herkes mutlu bir ben perişan dayı.
:drunk:
Printable View
10 tane pozisyon açıyo, 2 tane kar da olan pozisyonlarını paylaşıyo , genel bakiye ne önemli olan o , 10 milyondan fazla kazandınmı borsadan , kazandıysan önünde saygıyla eğilirim çenemi kaparım...
Şöyle bir cömert pala yok ki piyasada, akşam pazarı ucuzluğu yabsa herkes mala doysa fena mı olur.
sende bişey paylaşta görelim paragöz titremek dışında dünyanın en iyi borsası demek dışında boş lakırdı bişey yaptığın yok...
yıllık ekstreyle seni rezil etmiştim ama yüzünün astarı yok senin...
yine gelir yine yazarsın...
forumun boş lakırdı ekibi...
https://i.hizliresim.com/mpn1l9n.jpeg
deli vardı hani babasının pastanede kasada duran, varant yapardı. kazanır-kaybederdi ama neşesiydi buranın. sonra pega vardı.
Niye insanlar küstürülür ki?
Macaristan, Rusya'ya karşı yeni AB yaptırımlarının getirilmesini desteklemedi
çünkü forumda kendileri bi halt beceremedikleri için asistan kızlar gibi herkesin ne dediğini not eden bir ekip var...
bir açık gördümü karabatak gibi ortaya çıkıyorlar...
milleti sogutup burdan kaçırıp kimsenin yazmasını istemiyorlar...
ben zaten yıl başından bu yana poz falan yapıştırmıyorum...
boş beleşlerle uğraşmamak için...
gundinin agzının payını vermek için koydum o kadar...
çıkart bakalım telefonunu cep mi kaldı telefonu olsun fenasi :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Boşuna kavga ediyorsunuz, masada herkese yer var, atıyon cetonu makinaya paraları katlıyon. Ve üstelik hergün para dağıtıyorlar burda
Bende sizi bir türlü anlayamıyorum, hem kazanıyorsunuz hemde kavga ediyorsunuz :drunk:
reis afrikayı kısa kesmi,ş dönüyor sular ısınıyor gibi
*Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın çevrim içi gerçekleştirilecek NATO Liderler Zirvesi'ne katılacağı, bu gerekçeyle Gine-Bissau ziyaretinin ertelendiği bildirildi- AA
Endeks -1, bendeki tüm hisseler -3 bravo
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SPOT kapanış, yarın da tersi olur BOFA satar İs Yatırım alır,
https://i.hizliresim.com/afla5m4.PNG
Zamanın behrınde galiçyaya asker gönderdiydik..
Türk askeri de atalarının toprağını ziyaret etsin..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bim gelir tablosunu kapa yollamış. fena değil gibi gözüküyor ama ödediği ceza bu rakamlara dahil mi değil mi? orda iş biraz karışıyor.
yine de 2021 çok zor bir seneydi ülke açısından. genel itibarla şirket krizleri iyi yönetmiş gibi gözüküyor.
Ceza 2022 de tebliğ edildiği için VUK'a göre hazırlanan gelir tablosuna girmemiştir. (şirketin inisiyatifinde istenirse eklenebilir ama karşılık giderlerinde gözükmüyor)
Ancak SPK'ya göre hazırlanan 31.12.2021 mali tablolarında karşılık gideri olarak 718.5mio gelecek.
Reçetelerden acayip fark çıkıyor. Elektrik faturası onun yanında cücük kalır.
erdemir 4 tl isdemir 3 tl temettü ödeyecek.
ukrayna rusya diyerek cambaza baktırıp milleti kerizliyorlar.
belki de 2025 gibi biri 40 öbürü 30 tl temettü ödeyecek böyle giderse.
Sen yenisin galiba,pala burda para katlama sanatını ifşa ediyor, kaç tane şortcu bist mezarlığına gitti bilmiyin mi
sadece 1 gün , pozisyonlarda hata olur yanlış pozisyon açmış olabilirim şimdiden zararı göze alıyorum.
ama burda yeni değilim[emoji846]
Yanlış anlaşılma olmasın hayek abi, bak bu gönderiyi geçen hafta yabmıştım. bir hafta sonra bugün siftah yabtık.
Yani demem o ki, nasip bu işler
Top atılıyor, savaşlar çıkıyor, covit virüsü saldırıyor ama endekis düşemiyor.
Seni etkilemek istemem ama kâr buldun mu yapıştırcan yoksa masada kalıyorsun üüülece
vuracan kaçacan
Uzun vade de viob mecbur yükselir ama senin hisse yükselmeyebilür