Karaduman kardeş
Hisse alımında ki incelik nüans hala anlaşılmamış.
Siz farkli düşünmeye devam edin bunlar
98 olmadan hisse alım suçu işliyor deyin
Süreç sonuna kadar 17.09.2019 tarihi sonunda alimda bitiyor virmanda
Zaten surda kaç gün kaldiki
Printable View
rezilliğin resmi..10 yılın dibinden mal toplamasına izin verenler bu resmin asıl sahibidir..
https://i.hizliresim.com/anNLB4.jpg
İçeriği izocam aş ortağı olarak bistin s400 kirizi ve dış guclerin ekonomik baskıları fırsat bilinerek bistin 84 bin endekse düşmesi fırsat bilinmiş izocam hissesi son 10 yıllık en düşük fiyatı ile SPK ya borsadan çıkma başvurusu yapmıştır .SPK ise malesef kucuk yatırımcının hak ve hukukunu gozetmeyerek bu işleme göz göre gore onay vermiştir.Oysa her platformda spk başkanları son 1 aylık fiyatın olağan fiyatlarda geçerli olduğunu baskı sektör endeksin normal olduğu durumlarda son 1 aylık fiyatın onay alabikcegjni belirtmisler isede bu işlemde yatirimci mağdur edilmiştir . 28 Nisan 2017 yılı yayinlanan resmi gazetede enerji verimliliği yasasi 1 Ocak 2020 yılına ertelenmiştir.2020 yılı itibari ile mantolama yapmayan gayrimenkuller satışa ve kiraya verilemeyecektir.tamda izocama ortak kalacağım bir dönemde 10 yıllık dip fiyattan beni ortaklıktan çıkmaya zorluyorsunuz.ya hisseni ver yada borsa dışında mecburen vereceksin.vermeyenlerde nasılsa borsa dışında 98 i bulunca atilacaklar .lütfen yardim
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben SPK BIST ve cimere yeni başvurular yaptım sizde yapiniz
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hakkaten kimse bişey anlamıyor mu bu yazdığımdan..özellikle kırmızı kısımdan..
gerçi yazı benim değil..alıntıdır..