Garanti geçiş sayısı kaç :)
Nerede kardeş... Değiş tokuş edelim benim de ev var. 300bin üste isterim :)
Printable View
İnşaat işlerinden sorumlu memur si en en de
Yabancının aldığı konutlar için eleştirilere verilen cvp ları iletiyor
Banka karları 2021 ilk çeyreğe göre bu çeyrek 3-4 kart artacakmış, ikinci çeyrek de karlılık devam edecekmiş.
Bunu artık piyasa biliyor. Biri benden alan da kazansın dedi herhalde bugün.
Man island belgeleri elmas formasyonu gibi gerçekmiş..:oleyo:
KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1020222
Dosyalar:
Hisseleri Londra Borsası'nda işlem gören Genel Energy Plc sermayesindeki %12,28 oranındaki payın, alacağımıza mahsuben toplam 66.981.092,32 GBP bedel üzerinden Bankamıza devri gerçekleştirilmiştir. Şirket sermayesindeki nihai payımız %19,06'ya ulaşmıştır.
İş Bankası geçmişte holdingleşme için çalışma yapmış ama çok fazla vergi gideri doğmuş vaz geçmişler diye okumuştum. İleride bankaların bir seferliğine tekrar yapılanmasına izin verebilirler. Ayrıca Katılım Bankası kurmak isteyene ayrı iştirak olması gerektiği söylenmiş.
Bir yandan hissedarın çıkarı korunmalı bir yandan da bankaya varlık emenet edenin hakkı korunmalı, bir yandan da verimli ve etkin bir yönetim imkanı olmalı. Şu şekilde bir çalışma yaptım, daha detaylı da düşünülebilir. Tüm bankaların belirlenecek yapıya ileride gelmesi istenebilir.
https://i.hizliresim.com/neo466y.jpg
ISFIN VE ISGYO taban.. 2.taban
Bu tip cılız, dandik kağıtlara vadeli verilmesi anlamsız..
Başında İş yazdığından olsa gerek..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karamemedin de öpmediği adam kalmadı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın,
viop üstadlarına nacizane bir sorum var. cevaplar için şimdiden tşk.
x hissesi 31 mayıs da temetü verecek, elimizde spotda mal tutup aynı miktar da mayıs vade için short açarsak.
vade sonunda shortlar spot ile kapanacak, temettü alırmıyız?
sonbahar çokta erken seçim anlamına gelmez...ama olsun tabii ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur...
belki şöyle bir şey olur...yılın 2. yarısı için emekli, memur v.s. iyi bir zam yapıp eyt myt v.s. ile hemen o gazla seçime giderler...düşük ihtimal bence...
.......Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya "YSK İl ve İlçe Seçim Kurullarının 6 Temmuz tarihine kadar tamamlanmasını istedi. Sonbahara dikkat!!!"değerlendirmesinde bulundu.....
https://odatv4.com/guncel/yuksek-sec...-temmuz-235408
YSK, seçim kurullarının 6 Temmuz'a kadar yeniden belirlenmesi kararı aldı
ANKARA (AA) - Yüksek Seçim Kurulu (YSK), il ve ilçe seçim kurulu başkan ve üyeleri
ile yurt dışı ilçe seçim kurulu başkanlarının 6 Temmuz'a kadar yeniden belirlenmesine
karar verdi.
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda, 6 Nisan'da yürürlüğe giren
7393 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına
Dair Kanun ile 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında
Kanun'un ilgili maddelerinde il ve ilçe seçim kurullarının oluşumuna ilişkin
değişiklikler yapıldığı hatırlatıldı.
Kararda, kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren 3 ay içinde seçim kurullarının yeniden
belirlenmesinin hüküm altına alındığı kaydedildi.
Bu kapsamda Yüksek Seçim Kurulu, il ve ilçe seçim kurulu başkan ve üyeleri ile Yurt
Dışı İlçe Seçim Kurulu Başkanının 6 Temmuz'a kadar yeniden belirlenmesine,
ad çekme işlemlerinin ilgili Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca,
kıdem esasına göre belirleme işlemlerinin ise ilgili seçim kurulları tarafından
yapılmasına karar verdi.
-AA-
Bankalar ay sonuna doğru bilançoları yollamaya başlarlar.
sonbaharde seçim olmaz , üniversite okuyan gencler , elit ve eğitimli kesim tatillerini yapmış ikamet ettiği şehre geliyor . bu akp için büyük bir kayıp olur . akp nin taktiği nedir ? eğitimli ve elit kesimler tatile gittikleri veya üniversite öğrencileri memleketine gittiğinde seçim yapar yani temmuz ağustos gibi. bunların alayı hile üzerine kurulu aynı refaramdumda imzasız oyların sayılması gibi.
Bu sene üniversiteli gençlerin, elit ve eğitimli gençlerin tatile gitme oranı yarıya düşer tahminen elit tabaka sayısı biraz elekten geçer
asuzu da twittercı ********ler ne operasyon çektiler millete hergün tavan tavan yok yarında tavan öteki günde tavan hisse 3 gündür taban açıyor adamlar hala uçacak kaçacak bu spk ne boka yarar hisseyi pazarlayan hesaplarda 100k takipçili bilinen hesaplar
https://www.memurlar.net/haber/10235...i-basladi.html
"Son bir yılda fatura ve kira fiyatlarındaki astronomik yükselişle geçim sıkıntısı çeken milyonlarca genç ya ailelerinin yanına dönmeye başladı ya da paylaşımlı evlere yöneldi. Türkiye'de 15 bin kişi ev arkadaşı ararken, ebeveynlerinin yanına taşınanların yüzde 80'den fazlasını Z kuşağı oluşturuyor."
Bir bebek hisse yakalasam genç oluncaya kadar bekleyeceğim.Ciddiyim...
Bana da gizemli bir yerden telefon gelsin.(Operasyon yapacağız hisseni sat vs...)
Bir kere yahu, çok şey mi istedim...Herifçik telefon etsin.
Bu kadar işin içindeyiz sadece MT. TELEFON GELİR; Saat 14:30 kadar MC tamamlayın ,diye:)
sizin için değilde kendim için özeleştiri yapayım
hani çok bilip te o daldan dala atlamış olduğumuzdan ne uzadım nede kısaldım taki işlem yapmayıp farklı yatırımlara yönelince Allah sebep olanlardan razı olsun cebimiz para görmesemde mülk sahibi oldum şükürler olsun.
Markette, dün kıvırcık aldım: 16 tl. hem de küçük bir şeydi.Domates 24 tl.
Karpuz, dilimle satılıyor.KG: 18 tl.
Fiyatlama davranışı değişmiş.Her gittiğimde fiyat yükselmiş oluyor.Ekonomi külliyatına -500 yıllık kadim gerçeklere muhalif hareket etmenin bedeli.
Geçen TV'de orta sınıf kalmadı dendi. Bugüne kadar evini almamış olan bir daha zor ev alır. Faizler negatif olunca az çok kira getiren ev kıymetli oldu. Online alış veriş artınca dükkanlarda ve iş yerlerinde o kadar artış yok gibi.
Eskiden küçük ev moda idi, şimdi beraber yaşamak daha ekonomik olmaya başladı, tekrar büyük evlere yöneliş olabilir. Bir oda çalışma odası olur, salonlar küçülebilir veya Amerikan tarzı mutfak salon birlikte olur bence.
Havuzlu site de riskli, ileride havuz vergisi de gelrise şaşırmam, bizim seçmenin havuzlu sitede işi yoktur diye düşünebilirler.
Tanıdığım bir kardeşimiz var arada hisse sorar muhabbet ederiz ,
kamuda çalışıyor işçi statüsünde geçen ay 10.100 aldığı maaşı bu ay 8.900 olarak almış nedeni ne vergiye girmiş 1200 vergi diliminden dolayı kesilmiş , ekonomist anlatıyor ya çalışanlara ne gerekiyorsa vericez diye 4 ayda işçiyi soktuğu vergi dilimine bakın.
Paragöz abi sende az değilsin haa, muahhaaa
On yıldır yatan hisse bi gün yüzde 10 yabtı hemen bastın nazarı, akşama gızartmazlarsa eyi :he:
400 bin dolar üstü yabancıya uygun ev stoğu genelde EKGYO'da gibi. Kamu vatandaş olmak isteyenleri o projelere yönlendirir, diğer evlerde zorluk çıkaırır bence.
Ne zaman almaya kalksam KAP'a bakıyorum ya arsa satışı ya da borçlanma haberi oluyor.
Kiralarda negatif ama?
Enflasyon %100 deseniz ve kirada eviniz var ise, yapabildiğiniz kira artışı %30 gibi komik bir rakkam. Bu seneye daha da kötü olacak. Yeni kiraya verilenlere göre gap daha da açılacak.
Levent'de bir yerim var, ithal mobilya satan da bir kiracım var. Uzun yıllardır kiracım. Bazı mobilyalarımı ordan alıyorum haliyle. Bu sene gittim, fiyatlar zaten eurodan çevriliyor ve euro bazında bile %30-50 arası zamlar var. Navlun diyolar, avrupa, uzak doğu zamları diyolar vs... Adamın TL cinsinden fiyatları %100 den fazla artmış durumda ama benim kendisine yapabildiğim resmi kira artışı %30 :)
Böle bir enflasyonda varken ve kiralar tüfe gibi bir AKP enstrümanına bağlanmışken, kira işi faizden de kötü. Tek avantaj mülkün değerlenmesi orda...