Daha once bazi arkadaşlar bilir yanilmiyorsam borsa bilgini isimli arkadaş vardı bu hissede 15 yıl dir bekledigini soyluyordu bende ciddi miktarda almistim ben sattiktan sonra cikti sabırsızlık inşallah kazanırsınız
Printable View
Daha once bazi arkadaşlar bilir yanilmiyorsam borsa bilgini isimli arkadaş vardı bu hissede 15 yıl dir bekledigini soyluyordu bende ciddi miktarda almistim ben sattiktan sonra cikti sabırsızlık inşallah kazanırsınız
10.44 den aldığım DERIM hisselerimi 14.50 den sattım. Allah bereket versin. Kalanlara bol kazançlar.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha katlanılmaz seviyelere getirebilmeniz temennisiyle,iş yatirima Saygılar sevgiler
Ederinin 2 katı fiyata getirdiler. Defter değeri 8 TL. Eskiden,iyi ortamlarda bile ederinin yarısından işlem görürdü. Bugün için olması gereken fiyat 3-5 TL. aralığıdır .Doğru dürüst karı da yok. Dikkatli olunmasını tavsiye ederim.
Devre kesmediklerine itafen sanki spk dan izinli gibi
Duygular şelale,güzel insan eaydin2003,inşallah sende kazaniyorsundur
güzellikler karşılıklı , sağlık ve huzur diliyorum.
Kör hacı topiği bir gezem dedim geçen sene almış satmışlığımız oldu. Sen sabırla tuttun sanırım. Kendim kazanmış kadar sevindim. Seni ziyadesiyle üzmüştü. Güle güle harca kardeşim. Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Marbas 10000 daha kaptigina göre bu iş daha bitmedi,
Abi varolasın beni çok mutlu ettin. Başka hisselerde bulaşmak dileğiyle sizede bol kazançlar. Allah'a emanet olun.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah kardeşim
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
%400 bedelli hayırlı olsun
vay be bu bedelli sonrası belli olduki şirket birleşmesi var.. zaten çoğu hisse zaimlarde bir nevi onlar ağırlıklı para koyacak
Tamamı nakten karşılanmak üzere diyor.yani şirket ödeyecek bizim bedellileri
bakalım zirve fiyat 15 tl üzerinde kalacakmı
Olay bitmiştir olan arkadaşlar satmıştır inş.Haberi önceden haber alan inbeler %100 yaptırıp tepeden vermeye başlarlar artık.
yalnız marbas patrondan izin almadan o kadar lot alamazdı, 15 tl üzeri kalıp kapanışlar yaparsa tekrar gelirim, bereket versin
El İNSAF elleri hala yatırımcının cebinde
Telas yapan kaybeder. Birakin akisina..yuzde 400 bedelli iyidir iyi :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: DERIM [ ] DERİMOD KONFEKSİYON AYAKKABI DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/775950 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yönetim Kurulumuzun 19.07.2019 (bugün) yapılan toplantısında Şirketimizin finansal yükümlülüklerinin azaltılması ve öz kaynaklarının güçlendirilmesi amacıyla;
1. Şirket esas sözleşmesinin "Sermaye Ve Hisse Senetleri" başlıklı 6. ve "Sermayenin Artırılması" başlıklı 8'nci maddelerinin vermiş olduğu yetkiye dayanarak, 27.000.000,00 TL (yirmi yedi milyon Türk Lirası) kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 5.400.000,00 TL (Beş milyon dört yüz bin Türk Lirası) olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden karşılanmak suretiyle 21.600.000,00 TL (Yirmi bir milyon altı yüz bin Türk Lirası) nakit (bedelli) olarak % 400 oranında artırılarak 27.000.000,00 TL (Yirmi yedi milyon Türk Lirası) ye çıkarılmasına,
2. Arttırılan 21.600.000 Türk Liralık sermayeyi temsil eden 1 Kuruş nominal değerli ve üzerinde herhangi bir imtiyaz bulunmayacak olan 2.160.000.000 adet payın tamamının hamiline yazılı olarak ihracına, mevcut ortakların yeni pay alma haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına,
3. Şirket esas sözleşmesinin 8. maddesinin Yönetim Kurulu'na verdiği yetki uyarınca, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının 1 Kuruş (0,01 Türk Lirası) nominal değerli her bir pay için 0,02 Türk Lirası fiyattan (1 Türk Lirası nominal değerli pay için 2 Türk Lirası değer üzerinden) kullandırılmasına,
4. İşbu sermaye artırımında ihraç edilecek payların "borsada işlem gören" nitelikte oluşturulmasına,
5. Yeni pay alma hakkı kullanım süresinin 15 (On beş) gün olarak belirlenmesine, bu sürenin son gününün resmi tatile rastlaması halinde, yeni pay alma hakkının kullanım süresinin, izleyen iş günü akşamı sona ermesine,
6. Yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra kalan payların 2 (iki) iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa' da oluşacak fiyattan halka arz edilmesine,
7. İş bu karar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu ve İstanbul Takas ve Saklama Bankası A.Ş. (Takasbank) ile diğer merciler nezdinde gerekli başvuru ve işlemler dahil her türlü iş ve işlemin ifası için Yönetimin yetkilendirilmesine
mevcudun oy birliği ile karar verilmiştir. ( 2019 / 28 Sayılı Karar )
__________________________________________________ ______________
Kakala-kakalak...
Koy kooooy suyundaN da.
YTD
Defter değerinin 3 katından işlem görüyor.Kar desen o da yok.Milletten al1 tl ye karşılık 4 tl yi ,ne ala memleket
İş yatırım ne varsa topluyor,hissedeki kalabalıkları seyreltiyor,bence daha devam.
aşağı ve yukarı devre kesti, evet hisse güçlü ama bugün kredili ve açık yasağı gelir .. 15,5-16 arası dinlenip devam etmeli bence
Bi kaç hafta evvel burada yazmıştım, kap a düşen habere göre şirket sahipleri niye şirketine hissesini satar,devreder diye... sebep bugünkü haber olabilir mi...
süreç uzun ,ve niyeti yukarılarsa buralarda dinlenmeli.. bu aksam ceza gelecek muhtemel..
evet kap haberleri üzerine sermaye arttrımı ve birleşme
2 li tepe olmaması için 18,5 üzeri gerek, artık iş tamamen spekte patron adamı ayarlamış belli
3. Şirket esas sözleşmesinin 8. maddesinin Yönetim Kurulu'na verdiği yetki uyarınca, mevcut ortakların yeni pay alma haklarının 1 Kuruş (0,01 Türk Lirası) nominal değerli her bir pay için 0,02 Türk Lirası fiyattan (1 Türk Lirası nominal değerli pay için 2 Türk Lirası değer üzerinden) kullandırılmasına
derken buradaki anlam nedir
1000 lota 800 tl mi vereceğiz dmek
1000 lota 2000 tl imiş
Ben 1000 lota 8000 tl karşılığında 4000 lot gelecek anladım.
oda mantıklı ben vermem 1000 lota 8 bin tl :)
Bakalım spk kabul edecek miii? aklımda bir soru işareti :cool: