Yatırımcı ilişkilerini aradım yerinde yokmuş öğleden sonra tekrar arayacağım...Böyle birşey olamaz ya,bu kadar beklentiye hissenin geldiği yere bak..Ayıptır ...
Printable View
Yatırımcı ilişkilerini aradım yerinde yokmuş öğleden sonra tekrar arayacağım...Böyle birşey olamaz ya,bu kadar beklentiye hissenin geldiği yere bak..Ayıptır ...
En başından, kağıtta pozisyon açtığımdan bugüne yazıyorum... Hiç bir şey anlamadım bu işten... Tamam, tabanda bir zarar gözüküyor ancak geçen yıla göre favök artışı hem de bu rezil konjonktürde % 175 ve bu fiyatlama ?!
Sayın arkadaşların dediği gibi zarar göstermek için adeta kılı kırk yarmışlar...Kağıttaki temel sıkıntı güven... Yoksa, rasyolar gayet iyi ki, alınan siparişlerin hiç biri -bilerek ve isteyerek- bu bilançoya dahil edilmemiş... Buna rağmen...
İhracat tarihleri bilinçli olarak 1ç yansıyacak şekilde gönderildi...Kira geliri 82 milyon tl,25 milyon süt geliri olduğu halde favök ortada...
Abd ihracat ,fidan tamamen çöp...Tek umudum Abd ile ilgili yeni satış anlaşmaları düşmesi kapa ...
Endeksi kurtardık hayırlısı ile... Gerisi bizim hisseye nasip olsun inşallah...
Tıpkı GEDZA'daki gibi bir süreç, resmen dejavu...:) Orada da şirket hakkında zerre bilgisi olmayan, iş olsun kabilinden konulmuş biri vardı...Ben ondan daha iyi takip ediyordum yatırım teşviklerini vs...Hatırlatmasam Bakanlığa süre uzatımı talebinde bulunamayacaklardı...Sayemde şirketi öğrendi...:)
Buradaki de tıpkısının aynısı, tek görüşmede notunu verdim; o nedenle muhatap almak gereksiz bana kalırsa...Yine de ara ara sıkıştırmakta fayda var, öğrensin biraz nerede çalıştığını, şirketi, yatırımlarını felan...