Çalışmaz umarım. Aşağı çok derin marj var
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
2021 yılının en çok kaybettiren borsası bist100 olmuş...
2022 yılı için düşünceleriniz?
2,01 dolardan başlayan endeks 1,40 dolardan kapamış...
yaklaşık bist 100 kayıp oranı %30...
https://i.hizliresim.com/1h82qdw.jpg
iş bankası 1,5 saat işlemlerimi durdurdu zararım 50 bin tl.
Spk dan girdim cimerden çıktım başka şikayet edilecek yer varsa bilgisi olan varsa bir el atsın bunların bir taraınfan kan alıcam.
Birşey çıkmaz...
yatırım hesabı sözleşmene bak... :he:
Bende var bende, teknik aksaklık hata kodu 296487
neymiş efendim yatırım hesabına 100 TL atmam lazımmış ulan 1,2 milyon TL lik hesabı 100 TL için 1,5 saat kitlediler.
Zarar ettim bir ton bana varsa kurum verin bunları neresi varsa kaymakamlıktan valilğe neresi varsa şikayet edicem.
Gitsin ampuller çöksün bunlara
Vallahi cimere 15 temmuzdan girdim tanklardan çıktım puştluksa puştluk adamlar zaten kıllar iş bankasına gitsinler çöksünler alsınlar benim zararımı.
Ulan 1 saat uğraştım neymiş efendim 100 TL yeni yıl bilmemne ekstre ücreti varmış ondan kitlenmiş hesabım. Zararım dedim bizi ilgilendirmez dediler, iyi dedim.
Bana vermiyorlarsa da gitsin bademlere versinler sabah sabah şeker tansiyon tavan oldu.
Coine gelin diyoruz dinlemiyorsunuz..[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aralıkta dış ticaret açığı ne kadarmış bu arada... kurun rekor kırdığı aralık hani...
açıklandı mı bir yerlerde? ihracatı anladık da...
Ticaret Bakanlığı verilerine göre, aralık ayında ihracat, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 24,9 artışla 22,3 milyar dolara yükselirken, ithalat aynı dönemde yüzde 29,2 artışla 28,9 milyar dolara ulaştı. Bu dönemde dış ticaret açığı da yüzde 45,9 artışla 6,6 milyar dolar oldu.
endeksi 20 ort. üstüne alacaklar gibi duruyor.
çok sayıda futbolcuda covid çıkmaya başladı... aşılamalardan sonra uzun süre kesilmişti...
omicron etkisi olsa gerek...
https://i.ibb.co/n6RDsZD/20220103-134158.jpg
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Balcı: Esnafın ayakta durabilmesi için ekmek fiyatlarında makul bir fiyat artışı gündeme gelecektir
Öğretmenlerden çok sayıda covit haberi geliyor..Bakanlar kurulunda sömestr tatilini erkene çekme ihtimali olabilir..
TMO eğer zararına satış yapmamış olsa. Bugün unun çuvalı 900 TL bir kg un 18 TL. Bir ekmeğin minimum maliyeti de 5 TL olur. Seçime böyle gitmemek için TMO 1 milyar dolar zarar ederek buğday satıyor. TMO nun ithal ettiği buğday fiyatı 385 dolar piyasaya 155 dolardan veriyor. Seçim den sonra benzin mazot doğalgaz ve ekmek en çok zam görecek kalemler.
Sizce bu sene talih kuşu kime konar, piyango kime çıkar?
düşük minnacık sermayeli bu 3 şirketten hangisi rekor bedelsiz açıklar?
Tahmin/Anket:
Boschfren-Bfren
Ege Endüstri-Egeen
KonyaÇ.-Konya
Yatırım , Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir
Of of of geldi ıron man
Emeklilik için gidip köyde yaşamak dahi cazip gözüküyor. Al beş tavuk bir inek on koyun. 500 mt tarla. Maaşa dokunmadan yaşarsın.
şey 13.94 ten 12.93 düştü şelale oldu :)
şey çok pis levye yedi kafasına :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Korfezden 3 ocakta yeniden ucakla dolar gelecek diyolardi dogruymus:) bakalim bugun gelen dolar ne kadar surecek dusurmeye. Bide 13 ocaktami ne ucakla dolar gelecekmis korfezden
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
demek enflasyon beklentisi bitti gerçekleşme satılıyor
batırel'in ünlü planının 3. "10 daha" safhasına geldik herade...
Köye gelirsen fazla duramazsın, hergün odun kırmaktan yada tavuklara yem vermekten bıkarsın, sen sobayı yakmazsan üşürsün, ineğe günde üç öğün saman verecem, su verecen, Ooo büsürü iş, üstelik ahıra girdin mi buram buram kokusu üstüne siner. Gece uyuyamazsın.
Zor iş yani emekli adam işi değil
Bi hafta durur gelirsin
Yabancılar tatilde londra piyasaları da kapalı olunca doları ıslak sopa ile dövüyorlar alım yerleri geliyor mu acep?
Beyler hani "Çin modeli ekonomi" uyguluyorduk.
"Demir yumruk indi" mi yine ..
Hangi filmdeyiz çözmedimm.
herkes işi gücü bırakıp dolar trader'ı olacak böyle hareketler yaptıkça bunlar...
ne faydası var hiç anlamıyorum.... gerçekten anlamıyorum yani, ironi falan da değil....
bir gün panda,
bir gün manda,
hayaller pariz gerçekler londra
boşkuş ise her gün azapta. :he:
12.80 gördüm bir ara,peşinden 13.15 yaptılar:notr:...Yine ne dolap dönüyor acep:ss: