2 gündür vesbe de farkındaysanız yabancı satışı vardı ve cuma günü uçtu hisse, vestelde'de 11.60 da citi alıma geçmti diye herkez atladı :)))))
Printable View
2 gündür vesbe de farkındaysanız yabancı satışı vardı ve cuma günü uçtu hisse, vestelde'de 11.60 da citi alıma geçmti diye herkez atladı :)))))
Bence bu vesbe gidici hemde koşarak(YTD)
Yıllardır patronda bu hisse. Bazen Çeşitli gerekçeler ile hızlı yükselişlerin adımını atıyorlar bazı zamanlarda da temettü/bedelsiz önceleri bir yukarı trendi oluyor ama özellikle2014 yılından bu yana verdiği gibi önüzdeki günlerde de vereceği temettü-bedelsiz ile her zaman kazandırmaya aday bir hisse. Buralarda olması bir alım fırsatı ve bence ucuz kaldı. Bu kadar karlı bir şirketin %80 gibi bir varlığını elinde tutan patron mutlaka yukarı trendini çeşitli gerekçeler ile taçlandırmak isteyecek ve malına mal katmakisteycektir önümüzdeki ciddi bir bedelsiz-temettü var, bizler de nasipleniriz inşaallah.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Göstergeler çok ısınmış . gevşeyebilir
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Basicas benzerlerini yaşadım bende... THY zarar açıklayacak düşürürler alttan alırım diye 5.70 lerden sattımdı , PGsus da 12.60 dan aldım , 20 ye sattım hızlı çıktı diye , düzeltmede alırız derken 33 oldu:)
DAha yakın zamanda BERA yı fark ettim birşeyler olcak burda dedim 50.000 tane 2.44 den aldım.... 10 gün sonra usd da yukarı piyasalarda aşağı olunca sinir oldum , bari buradan zarar yazmıyayım diye 2.47 den sattım.... adamlar şaka gibi ben sattıktan 2 gün sonra harekete geçti ve 8 tl yaptı :) 10 gün olmadı !!!!!! kafayı çizdirdiler :)
güzel potansiyeli olan senet az kaldı ortalıkta...o yüzden pozisyonlarımıza hakim olmalı ... ve disiplinize olmalıyız... ne olursa olsun %75 sabit tutup beklemeli , %25 kısımla belki trade edip deneme yapabiliriz. ama asla oranı bozmamalıyız.... 15-16 ve üstü olmadıkça burdan satmak hata olur bizler için....
Spek geri dön birazda pozisyonlarımı alayım geri :) Adilik yapma :)
-----------------------------------------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir....