Koymuş 100 bin lot 36 ya, işi gücü baskilamak+5 yap şu hale bak kaç gündür çıkan endekste düşen bu değil gibi
Printable View
Koymuş 100 bin lot 36 ya, işi gücü baskilamak+5 yap şu hale bak kaç gündür çıkan endekste düşen bu değil gibi
Bunlar hep bedelsizle başlayan hızlı merdiven çıkışlarının sancıları ...
Zamanın da yenilen hurmalar bugün bir yerleri tırmalar.
Yavaş yavaş basamak çıksaydın be spekciğimmm :rules:
Sindirimin sonlanmasıyla tekrar kaldığı yerden devam eder daha önce de yazdığım gibi ...:yes:
Günlük Rsı: 80 lerden bugün itibariyle 48,64 e inmiş bu şekilde devam bakalım sindirmeye...
Spek guluyordur kıs kıs..Belki böyle kurguladi.Ruzgari arkasına aldı açtı arayı sonra 43 den geriye yedire yedire doyurdu milleti.piyasada sallaninca kaymaklı kadayif onun için.Ay / dönem kapanmadan piyasaya iştah gelmez
Zaten en büyük hata bilancolar bitince cekileceksin 1 ay kafa dinleyeceksin.yapmayinca işte böyle maalesef
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bank of 1049000 mal almış ilk defa bu kadar montanlı mal alıyor bank of..Bakalım yarın satmaz ise ..ama ben yinede 15 Eylül ü bekliyorum.. Kredi yasağı kalkmadan spek tahtaya girmez..dolayısıyla ismen de 15 eylül önemli gün..
Genl xbank lar özellikle isc hareketlenmeden İSMEN de sanki bekler gibi.. Ben İŞC yi çok beğeniyorm..yine 25 ler görülecektir..
-2 görmediği gün yok ne bereketli hafta:)