bile sürmez.Alıntı:
Bilgi Tozu
@BilgiTozuu
·
18s
Çin'de beyin hastalıklarıyla uğraşan doktorlar ve yapay zeka 2 raunt karşı karşıya geldi. 1. raundu %87 doğru tanı oranıyla yapay zeka kazandı, doktorların tanı oranı %66'ydı. 2. raundu da yapay zeka kazandı.
Sanırım tıp dahil bazı meslekler önümüzdeki yüzyılda tarihe karışacak.
Ahaaa...Çin oraya askeri üs kurmak istiyordu.Alıntı:
Solomon Adaları hükümeti, ABD donanma gemilerinin ülke sularına girmesini bir süreliğine durdurma kararı aldı.
“Gerçek İskenderiye kütüphanesinde yazılı idi. Kütüphaneyi yaktılar o gerçekler akaşik kayıtlarda çok daha fazlası var.Bilgi derinlerde gizlidir, İskenderiye kütüphanesinden daha fazlasını bulabilirsiniz.”
Irak vilayetlerinin tümünde sokağa çıkma yasağı an itibariyle kaldırılıyor.
-Irak Harekat Komutanlığı
- Daha önce Belçika, Romanya, Rusya halkına iyot tabletlerini dağıtmıştı. Almanya, Çin, ABD, Gürcistan, Fransa, İngiltere, Güney Kore, Japonya gibi ülkeler ise iyot tabletlerini stoklama kararı almıştı.
Ukro-nazilerin Nikolaev ve Krivoy Rog yönlerdeki taarruzunun püskürtülmesi sonucunda 48 tank, 46 piyade savaş aracı, 37 diğer zırhlı savaş aracı ve 1.200'den fazla nazi etkisiz hale getirildi.
- Rusya Savunma Bakanlığı
Yusuf Yetiş
@YusufYetiss
Az önce şiirler yazıp yazıp bana veren bir öğrencimin vefat haberini aldım, 16'sında, tedirgin bir çocuktu.
Cıvanım ölümün soluk rengine boyandı, hepimizin ölecek yaşta olduğunu yeniden hatırlattı.
"İzim siliniyor, çünkü bir yerlere değmekten korkuyorum." mısrası kaldı geriye.
(Kızılelma) Maliyeti yüksek olmayacak, daha düşük maliyetle çok daha fazla üretebileceğiz.
Radar görünmezliği konusunda çalışmalar yapılıyor.
Onlar bizi görmeden, biz onları milli seyir füzeleriyle etkisiz hale getirecek imkana sahip olacağız.
-Haluk Bayraktar
Alıntı:
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
Özel hayat ifşası, santaj ve suç örgütüne bilgi aktarmakla suçlanan Ünsal Ban’ın normal şartlarda serbest kalması lazım.
Özel hayat ifşası yok, adam bıçaklı saldıraya uğrarken video çekmiş.
Şantaj zaten yok.
Herhangi bi yapıya bilgi aktarımı da yok. Ben atmadım demişti.
ANKARA KUŞU
@ankara_kusu
·
1 sa
@ankara_kusu
adlı kişiye yanıt olarak
Deniz yoluyla kaçma iddiası havada. İddia doğru olsa bile adamın can güvenliği tehlikedeydi refleks yapması kadar doğal bi şey yok.
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
· 1 sa
ABD'de 18 aylık oğlunu sadece meyve, sebze ve anne sütü ile besleyen vegan anne, oğlunun ölümü sonrası birinci derece cinayetten suçlu bulundu ve müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
— The Independent
Dokuzuncu Zırhlı Tümen ve Özel Kuvvetler Tümeni'nin kahramanlarına, komutanlarına, komutanlarına, subaylarına ve rütbelerine, göstericilerin hayatlarını korumak ve ayaklanmayı önlemek için gösterdikleri olağanüstü çabalar için özel teşekkürlerimizi sunuyoruz.Alıntı:
Irak Genelkurmay Başkanı Abdul Amir Rashid Yarallah:
Tüm liderlere, komutanlara ve kahraman savaşçılara, son iki gün boyunca gösterdikleri büyük çaba, sıkı ve profesyonel çalışma, kısıtlama ve herkesten aynı mesafede çalışma için teşekkür ve takdirlerimi sunuyorum.
Yunanistan Savunma Bakanlığı, Türkiye Jetlerine S300 radarı ile taciz yapıldığı iddiasını reddetti.
Necmettin Batırel
@necmettnbatirel
·
23s
Sabah akşam faiz yükselsin diye manipülasyon yapan
Benden başka kimse birşey bilmiyor herkes cahil kibriyle kendisi gibi düşünmeyenlerle alay edip hedef gösteren
@ProfDemirtas
ve onu koruyan troll çetesinin linç kampanyasından ne korkarız nede yolumuzdan bir adım geri atarız.
