Görevli Red kid. TOPYEKUN gorevlisi su an fiyatların baskilandigini gizleme.Şuan fiyatın bütün de 12 tl parçada 22 tl olması gerektiğini biz üreticiler biliyoruz.Hisse fiyatı ise 24xx. iGorevini aksatma.
Printable View
Ne görevi birader, ne tür fantezi dünyasında yaşıyorsun. Üslubuna dikkat et. Köy kahvesi değil burası.
Komplo teorileri üretiyorsun.
Piyasa da mala talep olsa fiyatlar çıkar zaten.
Üreticiyseniz piyasadaki malın şu an talepten fazla olduğunu da bilmeniz lazım.
Ya da boş ver ya, siz devam edin 24'lü hayaller kurmaya, banane.
Red kid, Rekabet kurulu toplantısı pazartesi mi olacaktı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şok banvite geçti İmren yerine banvit markası olan tadpi geliyor
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
Şu anda banvite gidip bir kamyon mal alamazsiniz.5 ay önceden sipariş vermeniz gerek. O yüzden senelik ortalama fabrika cikiş fiyatlarini bilmeniz gerek.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende anlayamadım ne demek istediğinizi.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada, Halk Yatırım bugün son anda hisseyi pozitife taşıyarak ne yapmaya çalıştı? Fikri olan var mı?
son bir haftadır aynı şeyi kapanış seansı düzenliyorlar.
bugün 12 altı göstererek korkutmayı denediler.
halk ve yabancı görünümlü aracı kurum da bir operasyon şekilleniyor.
nefesleri ne kadar onuda yakında görürüz.
bu günkü harekete şöyle bir baksak...
kademelerde ne kadar mal var bir ikibin...kadar
karanlık odada 20 kademe kadar kaldıran güç bır anda 80 binlot mal alıyor..sean içinde bulamadığını.seans sonu topluyor....kağıt 24tl gelmiş 12tl..daha ne olsun buralardan dönmek istiyor bırakın beni gidiyim diyor
acık denizlere çıkayım diyor...daha ne olsun...:cool::ok:
aslında hisseyi son dakikaya kadar hazırlamışlardı.
yanlış robot mu devreye girdi nedir.
BANVT Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 81066013 Yıllık Değ%:-68 #BANVT https://t.co/xV1gbQACuB
4. Çeyrek kârı 25 milyon tl olmus. Bence olumlu.
Kari 2017 ye gore 1/3 dusmemis mi ? Buna nasil iyi diyebiliriz
Neden gelecekte dahada duserse ?
Çöktü hisse...
Kim sattı. Operasyon cocukları kısa fılm mi çektiler.
Bilanço etkisi mi, yoksa bilmediğimiz bir haber mi var acaba. Umarın bilanço etkisidir. Bilanço kaynaklı ise haftaya tekrar yükselir. Çünkü bilanço kötü değil ve 10 gün önce belli olmuştu zaten.Ytd.
Red Kid, soruşturmadan haber var mı?
##BANVT
Özet Bilgi
Sorumluluk Beyanı
Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca 31.12.2018'de sona eren oniki aylık döneme ait, Şirketimizin Finansal Tabloları ve Bağımsız Denetim Raporu ile Faaliyet Raporunun;
tarafımızca incelendiğini,
*Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,
*Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Tebliğ uyarınca hazırlanmış finansal tabloların konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığını ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, işletmenin finansal durumunu, karşı karşıya olunan önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığını
bilgilerinize sunar, yapılan açıklamadan dolayı sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Saygılarımızla,
Tolga Gündüz - Mali İşler Direktörü
Levent Avni Ersalman - Denetim Komitesi Bşk.
Orhan Cem - Denetim Komitesi Üyesi
Arkadaşlar Kapa düşen Birleşme ve 13 Ml.Eruo Kere di hakkındaki görüşleriniz nedir
Kredi işi olumlu haber. Kredi bankadan değil patrondan, bu da olumlu. Bir de faiz ve vadeyi bilsek iyi olurdu.
Birleşme, devralınan şirketin yeniden değerlemesi yapılırsa ve arsası vs. Varsa olumlu olabilir. Sürpriz yani.
Bu krizde Kar eden bir hisse düşüyor. Borsa spekin Oyuncağı olmuş.SPK uyuyor.Lanet Olsun.
Sözlü savunma toplantısı yapılmış. Karar 2 hafta içinde belli olacakmış.
http://www.memleket.com.tr/rekabet-k...a-1668784h.htm
Düşüşün sebebi bu olabilir.
Bilançoda ve gelir tablosunda önemli oranlar gelecek vaad etmese de, kar olması önemli.
benim görüşüm düşüş devam edeceği yönünde. Teknik olarak fiyat dip seviyede izlenimi verse de Bist endeksin durumu ve Türkiye ekonomisinin durumunu gözönüne aldığımızda düşüşler devam edecektir. Bu piyasada nakitte durmak en mantıklı hareket tarzı. Uygun zamanı bekleyeceğim.
Bitik hisse bir cacık olmaz
yapacak bir şey yok.
mangal sezonuna kadar şans vereceğiz.
Son bir iki ay nakitte beklediyseniz reelde %15-20 zararınız var demektir. (Banvit için söylemiyorum. Endeksin geneli icin söylüyorum )
Banvitte son çeyrekte 25 milyon net kar var. Bu rakam 2018 yılının en iyi çeyreklik rakamı.
2019 un ilk ceyreginde 30-35 milyonluk bir rakam endeks ile arasindaki farkı kapatmasına yeter bence.
Yine 2019 yılınında dolar sakin seyreder ve sürpriz yapmazsa yılın tamamını normal sartlarda 120-150 milyon arası bir karla kapatabilir. Surpriz yaparsa da 200 milyon civarı olabilir.
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Citibank 1 haftadır satıyor, hissenin iflahını kesti. Bıyıklı yabancı mı acaba.