Originally Posted by
mehmet4335
Adalet 7 yıldır aralıksız 8 senede girdim cıktım toplam 15 seneyı gecti aşagı yukarı 15 senedir fiatı aynı yerde derimi en son aldıgımda logoyu 1.90 kuruştan alabiliyordum sırf bu hissenin sermayesi dişük diye bunu aldım düşünün loga 30 kat arttı derim yerinde param kuşa döndü defalarca Zafer uyslla görüştüm her seferinde beni kandırdı detaylara daha önceki yazılarımda girmiştim şimdi genc arkadaşlara vede hisseye yeni giren arkadaşlara tavsiyem bu hisseden kacabildiginiz kadar kacın genel kurulu varmış laf bunlar eger genel kurulda iyi haberler cıkacak olsaydı senin benim haberim olmadan hisse coktan gitmişti genel kurulda kücük yatırmcıya cıksa cıksa kazık cıkar bu adamlar bosa tarihinin en tehlikeli insanları kendi planlaraına uygun muhasebecileride toplamışlar ben bunları 3.4 seene önce kik defe spk ya şikayet ettim birinde sonuc aldıgımı zannediyorum bunlarla spk bile ugraşamaz dikkatli olun hisse almamaya bakın bide bir iyi bir haber acıklarsa yukarıdan alın garanti olsun yoksa hisseyi bit pazarında satarsınız diyeceksinizki sen niye satmıyorsun benim zararımı o Zafer denen zat iyi biliyor onun icin satamıyorum bana defalarca 2016 vrda 2017 de temettü verecegiz dedi mal ortada kandırılmış vede eneyi yerine konulmuş durumdayım benim bedduam zafere yeter. ytd. inşallah ilk defa olmak üzere geenel kurul tahminimda yanılmayı cok ama cok isterim ama milyonda bir ihtimal dedigi,m gibi ,iyi bir şey cıkacak olasaydı anladınız siz onu başımı belaya sokmayayım ytd.