abi,analiz on numara...eskilerden birini hatırlattı Erzurumlu...
Printable View
benim arkadaşlar ukraynaya gidiyo çok ucuzmuş abi ...sen buraya pahalı diyon ... eeee günahın çok dicek...bu dünyada herşeyin bedeli para abi ....günahı da ,sevabı da satarlar abi...
abi twitırda bugun makara yapçak bişi yok biliyon mu...abi bence ışık ökte nin dediği gibi bence 125000 i yakalayacak sankim...
önümüzdeki hafta çıkarız benim tahminim afrinden sona yukarı....erken seçim kararı sona hoooop güm...bu aralar analizler tutmuyo biliyon mu ama falcılık bedava bide ...zati tutsa burda ne işim var 15 tl ye kayfe falı bakar manitaların elini tutarım...yatırım tavsiyesi
deel ama tutarsa kopyalar ben demiştim derim...
Toparlamazsa kotu...Mala binemedim...Son bir defa daha toparlar be ya...
Dumana bakanlari gommeden olur mu? Pala'nin sanina yakismaz...
Okocoin al abi...Ayni kapiya cikar. Eadnan nasil koydu lafi?Alıntı:
yani hizmete dolar bazında ya da riyal bazında % 35 zam yapıveriyor (dolar Riyal kuru sabit riyal dolara endeksli bir para)...
gerekçe var mı muhtemelen yok. bu Diyanetin Vakfı halka açılsa da onun hissesini alsak böyle zam başka yerde yok...
Adnan'i alirlarsa ciddi pandomino kopar. O kedicikler sadece dans edip, poz mu veriyorlar? O Ednan'da oyle bir arsiv vardir ki...
Buraya da el koymuslar. Yolu yoktu buranin, Turkiye'de bulunabilecek en ucra yerlerden biriydi. Koylu imece usuluyle yapmis zemaninda, koy muhtarligi isletirdi. En dar gelirli bir kisi bile gelip, kalabilirdi. Gonen'in ucra bir yeri, ruhun dinlenir...
http://www.milliyet.com.tr/eksidere-...haber-1583118/
http://www.gonento.tobb.org.tr/index.php?p=detay&id=61Alıntı:
Gönen Ekşidere’de 20 bin dönüm alanda bulunan 2 jeotermal sahanın ihalesini 30 yıllığına Gönen Belediyesi aldı.
Alıntı:
Ekşidere Köyü ‘nün 2 km. güney batısında olan Dağ Ilıcası Gönen ‘e 13 km. mesafededir. 93 harbi sonrasında Ekşidere‘ye yerleşen köylüler tarafından ortaya çıkarılan tarihi havuzun bulunduğu yere Bizans dönemine ait izler görüldüğü ifade edilmektedir.
  Dağ Ilıcası İşletmesi, Ekşidere Köyü Muhtarlığı önderliğinde 1930’lu yıllarda köy halkı tarafından suyun bulunduğu yerin imece yöntemiyle temizlenmesiyle ortaya çıkmıştır. En önemli özelliği, şifalı suyun yeryüzüne çıktığı haliyle hiç bir işleme tâbi tutulmadan korunmuş olması ve hizmete sunulmasıdır.
Asagidaki linkte biri maruzat dilekcesini komuş zemninda. Ilginc bir bilgi var, Tayyip Erdogan belediye baskaniyken gelip, kalmis burada,Alıntı:
 Tesis ilk zamanlarda sadece yöre insanın faydalandığı bir işletme iken, Ekşidere Köyü ile arasındaki 3 km patika yolun daha sonraları genişletilerek araç trafiğine açılmasıyla çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçi sayısında büyük bir artış gözlenmiştir. Bu gelişme önce ulusal sonrasında da uluslar arası boyuta varmıştır. Bu gelişmelerin beraberinde işletme mantalitesi de oluşmaya başlamış 1967 yılında resmi olarak köy muhtarlığınca işletilmeye başlanmıştır.
http://www.ismailkazdal.org/eksidere...icasi-hakkinda
Abd borsalari % 10-20 duzeltmeyi kaldirmaz. Montanli satislar bir basladi mi artikin onunu alaman...Alıntı:
Faizin arttığı Türkiye'de eğer ABD borsaları da %10 - 20 düzeltme yaşarsa neler olur?
Bu sebeple dow 35.000'e surulmek mecburiyetindedir.
Mesaja bir ek yaptik, imlayi bozduk be ya...Gelismis ozellikleri kullanmayi hep unutuyon...
Askerlik 18 aya cikmis be ya...
:))))))))))))