Yeni açıklama derken
Printable View
Yeni açıklama derken
A grubu payların toplamı 300.000 TL karşılığı 300.000 adet anadolu cevizin 2 ortaginda 150 şer bin adet varken şimdi yarıdqn fazlasını transtürk'e aktarmışlar. Bendeki olumlu intiba devam ediyor. Ne yapacakalarsa 31.12.2018 e kadar yapmalılar ki yılsonu mali verilerinde şirket durumundaki düzepmeyi balgeleyip başvurabilsinler. Tahminimce şubat gibi bir aksilik olmazsa ve küçük yatırımcı bürokrasi tarafından korunmazsa(!) işler netleşmeye başlar. Herkese bol kazançlar.
A grubu paylar hakkındaki bilgi ttsg kaynaklarından.
Degerli yatirimci arkadaslar. Son 2-3 haftadir olumlu gelismeler oluyor hissemizde. Yeni patronlarimizin isinin ehli oldugu ve guzel işlere imza atabilcegi algisi olusuyor. SPK da gerekli izinleri verirse insallah borsaya donecegiz.
Bu surecte herkesten ricam hissesini tasidigimiz sirketin olumsuz gecmisinden uzaklasarak pozitif bir yaklasim sergileyelim. Malimizin degerini dusurmenin kimseye faydasi dokunmayacaktir.
Insallah hepimiz zararini cikartmis olarak bu sureci tamamlariz.
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inşallah her şey güzel olacak
2016 yılında bizi acuna diktirdiler. 2017 yılında mine tozluya diktirdiler. Bu sene bizi kim dikecek çok merak ediyorum. ama deveye diken insana iyi diken yaranir. İnsanın dikildikce umudu artıyor. Ben hisseleri çöp sayıyorum ve keyfime bakıyorum.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar hisse kota dönerse kapandığı fiyattanmı yoksa farklı bir fiyattanmı döner bilgisi olan paylaşsın
Bildigim kadarıyla kapanış fiyatından serbest marjla açılır, ama normal marjdan dönmesi yönünde kararda verilebilir. Geçici olarak kottan atilanlar kapanış fiyatlarından döndüler.
hayırlısıyla bir dönelimde 8 ayda 8 yaş ihtiyarladım ümidimi kesmiştim artık çok dua ettim bu cevizciler sayesinde paramızı kurtaracağız inşAllah
Whatsapp grubumuzda paylastik ancak burada da yatirimcilara bilgi verilmesi yerinde olacaktir. Bir arkadasimiz yeni patronlarimizla gorustu. Alinan son bilgilere gore tesis edilen islemlerin onemli nitelikte olmasi nedeniyle sanirim cagri yapilmasi gerekmekte. SPK tarafindan cagri fiyati belirlenecegi ve yapilacak (ocak ayi icerisinde olabilir) ilk genel kurulda bu cagri fiyati uzerinden hissesini vermek isteyen yatirimcilara nakden odeme yapilabilecegi soylendi. Bu cercevede genel kurula katilim onemli. %25 hissenin orada hazir bulunmasi gerekli ki toplanma yeter sayisina ulasalim. Bu nedenle gelebilecek herkesin gelmesi katilma durumu olmayanlarin da vekalet vermesi yerinde olacaktir. Detaylar genel kurul ilaninda yer alacaktir.
Surec insallah bizlerin magduriyetini giderecek sekilde ilerlemeye devam eder. O yuzden yatirimcisi olunan sirketi kotulemek itibarsizlastirmak yapilacak en buyuk yanlis olur.
Ayrica manipülatif aciklama yapmamak da gerekir. Ucacak kacacak dusecek vs.
SPK internet sitesinden bildirimleri takip etmeye devam edelim.
Hakkimizda hayirlisi diyelim [emoji4]
teşekkürler isaacx kardeş gelişmeleri paylaşma ya ve önerilere devam
Anadolu Ceviz A.Ş. ‘nin sahipleri Transtürk Holdingi satın alarak Anadolu Cevizin % 18.47 sini Transtürk Holdinge iştirak yapmışlardır. Borsada kot dışı kalan Transtürk Holdingin tekrar borsaya dönüşü sağlanmış gözükmektedir. Bu şekilde piyasada 7000 civarında yatırımcısı olan Transtürk Holding yatırımcılarının tekrar piyasaya dönüşü sağlanmış olacaktır. Geçmişte bu tür ortaklıkları olan şirketlerin bu dönüşümü sağlanırsa geçmişte madur durumda olan borsa yatırımcılarıda tekrar sisteme kazandırılmış olur. Borsada sıkıntıları olan madur yatırımcıların sorunlarınında bu şekilde ortaklıklarla sorunlarına çözüm üretilmiş olur. Bu tür birleşmeler tüm geçmişteki şirketlere örnek teşkil edecek şekilde yapılanmasıyla piyasa ve sisteme katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz.
