Eger kaybederse Ozel'i sallar.
Herhalde gerekeni konusmuslardir.
Printable View
İngiliz vatandaşı Türkiye de otele yerleşti, İngiltere deki evimden daha ucuz, dedi...
İngiltere vatandaşı 24 yaşındaki Josh Kerr, Antalya daki 5 yıldızlı bir otele yerleşti. Kerr, sosyal medyada yaptığı paylaşımda İngiltere de yaşamaktan daha ucuz. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/dunya/...ource=Anasayfa
Londra Istanbul ucusunda 40 li yaslarda bir Ingiliz Hanim yanima oturdu, konuskan biri, Londra'da ogretmenim, Cuma aksami Istanbul'a, Pazar aksami Londra'ya ucuyorum, hafta sonlari cok daha ucuza geliyor diye anlatmisti.
Ucak EasyJett fiyat 32 Pound'du.
Az önce diğer bankalardan kredi kartı limitini düşürttüm. 28 bine düşürürsek 200 TL bonus dediler. Bir yandan kredi kartı limiti taksit kısıtlaması ile ilgili haberler çıkıyorum bankalar da böyle yapıyor kafam karıştı. Faizler düşecek kredi kartı ile kısıtlama mı olacak
iyi de su kalitesinde berraklik PPM falan tum gosterge degilki. Icindeki agir metaller radyasyon florur dioxin ne olacak?
Su anda yagmur suyunda bile dioxin var. Dioxin komur termik santrallerinden havaya buluta karisan sonra yagmur suyunun icinde topraga dusen insan beynini etkileyen bir madde. Hicbir filtre dioxini ayiramiyor.
PPM olayin en alt boyutu daha derin mevzular var.
Konuyu karistirmak gibi olmasin mesela Turkiyede satilan maden sulari arasinda icinde gaz basilmamis olani yok. Dogal maden suyu yok. Hadi gaz basilmamis maden suyu buldun bu seferde yerin altindan cikarilmis bu maden suyunun icindeki agir metal ve dioxin filtre edilmismi ona bakilmasi lazim.
Daha damacana su konusuna gelmedim bile. Hicbirisinin laboratuar analizi yok varsada ben gormedim
Konusacak tartisacak cok konu varda ulkede ama bundan anlayan bir merci yok. Adi var kendi yok.
Almanyada kazanip Turkiyede yemen icin Turkiyeye gelmen lazim. Sirketler kac ay tatil veriyor? 1 ay veren varmi? Hadi 2 ay versin. 10 ay mutsuz eziyet icindemi yasayacaksin?
Benim ucakta havalimanlarinda tanistigim Alamancilar hep agliyordu kendi dukkanlari varmis yada serbest meslek sahibi adam dukkani kapatip TR ye gittiginde her gun kazanctan kaybediyorum diyordu. 11 ay calissa 1 ay dukkani kapatip TR ye gelse eeee bumu yasamak? olene kadar her sene 11 ay eziyet nasil hayat bu?
Bir de ucakla gelenler baska agliyorlar. 2 cocukla 4 kisi ucak parasi dunyanin parasi diye sikayet ediyorlardi
Avrupa'dan emekli bir kaç kişi biliyorum. Belirli bir süre orada kalıyor ama çoğunlukla burada kalıyor. Bilmiyorum vatandaşlık yada başka bir sebeple orada da belirliyor bir süre kalıyor. EUR üzerinden maaş alıyor. Çifte emeklilik kira gelirleri vs vardır. Niye yaptığını bilmiyorum. Ama Hollanda da bir Dr bir çok Türkü uyduruk sebepten emekli ettiğini biliyorum. Karı koca emekli oldular çok genç yaşta. Burada bostan gibi yiyip içip yatıyor. Dr gurbette yaşamayı diye emekli etmiş.
