hacimli günler görebilecek miyiz bir gözüm hacimde diğer gözüm fiyatta aklım değerde :D
Printable View
hacimli günler görebilecek miyiz bir gözüm hacimde diğer gözüm fiyatta aklım değerde :D
ERGÜN LAZER ABİM g,ib, ekoğnom,istelr raytingler,i tvan olduğu saatlerde çıkar hep gözönündedir herkes onu takip eder, bu yüzden artık pek eskisi gibi ilgilenemiyorum,
sabahın köründe herkes uyurken, ya da gecenin köründe herkes uyurken tvlere ya çıkan ya çıkamayan kıyıda köşede kalmış lakin çok başarılı öngörüleri olan takip ettiğiniz gerçek ekonomist var mı? varsa kimlerdir yazar mısnzı beğendiğiniz ekonomistler
https://www.youtube.com/watch?v=S7G-85gC9-w
linkte ne dedikleri önemli değil. altta akan fiyatlara bakın. 2 yıl önce.
Garanti 16 lira froto 326 lira..ilginç..
"DOSTUM savaş :D hiç unutmam ben ameriğğğkadayken global tarder invesmennnntttt zengin dostum robert kapımı çaldı ağlayarak kollarıma atıldı ayakkabı koleksiyonun kaç para edebileceğini sorDU tüm varlığını kaybettiğini ayakkabı koleksiyonunu satabilirse garan alacağını söyleDİ muazzam bir ayakkabı koleksiyonu vardı bana satamayı teklif etti o kadar param olmadığı için alamayacağımı söyledim nihayetinde eğitim vererek para kazanan bir insanım sağolsun bikaç aracı kurum var onlar bana hisseyi söylüyor bende temel analizni anlatıp bu hisseye dikkat falan diyorum iki temel bir teknik hissede gerçekten gidiyor böyle böyle kelik portföyümü arttırıyoum kekliğe yatırım yapıyorum bu portföy büyüklüğüyle o muzzzam ayakkabı koleksiyonunu nasıl alayaım? ama adamda harbi aytırımcıymış ben nasıl kekliğe yatırımyapıyorsam o da ayakkabıya yatırım yapmış... neyse en çok da jp morgan golman sockkks raparlarını artık okuyamaycağı ve blommmbberg ekranını kaybedeceğine üzülmüştü söylediğine göre bu ekrandan küresel petrol tankerlerini takip edip petorl tankerlerine uydudan zoom yaparakp mürettebatla muhabbet ediyormuş baya bir dost edinmiş bi kaç da hatun bağlamış dostları buna... ne de olsa adamlar gemici hatunları kaçırdığına baya üzülmüştü ne kadar doğru bilemiyorum :D ben onun yalancısıyım." neyse
yıl 2018
garan 7,90 1,1 dolar
trade hisesi yıllarca belli bir bandda gelip gittiği için sonra primlendi o sürece göre görece kısa bii dönemde o yüzden dikkat etmek gerek gene de sktörel olarak ytd
Dudu ema sarı kırmızı mavi çizgi at bakalım.faydalansın yatırımcılar;)
hacim yerlerde sürünüyor nerde 6m lot hacimler :D ala avarge volume altında bu süreçte hacim önemli dikkat etemek gerek
Hacmin ölmesi iki sebeple çok doğal, ecnebiler sosyal medya ve buralarda “Alırsın Ford olursun Lord” goy goyları yapılıp gelen tazelere malları kasnaklarken oluştu o yüksek hacimler. Takasa bakan son 3 ayda yerlilere nasıl hunharca mal sattıklarını görür.
Millet gırtlağına kadar yüksek maliyetli malda, alacak para kalmadı ky’da.
Goy goy da yavaş yavaş kesilip hayatın gerçekleriyle yüzleşilecek. Sonrasında neler olacağını merak edenlerde son 2 yılın Ereğli forum arşivlerini okuyarak görürler.
Meydancılar neredeler, ben yazdım ya gelirler hemen [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi