Sana laf anlatmak....
Yazılan yazıları analamıyon....cümle kuramıyon...
Senin kafa olmuş bonzai kafası....
Senin kafa gitmiş...Allah senle muhatap olmak zorunda olanlara yardım etsin...
Printable View
Bu tip sığ hisselerde hisse toplamak için uygulanan diğer bir strateji de kağıdı hızlı bir şekilde oldukça fazla düşürdükten sonra (genelde ayı tuzağı şeklinde) yukarı sürmeye başlamaktır...Heleki kurumsal olmayan, profesyonllikle ilgisi bulunmayan aile şirketlerinde en kolay uygulanan sistem budur...Açıklarsın rezil bir ilk çeyrek bilançosu (denetime tabi değil çünkü) hem bilançoyu hem de o en düşük fiyatı gören "yeni yatırımcılar" bir türlü girmeye cesaret edemez hisseye...Elinde olanların gözü de o en düşük değerdedir hep...Beyin, o fiyattan başka bir gerçek görmeyi reddeder hep ve en ufak bir geri çekilmede satmaya yeltenir hisseyi...
Sözün bittiği yer...dağılın....
oha ne zaman dusmus bu bu kadar bunun 38 tl civarından asagıya gelmemesi lazımdı ilginc alsam oraya cıkarmı aceba bilemedim
yok ya baksana bunda is yok dun borsa 114 000 ken 31.88 gormus bugun borsa 115 000 olmus bu dusuyor vazgectim bosa yorum yaptık eski deli fisek halinden eser kalmamıs
İlaççıyı saygıyla anıyoruz
Yeni gelenlere kim olduğumu ne menem bir şey olduğumu gösterin tanısınlar demiş spek efendıye
burdan dönecek sanki
en cok düşenlere soktun ya senin gibi spegin ...... ta sülalenin amk