TurkTelekom karı ilk çeyrek 660 milyon.LYY den dolayı yanlışım varsa düzeltin 130 milyonu dönem sonunda Akbank hanesinde hisse oranına göre.En azından olumlu bir haber diye düşünüyorum insallah bazı tonlar satış fırsatı olarak görmez,YTD
Printable View
TurkTelekom karı ilk çeyrek 660 milyon.LYY den dolayı yanlışım varsa düzeltin 130 milyonu dönem sonunda Akbank hanesinde hisse oranına göre.En azından olumlu bir haber diye düşünüyorum insallah bazı tonlar satış fırsatı olarak görmez,YTD
Endeks 100.000 de dururken akbank 5.52 yi gördük ufkumuz genişledi. 5.43 de bi trend görüyorum. Buralara kadar gelmişken o trendi görmezse ayıp olur. Ytd
Geldi gene :vk:
İşc bile gelen habere karşı 4.85 açıldı alt kademelere mal vermediler. Akbank 5.54 açıldı 5.49 a kadar verdiler. Burda başka dolaplar dönüyor.
Dostum Credit hisseye öyle bir çöktü ki kimse daha ne kadar satacağını tahmin edemiyor sanırım. Bu da alıcıları ürkütüyor. Yoksa bankalar arasında son günlerde en çok dayak yiyen bu. Bugün şimdilik 2m ekside. Ne zaman sahneden çekilir o zaman hisse yukarıları zorlayabilir.
merhaba,credit'in elinde ne kadar hisse kaldi?