evet geçmiş öyle. yine de hızlı geldi sıpa ya da fiyat yüksek insan yanılıyor.
tepe rakam için kafam karışık, süper olmasa da kabaca çalışan birkaç model çok yukarı gösteriyor, neden bilemedim
Printable View
seçbul dayu hariç böyle düşünenlerde var... ben gibi mesela :yahoo:
ve 1 ay önce 55, şimdi 90... hadi % 100 derim ben ona (küçük hesap anlamam )
1 ayda % 100 yapacak enstrümana 1,7 trilyon dolar çok az
demekki, piyasa sığ ve derinliği olmadığı için bu hareketleri yapıyor
haber ile veri ile robot çalıştıran, manipülatörler, spekülatörler at koşturuyor tahtada;
derim
https://s3.tradingview.com/snapshots/d/D9tdeoVQ.png
.
.
.
89.336 hedefi 89.983 ile tutmuş görünüyor. Δ ± 0.72 %
84.511 hedefi Son dik çılan dalgayamı ait zaman gösterir. Yoksa boydan boya mı düzeltir. Bunu da aramaya gerek yok.
Şu veya bu .
seçbul üstat bu işlerden sen iyi anlıyorsan yaz,
düzeltmede buna dalayım istiyorum :)
sert düzeltirse düşeceği yer tahminimce nere olur?? :) :wave:
deniz43'ü sever, sayarım.
emme ... herh 2016-2017 idi. benzer şeyler söyleyen birine, "Türkiye mesela sizler gibi buna ayak direyeceğine ciddiye alsa ileride hayatı kurtulur" yazmıştım. bilmiyorum herh 5-7 bin dolar filandı, belki daha az. tabii ki öyle birşey olmadı, bir de "bununla savaşacağız" filan diye atmasyon açıklamalar geldi.
amerika'nın "stratejik bitcoin stoğu mu yapsak" diye düşündüğü zamanda, herh dünyanın en tatsız durumdaki 10 ekonomisinden biri ve vatandaşları "ay bu çok spekülatif, arkası boş" filan diye sohbet kuruyor. bitcoinin de çok z.kindeydi :) kaldı ki özellikle yaşadığımız coğrafyalarda neyin arkası dolu hiç bilmiyorum artık >>> kusura kalmayınız.
not : btc'nin herh %70-75'i soğuk cüzdanlarda filandır. ortalıkta doğru dürüst mal olsa hacim de farklı olur, hareketlerin karakteri de ama yoh, nedicez, böyle.
para yapmaya bakalım bence ...
kendimi okudum da biraz celalli yazmışım, öyle bi niyetim de yoktu başlarken pardon :wave:
enflasyon vs baya canımı sıkıyor, ya 50 senedir dön dolaş aynı hikayeler, yaşlandıkça bayıyor insanı ülkenin yapışkan sorunları. dünyada enflasyon ülkesi kalmayacak neredeyse.
bitcoin alemlerin kralı filan değil muhtemel, x sene sonra belki bu haliyle var olmaz bile. ama yeni paradigma, eskinin fikri kalıplarıyla zaten hep tuhaf, asıldan yoksun, hatta korkulacak birşey gibi görünüyor. bazen de değil, yürüyüp gidiyor, yeni eskimek üzereyken genel ikna oluyor filan :)
Bence:
Burası finans forumu...
Diğer tüm kriterler talidir. Kazanan haklıdır benim gözümde.
Herkesin gönlüne göre.... :yes: