Teknosa yükseldikçe pozisyonumu daha da arttırdım, dolar bazlı aylık kırılımı geçmemiz çok iyi oldu. Değerli bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Printable View
Teknosa yükseldikçe pozisyonumu daha da arttırdım, dolar bazlı aylık kırılımı geçmemiz çok iyi oldu. Değerli bilgilerini bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
kimsecikler yok vay vay rokete bağladı yılların yorgunluğunu üzerinden atmış artık sahne almaya başladık
Maaşallah son bir kaç cuma günleri güzel hareketler yapiyordu yine şaşırtmadı.:)
Ayrıca bu trene binmemize vesile olan sn.kazanckapisi ve sn.kekoyada ayriyeten sonsuz teşekkürler.
Başarmak diye buna denir 3-4 ay önce 10 TL'ydi bu kağıt tebrikler Sayın keko
tüm ky dostlarıma afiye şeker olsun...inşALLAH bereketli kazançlarınız olur...dikkat ederseniz ben ilk aldığımda burada yazdım... aldığım sırada da maliyetim 10,30 idi..benden sonra alan bir çok kişi bile benden uygun aldı...benden sonra alanların bir çoğunun maliyeti 9,50-10,00 aralıklarında oldu...bizde hile hurda yok...kimseye hayal da satmıyoruz...yoğurdunuzu getirip şu göle de çalın demiyoruz...ALLAH israf edenleri sevmez....olmayacak yere yoğurdunuzu israf etmeyin...:yes:
borsada geleceği görebilen her zaman bir kaç adım önde olacaktır...tabi nasip denilen bir şey de var..zaten nasip olmazsa hiç olmaz...nasip olmazsa alım konusunda sürekli bir engel çıkar...:yes: şükür şükür şükür diyorum..