BORSA UZMANLARI DERNEĞİ
Bence Ocak ayında genel kurulun olması yada tam söylemek gerekirse çağrının olması kesin gibi. Nedenini tebliğlerde bulabilirsiniz. Genel kurula mutlaka katılım sağlanmalı. 2. genel kurulun yapılması hiçbirimize fayda sağlamaz.
Merhaba Whatsap grubuna eklermisiniz arkadaşlar 533 6983820
Genel kurul yapcaklarsa kap haberi yollasinlar biran önce son 120gün başvuru için .. mehter takımımı bekleniyor ..
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklenen SPK nin degerleme raporuna gore belirleyecegi fiyat. Genel kurulun gundem maddesine eklemek zorundalar bu fiyattan nakden alim yapilacagini. SPK yarin aciklasa fiyati en erken 2 hafta sonra genel kurul toplanabilir. %25 hissenin de hazir bulunmasi lazim ki ilk genel kurulda bu islemleri kabul edip sonraki asamaya gecelim.
Beni de whatsapp grubuna ekler misiniz! 5066371520
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şirketimizin açılış müzigini bunla yapacaz ...
https://youtu.be/rw6cD7lsPC0
Allah allah allah allah allah allah
arkdşlr gelişme yokmu gnl kurul
çağrı nakden ödeme elimizdeki hsslrn fiyatı ne olacak pylşrmsnZ tşkkrlr
Bu spk ne zaman cevap verecek bilgisi olan varmı
işin iyi si 6 ayda olurmuş geç olsunda hayırlısı olsun inşallah
Gözümüz yollarda kaldı transtürk [emoji854]
Mensa döndü darısı transturkun başına
Mensa mı nerden baktınız ben bulamadım inşallah 2019 da bizim için hayırlı olur
Kap haberini oku orda var 03.01.2019 da işlem görmeye başlayacak
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim okudum yazıyı inşallah bizimkilerde başarır
arkdşlr eğer dönerse fiatın yüksek açılma ihtimali varmı elimizdeki hisseler açılış fiyatındanmı işlem görecek yoksa bir fiyat belirlenecekmi nakden ödeme yapılacak söylentisi var hisseleri vermekmi daha avantajlı olur bedklemekmi düşünceleriniz nedir yazarmısınız teşekkürler
Bu sorunun cevabini vermek zor. Herkesin öngörüsü farkli olabilir bu konuda. Trnsk altina alinan Anadolu Cevizin degerleme raporu uzerinden ya da aciklanacak bilancosu uzerinden bir piyasa degeri ortaya çıkacaktır. Tabi fiyatlama da beklenti uzerinden gerçekleşecektir. Bu da her zaman rasyonel olamayabiliyor. Bazi hisseler gorduk ederinin 10 kati fiyatlara ulasmis bazilari da ederinin cok altinda.
Sahsi fikrim su: bence serbest marjla acilir piyasanın takdir ettigi yani alici ve saticinin dengelendigi fiyati goruruz. Hele yakin izleme degil de b ya da a grubunda acilirsa guzel fiyatlar olusabilir.
Sirketin SPK ya hangi basvurulari yaptigini henuz bilmedigimiz icin ayrilma hakki ya da zorunlu pay alim teklifi gibi hususlar net degil. Genel kurul ilaninda detaylari gorecegiz. Dolayisiyla kisa vadede tek beklentimiz genel kurul ilani.
Burda su da onemli. Genel kurula %25 oraninda hissenin katilimi gerekli ki toplanti baslayabilsin vekarar alabilelim. Artik o surecte hissedarlarin organize olarak sirkete yardimci olmasi gerekli diye dusunuyorum.
Saygilar...
Teşekkür ederiz. Memsa yüzde 20 ile açıldı bizden tam üç ay önce kottan atılmış marta kadar açılır ınşallah
teşekkürler kardeş ben bursadan gelip genel kurula katılacağım imkanı olanlarda katılacaktır inşallah
https://s15.directupload.net/images/190104/kibivgpb.jpg
6 aylık takas,
borsa dışında.
Bağlı ortaklardan iki şirket tasfiye edilmiş
ısaacx kardeş yrmlrn için teşkklr devamını bklyrz
100.000 lot bu hisseden almak istiyorum. Tahtası kapalı olduğu için devir ücreti olarak 2000 tl verebilirim ilgilenen olursa görüşmek isterim..
Murat doğan
amor