her zamanki gibi bir üst basamağa satış yığdı. dün vkgyo hareket yaptı , mal gibi durdu , bugün de ekgyo yükseliyor , bu yine duruyor, birazdan 1,02 verir günü 1,02 ortalama ile kapatırız.
Printable View
her zamanki gibi bir üst basamağa satış yığdı. dün vkgyo hareket yaptı , mal gibi durdu , bugün de ekgyo yükseliyor , bu yine duruyor, birazdan 1,02 verir günü 1,02 ortalama ile kapatırız.
Senelerdir ayni terane , ben artik seyretmekten zevk alir oldum [emoji38] . Misal bugun , ne 1.02 den alabilirsin ne de 1.03 den satabilirsin. Teskilat kagidi felc edip birakiyor. Uc kurus paralari ile kolpadan agalar bulmuslar hacimsiz , kimsesiz , ezik kagidi evirip cevirip sahip oluyorlar. Ama ‘nooluo olm burda , hayirdir ‘ diyecek bir babayigit birgun cikip gelebilir. Iste o zaman seyretmek daha da zevkli olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Endeks 110 binden 114 bine çıkarken tık yok , ama 110 bine gerilerken en önde gidiyor maşalalah
Bugun de 1.01 den cikip otkara girdim geri gelecektim bilanco gelmis. 3. Ceyrek kari gecen seneye gore %15 artmis. 32.2 milyondan 36.9milyona cikmis cikmis. Pazartesi belki 1.07 gorulebilir [emoji4]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
HLGYO Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 36979213 Yıllık Değ%:15
Bu gün halkbanka cok verdiler..zarraf davasından habermi var acaba..Kasım ayında davası görülecekti.
bilanço yorumu yapacak ,temel analizci arkadaş var mıdır