Abdullah Ağar
@abdullahagar2
·
4s
Irak’ta Sadr, kendisine bağlı toplumsal katmanlara ve silahlı güçlere; “BİR SAATTE MEYDANLARDAN ÇEKİLİN” diyor ve dakikasında meydanlar boşalmaya başlıyor.
Sadr diyor ki; “Artık noktayı da virgülü de ben koyarım!”
Bu twiti atmıştı, ben de başlığa kopyalamıştım. Kısa bir süre sonra hastaneye kaldırıldı, yoğun bakimda haberi geldi. Şimdi vefat etti haberi var. Eski tüfek, Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm.Alıntı:
Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
28 Ağu
İyi ki bu piyasaların hiçbir yerinde yokum. İyi ki emekli olmuşum..
#SONDAKİKA
Sedat Peker'in iddialarında adı geçen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca istifa etti.
Said Sefa
@sefa_said
·
26d
Korkmaz Karaca, ortaya çıkan rezaletten dolayı istifa etseydi, çoktan istifa ederdi.
Hakkında çıkacak veya çıkma ihtimali yüksek skandallardan ötürü istifa etmiş/ettirilmiş olmalı.
Bu da Peker’in elinde çok daha fazla koz olduğunu gösterir.
Ukrayna ordusunun Kherson cephesinde 5 ayrı eksen üzerinden başlattığı karşı taarruzların 4'ü Rus savunması karşısında başarısız oldu. 5. eksendeyse Ukrayna birlikleri 2 köyü Rus ordusundan ele geçirdi.
Lütfü Türkkan
@LutfuTurkkan
Yeni bir Reza Zarraf doğuyor.
Atın fava bekleyin…
Mukteda es Sadr yanlısı militanlar, başkentteki Al Sadıkiyn Camii'ni ateşe verdi.
İtalya'nın en zengin şehri Milano'da gıda bankası kuyruğunda bekleyenlerin sayısı günden güne artıyor.
▫️Gıda fiyatları yüksel enflasyonu aileleri çare arayışına itiyor.
17 Eylül'de Özbekistan'da yapılacak Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Devlet Başkanları Zirvesi’nde Putin, Erdoğan ve Esad bir araya gelecek.
🔴Almanya ve Fransa, Ruslara yönelik vize yasağı önerisini reddetti.
TOGG, Mart 2023’te satışa çıkıyor.
Yeşil Bölge'deki çatışmalar durdu. Onlarca Sadr destekçisi Yeşil Bölge'den ayrılmaya başladı.
-Al-Araby Al Jadeed muhabiri.
“Herkes tadacak ölümü elbet,
ancak birbirine benzemez bahtlar;
bir kimse dikerse gözünü uzaklara,
ömrü yetmez erişmek için
tanrıların tunç zeminli meskenine”
Pindaros
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
"Yunanistan, bizim ne siyasi ne ekonomik ne de askeri olarak dengimiz ve muhatabımız değildir."
Yorum: Yunanistan değil efendisi ABD gelsin. Hepsini ülkeye giremeden denize gömeriz.
"Bizden esirgenen her ürünü üretme kabiliyetine sahibiz!"
— Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
https://i.hizliresim.com/s14v9nd.jpeg
https://i.hizliresim.com/4wfdrk5.jpeg
Alıntı:
Şaban Sevinç
@sabansevinc2
·
6s
Aradaki tek farkı bulunuz!
Sn. Abdullah Gül’ün CB iken attığı 4 ayrı #30AgustosZaferBayramı twiti ile bugün attığı twit arasındaki fark nedir?
......................................Alıntı:
Deli Çavuş
@delicavus_nth
1-)Ulan deli nevzat ( tarhan ) sadatla yaptığın çalışmalardan biraz vakit bulunca (daha doğrusu senle uğraşmaya biraz ara verince) gençlere sarmışsın. Uyku uyuyamadığım için beni seninle tanıştıran arkadaşıma senin yanından ayrıldıktan sonra demiştim ki “Oğlum bu adam
Deli Çavuş
@delicavus_nth
·
9s
1-)Sn.
@NihalOlcok
hanımefendi tweetinizde yazmış olduğunuz çok değerli sözlere geç cevap yazdığım için lütfen hakkınızı helal ediniz. Çevremdekiler beni hazır cevap ve pratik zekalı bir insan olarak kabul ederler. Ancak sözlerinizin manevi yükü o kadar ağırdı ki şu ana…
Nihal Olçok bombayı patlatmış.
"İsimlerini verdiğim halde bazıları üst görevlere getirdiler. Bunlardan ikisi, TRT eski genel müdürü İbrahim Şahin ve ekonomi bakanı Nureddin Nebati".
Sadece 9 isim verdiğini söylüyor.
Çok sevindim. Allah şifasını versin.Alıntı:
VeriDelisi {.sol .js} {ispanyol.com}{italyan.com}
@VeriDelisi
Arkadaşlar, nasrullah hocayı kaybetmedik. Lütfen bu haberlere itibar etmeyin.
https://youtu.be/ps-qjZ6VKrE
Rusya'yı yenemezsin. Öyle bir ihtimal yok.