Onlar Kostantinepolis derler diyor.
60 senedir ben hiçbir Türk vatandaşından böyle bir söz duymadım.
Kim diyor acaba.?
Printable View
Onlar Kostantinepolis derler diyor.
60 senedir ben hiçbir Türk vatandaşından böyle bir söz duymadım.
Kim diyor acaba.?
Dün bir forumdaş vermişti bilgiyi...
16 yılda 1 trilyon dolar açık vereceksiniz...
500 milyar dolar faiz ödeyeceksiniz...
Hemen her şeyi dış kredi ile gerçekleştirip, onu bunu yaptık diye böbürleneceksiniz...
Sonra Hayber Kalesi cengi havasında faiz belasına meydan okuyor, oligarklara hadlerini bildiriyor havasında aptal yerine koyduğunuz bu halktan alkış alacaksınız...
Siz burada anca kitapçının alkışını alırsınız...
Benden de ne alacağınız belli.
Hani borcu sıfırlarsınız anlarım da. hala bu adamlara muhtaçsınız. Ve bu matematikle geri ödenemeyecek bu borçlar yüzünden sonuna kadar onlarla aynı yatakta yatacaksınız...Bu kadar bağırmanın alemi yok. Zevkini duyun gali.
Yalan dolan hile.
Bu yandaş tv o kadar yoğun bir yayın politikası izliyor ki, yakında herkes enflasyonun düşeceğine inanacak.
Ne var ki, herkes, hergün gıda harcamaları için alışverişe çıkıyor. Gerçekleri görüp küfrede ede evine dönüyor.
Bence bu politika ile kendi ayaklarına sıkıyorlar.
Vatandaş hergün daha çok bilinçleniyor.
Dünyada dolara karşı kırmızı olan tek para birimiyiz şu an.
Dün gece malum ekonomi kanalındaki tikli arkadaş Fed başkanını eleştiride o kadar ileri gittiki inanılmaz.Kendi ülkesindeki merkez bankasında olan skandallara ağzını açamayan adamlar bütün dünyanın ağzını açıp izlediği basın toplantısını beğenmemişler ve powell ı yerden yere vuruyorlar.Tabi pozisyonuna uygun açıklama yapmadıya esas sıkıntı orda.
Gün başladı.
Bundan sonra 5,51 in altı olmayacağını öngörüyorum.