Dünkü gibi bi kahbelik yaparlarsa 1.38-1.36 desteklerini görürüz.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dünkü gibi bi kahbelik yaparlarsa 1.38-1.36 desteklerini görürüz.
GENTS hissesi ile zamanında çok ilgilenmiş biri olarak yaşadıklarımdan paylaşayım size. O zamanlar bilanço öncesi kağıt almıştım ve kağıt yükseliyordu. 1,61-1,64 fala geziniyor. Herkes iyi bilanço bekliyor falan. Bilanço dönemi girer girmez hemen açıkladılar bilançoyu ve vasat bir bilanço açıkladılar. Haliyle satış yediler. Düşündüm ve şaşırdım. Hazır alış varken bilançoyu açıklamak için neden bu kadar acele etmişlerdi. ŞİMDİ HİÇ ACELE ETMİYOR SON DAKİKALARI BEKLİYORLAR DEĞİL Mİ?
böyle günlerde şirketler geri alım yapıp destek olmalılar. çoğunun kasası kamyon kamyon para dolu tl mi dolarmı bilmiyoruz. lafa gelince büyük patronların hepsi ülkenin ve Cumhurbaşkanımızın yanında icraata gelince hepsi fıs. dış güçler Cumhurbaşkanımıza saldırmak için bunları yapıyor, böyle günlerde Cumhurbaşkanımızın ne sağında patron kalıyor ne solunda. başları sıkışınca koşuyorlar böyle günlerde kaçıyorlar. bugün hangi patron ne satmış biliyormuyuz oda yok. bu iş dünyası hadi anlıyoruz taş'ın altına elini koymuyor, ama taşın altına bedenini koyan Cumhurbaşkanına biraz destek olsunlar , paraları kasalarda dolar veya tl olarak duracağına hisselerine sahip çıksınlar. çıksınlarda bu oyunlarla ekonomi batık algısı yaratılmasın. cıksınlarda Cumhurbaşkanı bunca düşmanla savaşırken gerçekten yanında olduklarını ispatlasınlar.
Emgyo sayfasından paylaşılmış, doğru söze ne denir.
Bu yavsak kagit 10 kasima kadar mi aciklayacak tablolarini?