Bugün oluşan mum çok kötü duruyor. Nasip tabi ama 50 üstü için biraz daha beklememiz gerek galiba hayırlısı diyelim ilk dönem bilançoları beklemeye balayalım
Printable View
Bugün oluşan mum çok kötü duruyor. Nasip tabi ama 50 üstü için biraz daha beklememiz gerek galiba hayırlısı diyelim ilk dönem bilançoları beklemeye balayalım
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
axaray
50TL üzerine yelteniyor 50TL üstü ufak müşteriyi kaçırır bedelsiz yakışır bu kaada, herkes alabilsin güzel 5e bölünsün iişallah
bence bedelsiz gereksiz bir şey olur.
müşteriyi ne yapsın adamlar tek başlarına temettüyü yemek varken
adamlar buradan alandan rahatsız bölünse çar çöp hisseye dolacak
ben olsam çok anormal rasyolara çekerdim kağıdı kimse gelmesin
löp löp temettüleri baş başa yiyelim ağalarla ahahahahaha
el bitik bence okeye dönüyor ikili dip yapmış 50 üstüne gitmesin diye çabada var gider bakalım
Nerede verileri güzel ama sahipliği gahpe şirket var bulurum agaa... Herhalde benim imtihanım bu :))
Mantıklı hiçbir açıklama bulamıyorum, fikri olan beri gelsin...
daha 21 aralıktak,i tepeni geçemedin amk nebiçim kağatsın sen, çoğu geçti kendeine gel nuh
Alan BOA satan Akbnk sevmiyorum bu tabloyu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanarımda aleni hırsız soyguncu dolandırıcı odaş şirketi bile %100 gittide şu canım çiçek şirkete yapılanlar, ne bileyim bi garip işte... Patron oku bunları...
50 altına gel rahatla
Silo bacalarıyla patron arasında bağlantı kuruyorum habire :)) odaş tescilli hırsızdır... 😀 Diye düşünüyorum.
Bu düzeltmeye kayıtsız kalmamalı, Bi kaç tabanı hakkediyor, çok çıkmıştı, A. K. Ç.
😀 Eyvallah, adam meyve veren ağacı taşlamaktan geçmiş tecavüz ediyor, bilanço dan sonrasını merak ediyorum. Bakalım Allah büyük.
Goltas 30 TL idi bu 50 TL idi 3-4 ay önce' az sonra göltaşın patronu bizim patronun ağzına eline dondurmayı verecek :)) yalasın dursun :))
alican ne biçim kağıda çattık sıvacı çıktı
Patron mıçıuor, tahtacı sıvıyor, iyi tezgaha gelmişiz :))
ben malı satmıyacam inada bindi çek 60a veriyim
olum nuh artan çimento fiyatlarını bari hisseye yansıt amk bayram öncesi elimiz boş kaldı sevgilimizi kafeye götürecek paramız yok
Hodri meydan çek 35e elimde ne var ne yok alacam söz :)) valla sn econfin ihtiyaç fazlasıyla aldım, 4-5 sene beraberiz inş. Tabii yeni kazanımlarlada lot sayımı yülseltirim o ayrı 😀 Hani burayı okuyorsalar :))
bir oyak çimento olbari nuh
Kabul ediyorum 40 lı rakamlar görmekten tiksindim