Bence bu şahıs genel seçimdeki gibi yine saraya çağrılır, son dakikada karar değiştirir ama şimdilik haber bu şekilde:
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında adaylarını çekmeyeceklerini belirterek, "Artık çekilirsek AK Parti’nin yedek lastiğine döneriz" dedi. Erbakan, İstanbul ve Ankara seçim sonuçlarına ilişkin tahminlerini de paylaştı.
https://www.sozcu.com.tr/erbakan-dan...lamalar-p24017
Bir AKP'li daha aday yapılmayınca Yeniden Refah'ın yolunu tuttu
Hakkari Yüksekova'da Büyükçiftlik beldesinin AKP'li Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, aday yapılmayınca istifa edip Yeniden Refah Partisi'nin adayı oldu. YRP, yedinci dönemi için yarışan Zeydan'ın dördüncü partisi.
https://www.sozcu.com.tr/bir-akp-li-...u-tuttu-p23947
Bence yedek lastik değil. Konya'da bir çoğu buna verecek gibi gözüküyor. Malum ortada parti yok. Akp den bu sefer kopan olursa gideceği yer Erbakan soyadı sebebiyle bu olabilir. Hatta üçüncü büyük parti bile olabilir. 2000 li yıllarda ki seçimde kim akp nin %28 ile meclisin çoğunluğunu alacağını tahmin etmişti. Şuan sağda CHP ile ittifak yapacak yeni bir partiye ihtiyaç var o gerçek. Bu seçim boy ölçüsü için podyum. Bakalım herkes boy ölçüsünu alsın. Akp MHP iyi parti den küçük partilere dağınık bir savrulma da olabilir.
Ben olaya şöyle bakıyorum. Bir önceki ittifakta deva gelecek iyi parti CHP ile ittifakı HDP olayını iyi anlatamadı. Seccade olayı tuzu biberi oldu. Birde mezhep olayı var. Ama yrp nin ekonominin bu kadar kötü olduğu bir dönemde akp den bir dağılma olacaksa taze bir alternatif gözüküyor. Ortada küskünler vs için gideceğim bir parti yok. MHP nin zafer partisi var, CHP nin memleket tip, HDP HÜDA-PAR. Akp nin Saadet gelecek deva var. Akp nin küçükler bir türlü çalışmadı.
Ben çok fazla sosyal medya kullanmıyorum. Instagram da o kadar SMA li bebek çocuk çığlığı anne ağlamaları var ki. O gün param olmadığı için üzüldüm. Arabayı satayım en az on çocuğa göndereceğim. Maddi gücü olanlar için SMA li bebeklere özellikle %70 üstü bağış toplamış olanlara yardım etmenizi tavsiye ederim.
Değerli kardeşim sen chp ye hiç oy vermemişsin ,kanadalı forumdaş ise habire fikir beyan ediyor ama oy verme hakkı olduğu bile şüpheli.Ben ömrümce chp dışında partiye oy vermedim 84 yaşındaki annemi ve tüm ailemi her seçim günü sandığa bir umut götürdüm.Ekmelettine kızan ve ailece chp li olanlardan biri de benim.Bu kızgınlıklarıma şimdi bu sadullah ergin babacan davutoğlu gibi saçma sapan adamları oylarımızla meclise taşımış olmamız,sandık güvenliğini bilerek isteyerek sağlamayıp iktidarla işbirliği yaparak seçimi satmaları da eklendi.Bu chp akp nin payandası ,seçim kazanmak falan istemiyor,bu seçimde oy kullanmıyacağım,akp li de nasılsa çalıyor chp li de benim hırsızım çalsın diye kendimi yoramam gerek yok.Bunlar tiyatro oynayıp bizi kekliyorlar.Benim siyasetten ümidim kalmadı.
Turhan çömez ahmet akın lehine çekilmiş
Hkm abi. Ülkeyi poh götürüyor. Ortada elle tutulur alternatif bir parti yok. Muharremi aday yaptık. Gitti parti kurdu. Meralin elinden tuttuk hatta İmamoğlunun ilk elini havaya kaldıran oydu. Kılıçdaroğlu giderse ittifak yeniden olur diyordum en çok vuran İmamoğluna bile Meral oldu. Bence rte bütün parti liderlerini parayla tek tek satın alıyor. Ama bir umut. Bu seçimde CHP ye vereceğim ben. Bu seçimin mazlumu CHP çünkü.
Kadın İmamoğlunun yüzünde Rabbi Yessir görüyordu. Bir anda gözlüyor kör oldu. Bence rte bunun bir açığını yakaladı. Tansu versiyonu bir kadınmış.
İzmit belediye başkanı adaylıktan çekilmiş
Bundan sonra en iyi haberimiz bir sela olacak gibi
Muhtar seçmek için gideceğim sandığa.. Son seçimde ananemin Şantrafili aday yapsan alırdı..
Ben bu Baskan'la Muduru ondan cok severim.
