Yarın Cuma namazı hoca hutbede iken dikkat edin telefonlara kim bakıyor sa hisse senedi var demektir[emoji38]
Printable View
Yarın Cuma namazı hoca hutbede iken dikkat edin telefonlara kim bakıyor sa hisse senedi var demektir[emoji38]
Bugün yaprak oynamadı,sadece enerji hareketliydi,nıbas evlere şenlik bir yukarı bir aşağı oyalanıp duruyor,zatende ilgimi çekmiyor voltajı çok yüksek çarpılırım diye.
Çemaş agresiv gergin salinimli duruyor çok sert kalemler oynatacak ieyho uslu duracak biraz daha...YTDSM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1.19 gösterdi,oradan toplandı,şu an 1.20...dün 1.23 ineklemişti,bakalım inekleri ne zaman sağma yapacağız:evil:
27 eylülden bu tarafa dususteyiz. Sanırım spek amca burada yapacağı vurgunu yaptı geçti. Ateş topu şimdi bizim gucagimizda.umarim küçük yatırımcı arkadaşlar tez zamanda zarardan kurtulur. YTD
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.7 den 1.30 lara olan hareket 6 aylık bilanço sürpriziyle gelmişti..3. çeyrek bilançosu ekim sonunda açıklanacak bence yine iyi rakam gelecek..nibas da hikaye zaten yoktu..cemas da ise kar yazan bilançonun daha ne hikayesi olsun..şahsen ümitle bekliyorum..
Elin oğlu 1.8 milyar verip koskoca volvoyu satın alıyor binlerce insana iş imkanı veriyor. Biz 750 milyon dolar ankapark ve bir dinazor heykeli dikiyoruz iyi mi?. Sonrada vay efendim bizim ekonomi neden böyle. Bütün dünya ülkeleri bizi kıskanıyor iyi mi.
Hisse yukarı gitmesin diye ellerinden geleni yapıyor O. Ç(operasyon çocuk) lari. Hisse on gündür sürünüyor. Ayın birinde gelen 9.Taksit borç ödeme haberide hiç bir ota fayda etmedi. Bakalım daha ne kadar surunecegiz.Maliyetine gelsin saniye durursam bu hissede ne olayım. YTD
NIBAS taban çekti 7.20,bakalım yarın buna etkisi nasıl olacak,bugün 1.14'e kadar indirdiler,bakalım bu gerilen yay oku ileri atacakmı !!!
Yüreğine sağlık
Yüreğine sağlık refaba arkadas
Hisse piyasalara çürük pamuk ipliği ile bağlı
Diğer hisselere baktığımızda endeksin bir tık yükselmesiyle hemen toparlanıyor.Cwmas denilen bu hisse aksine gözü aşağıda. Sahibide speki de (ki spek sahibinden habersiz at bile oynatamaz) çoook namuslu insanlar canım çoookkk.
bugün düşüşte 1.04 görmüş.sonrasında 1.11 e kadar yeşil yakarak tekrar alımlarla yükselmiş..merak ediyorum kim bugün bu ortamda ortamda bu hisseyi alır .demekki bilmediğimiz bir şeyleri bilen yada bilenler var diyerek umut beslemeye devaaaam
Zaten düşüş trendine girmişti,endexste su koyverdi hep fırsat doğdu onlara...belirli noktalara kadar indirirler kafasını taktığı yere kadar,oradan tekrar başlarlar toplamaya,bugün 1.04 görüldü,1 altına kaymazsa sorun yok,zaten hesaplarıma göre 1.10 altına indrirler diye düşünüyordum,o gerçekleşti,şimdiki süreç önemli !!!...1.10 çok önemli yer,en son burası görüldü 1.04 peşinden.
Ne güzel bir hissesin sen. Bu düşüşte kaybettiren ilk ona girme başarısını gösterdin ya "Ne güzelde benziyorsun memlekete" Seni yürekten kutlamak lazım. Gerçi bu hissenin sahipleri de speki de "Ne güzel benziyorlar memlekete"
(anlayan anladı) YTD
Yani bu saate kadar 33 milyonluk satışı küçük yatırımcı mı yaptı. Yada 33 milyonluk yapılan satışı küçük yatırımcı mı karşıladı. Breh breh breh.
Nasıl bir hisse arkadaş bu ya hergün en çok düşenler listesinde l. Lanet olsun ya ben aldım diye mi bu zulüm. Kansızlık bu yeter ya
Kansız kağıt endeksin 4 katı eksi pislik köpek
Vur bakalım spek vur. Nereye kadar vuracaksın bakalım. Biz dibine kadar buradayız. YTD
Sürün AMK(allahin muhterem kulu) Hissesi
Tam 10 seans düşen bir hisse daha görmedim. Bu uyuz (speki) taze süt emmiş O.Ç(opeasyon çocuğu) nereye kadar dusureceksin bakalim
Anlamadığım bir şey adam 1.09 kaldırmaya çalışıyor. Tahtada 270 bin lot satıcı var dallama in teki gelip 1.08 e bin lot veriyor. Yaw kardeşim 1.09 a yazsan malın zaten gidecek. Amacın ne
Şükür düşme konusunda bugün de liderliği kimseye bırakmadı mendebur hisse
1 lotla 1,05 i gösterdi. 1,10 ve üstü kapanış olumlu karşılanabilir...
Bu hissenin dedegi neresi teknikci arkadaşlar yorum yapabilir mi
Battı amk sirketi
52 Haftalık ortalama 1.03
Nedir bu hacim sanki ülkenin en büyük 100 sanayi şirketinden biri
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İslem hacmi bayagı bir düşmüş..
herkes pusuya yatmış..bilançoyu bekliyorlar..3.çeyrektede + bilançoyla 2-3 tl hareketini yapacak herhalde