Bunlar Ekmeleddin'i yazdikca, ne kadar troll ne kadar MHP'li varsa cosar, olmadik iddia ve yalanlar la gelirlerdi, simdilerde kuyruklarini saklamis, meydanda gorunmuyorlar.
Bi bu ikisi tek bir laf ettirmez, onlari itin kulagina sokarlardi.
Her yazdiklarinda.
Bu sayfalarin en mert adamlari dedigimiz ondan.
Sandık güvenliği sahiplenmesi açısında en fedakar grup milli görüşçüler. Bedavaya her yere gider. Biz herhalde çakma millî görüşçü milliyetçi partilere güvendik onlarda üstüne yattı. İtiraz bile olmadı çünkü hiç bir şey yok ellerinde. Tilkiye emanet etmişler.
Ben geçen seçimde KK na ve iyi partiye verdim aday sebepli. Konya'da 2.3. Sira aday gelecek partisindendi. Kim ayarlamış bilmiyorum seçmenin damarına damarına basarak liste yapılmış. Sadullah Ergini görsem CHP li olarak vermem ona. Herkes memleketinden girsin ne diye gözüne sokuyon adamların
O seçim yuzde iki ile kaybedilme Di. Hile ile CHP üst yönetimi tarafından hediye edildi.ekmelettini bulan da altılı masayı kuranda bu AKP işbirlikçisi kk idi.millet bu AKP ye yuzde 52 falan vermedi.onca sokak röportajı seyrettim bir tane eskiden millet ittifakına vermiştim bu seçimde cumhur a vereceğim diyene rastlamadım aksine yüzlerce ellerim kırılsaydı da cumhur a vermeseydim diyen vardı.nasil oldu da cumhur hem de depremden sonra oylarını artırdı.bu seçim saibelidir CHP seçimi bile isteye satmıştır.tuncay ozkan in davası vardı o dava ne oldu.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve eşi Seher Erbaş'ın, bazı DİB yöneticeleri, özel kalem, protokol, koruma ve basın ekibiyle birlikte 8-13 Şubat tarihleri arasında İskandinav gezisine çıktıkları, heyette yer alan isimlere yedi günlük harcırah ile birlikte uçak ve otel paralarının Diyanet bütçesinden karşılandığı, gezi tepki çekeceği gerekçesiyle kamuoyuna açıklanmadığı, heyette yer alan isimlere de “sosyal medyada paylaşım yapmayın” talimatı verildiği anlaşılalı birkaç saat oldu
Bu arada kana da da Almanya'daki ve diğer yurt dışında yerleşik çifte vatandaşlığı olanlar oy kullanıyor ama burda yasamıyorlar.bence yanlış burada biz yaşıyoruz bizi kim yönetecek biz sec meliyiz.adam Almanya'da AKP çok iyi kıymetini bilin diyor AKP almanyada tulum çıkarıyor e AKP nin uygulamaları seni etkilemiyor ki bu nasıl iş.yurtdisi yerleşik ler oy kullanmamalı.
RTE zaten öyle olmasını istiyor,kızıp oy vermesin biraz ülkenin ağzına sı...yım,ben 76 yılından beri CHP'liyim,78 yılında istifa ettim partide nizipçilik başladı,başıda ali topuz çekmişti,ecevit istifa etti peşi malum 80 darbesi oldu,peşi malum dsp kuruldu ilk üyesiydim,ecevit mefta oldu yuvaya döndüm,chp yönetiminden bende memnun değilim,ama ortalığı ak soyguncu vatan hainlerinede bırakacak değilim,hiç olmazsa içimizdekilerin çoğu aydın,oyunuzu zay etmeyin:rules:
Kk adayım dediği günden sonra seçim sonrasına kadar kk aleyhine yazmadım.yazanlarla da tartıştım.ama sonuçta hırsız evin içindeydi.o seçim çalındı çaldıran da kk ve a Va nesi
:bravo::bravo:
2 kez CHP ye oy verdim...IBB ve CB ...Geçmiş yazılarımda da açıkça belirttiğim gibi İttifaka hiç eleştiri de yapmadım yapanlarıda eleştirdim...
Canan oyuma sahip çıktı ama CB de CHP Genel Merkezi bilerek bizim oylarımız üzerinden kazanç elde ederek seçimi sattıklarıa inanıyorum...
Belediye Meclisi hariç oy vermeyeceğim...