Arkadaşlar iyi geceler, geçmiş yazışmalara bakıyorum da yine sayın Nilkız trade peşinde. Yasaklar olduğu halde yapabiliyorsan helal olsun. Şirkete sonuna kadar güveniyoruz bu sebeple kimse beni Acsel den ayıramaz. Kesinlikle ytd
Printable View
Arkadaşlar iyi geceler, geçmiş yazışmalara bakıyorum da yine sayın Nilkız trade peşinde. Yasaklar olduğu halde yapabiliyorsan helal olsun. Şirkete sonuna kadar güveniyoruz bu sebeple kimse beni Acsel den ayıramaz. Kesinlikle ytd
Acselin yasakları 10 Haziran'da kalkıyor,şirket kayıtlı sermaye tavanını 200 milyona çıkarıyor,yasaklar kalkmadan tabiki düşüş olacak sabreden kazanacak,şirketin genel kurulu 1 temmuzda,inşallah güzel kararlar çıkar,10 Haziran'a kadar borsa yokmuş gibi davranalım.
Denizli kimya ihracati Mayis ayinda 2.8m usd olmus. Mart 3 ve Nisan 3.3'tu. Ancak 2021deki en yuksek aylik gerclesme 2.5 usd seviyesindeydi.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
51e yine kurdular baraji. Yasaklar bitince mi hareketlenir yoksa bilancoyu mu bekleriz bilmiyorum ama baskilandigini dusunuyorum.
En az q1 kadar iyi bir ciro gelecegi kesin gibi, marjda ufak bir daralma olsa dahi yine 15m kar ve hatta fazlasi gayet olasi.
Tahtacı bırak bu biktirma taktiklerini artık yol ver gitsin,yeteri kadar toplayamadiysan yatırımcıyı korkutup elinden hisse almaksa amacın o da senin bileceğin iş.
Tahtaci surprizini yapti. Herhalde niyeti yasaklari uzatmak! Hayirlisi bakalim.
60.25 60.30 yazdıklarımı almadı çekip çekip maldan çıkıyor
Son iki çeyrek her çeyrekte 5,5 Milyon $ satış istikrarını sürdürüyor..ihracat oranı %93...Kapasite artışının her çeyreğe etkisi 2 Milyon dolar...Konjoktür; hammadesi ithal olmayan katma değerli ürün üretmek...Rakiplerin pazar payını bölme tehdidi yok...Yükselen trendi sebepsiz değil..2020 Eggub ve Jants 58-60 Bandı hareketlerine benzemeside tesadüf değil.Doğal büyüme evresi anlık duygularımıza takılmaz...Ağır haber akışlarının soğukkanlı değerlendirmelerimizi etkilememesi için kendime hatırlatma olarak yazdım.Naçizane.Yatırım Tavsiyesi değildir.Saygılar.
85 olsa ne güzel olur dimi?.....
Yarın dönmezse 40 TL'den istediğin kadar alirsin
Dök tahtacı dök,satan senin gibi olsun,sabır ve kısmet,her insan kısmeti kadar kazanır gerisi yalan,yok 40 mis,50 imiş fasa fiso
bü kağıt ne zaman bölünecek
Ne kafalar ne kafalar
Tahtacı yeter artık tamam amacına ulaştın, topladiysan yürü gidelim
30 Haziran döviz kapanışı sonrası Acsel de hisse değerlemeler tekrar yapılacaktır. Tahtacı da bofa verirken malesef götüremiyor. Sabır sevgili Acsel yatırımcıları. Kesinlikle ytd
Az biraz daha oyalan bakalım!
Sent from my iPhone using hisse.net
Acsel üst üste 5 gün hiç düşmedi. Yarın yeşil yakar inşallah. Sabır sevgili Acsel yatırımcıları. Kesinlikle ytd
Yeni dahilde işleme tutarımız hayırlı olsun :)
Ek 28737
Ne bölünmesi .? Kim dedi sana bölünecek diye ...
Doğru ya, kayıtlı sermayeyi 200 trilyon a iş olsun,geyik olsun diye artırdı.
Birde bunun alcar gibi arsası vardı satacaktı satmasada olur. yalnız bütün varlıkları değerlemeye tabi tutma zamanı geldi. alcar la isim benzerliğide var birbiriyle yarışsınlar.hangisi yedek aceleri en erken kullanacak.
Bu sirketin arsası 2021in son çeyreşinde değerlemeye girdi zaten. Yatırım yaptığınız şirketi biraz araştırın be kardeşim
sen ne anlatıyorsun Bilader. bu şirketin arsadan başka mal varlığı yokmu.ayrıca fiyatlar 2022 de çok arttı fabrika binası makineler ikinci fabrikası geliyor. arsayı kaç yıl önce 55 milyara satıyordu değilmi şimdilerde 100 den fazla eder sırf arsa. araştıracak ne var.biraz aklı olan bilir bunları.
Allah akıl fikir versin okuduğunu anlamaktan aciz bir kesim var
Şirketimizin kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2026 yılına uzatılması ve kayıtlı sermaye tavanının 200.000.000-TL'ye artırılmasına dair Şirketimiz Esas Sözleşmesinin Sermaye başlıklı 6. maddeye ilişkin tadil tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 02.06.2022 tarihli onayından sonra Ticaret Bakanlığı'nca da 14.06.2022 tarihinde onaylanmıştır.
Şirketimiz Esas Sözleşmesinin Sermaye başlıklı 6. maddeye ilişkin tadil tasarısı 01.07.2022 tarihinde yapılacak Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır.
Bugün gelen KAP açıklaması böyle.Bakalım bu düşüş nereye kadar devam edecek.
Bu enflasyonist ortamda 200 milyon lira sermaye tavanı yeterli gelmez beş yıl dolmadan yeniden sermaye tavanını artırma ihtiyacı ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.Beş yıl içinde sermaye tavanını 400 - 500 milyon liraya çıkarma kararı bile alabilirler.Yatırım yapan büyüme hedefleri olan bir şirket için 200 milyon lira çok para sayılmaz.
Milleti BOFA dahil döke döke doymadınız mala. Umarım karşılığını verirsiniz 👏👏👏👏 kesinlikle ytd
Q2 beklentimi Haziran ihracat verileri geldikten sonra revize edebilirim ancak mevcut dahilde isleme verileri isginda 90m ciro ve 20m kar olasi gibi. Ilk ceyrek altinda bir rakam gelirse bunda doviz kisitlamalari etkili rol oynamis olacaktir. Ciro ve kar gerceklesirse de birkac aylik vadede 75lere dogru yol alip 3 haneye bir adim daha yaklasiriz.
Yazdiklarim tamamen deli sacmasidir, ciddiye almayiniz.
Yazdıklarınız gayet mantıklı olabilecek şeyler.1 Temmuzda genel kurul toplantısı var bakalım burdan ne çıkacak.2.çeyrek bilanço yaklaşıyor.Belki de birkaç aydan da kısa sürede 70-75 fiyatına gelebilir.Son çeyrek bilançoda 15 milyon tl den fazla kar açıklamıştı.Dediğiniz gibi bu 2. çeyrekte 20 milyon kar açıklanırsa rahatlıkla 70 ler seviyesine gelebilir.
bu akşam açıklanan yeni kararlar ACSELİ ne kadar etkileyebilir ? bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bir kaç kelam ederse sevinirim.
Kağıdı toplayan yok aylık takaslara bakabilirsiniz aralarında top çevirerek değeri yukarı taşıdılar
En önemli olay sermaye artırımına gitmemesi
Patron candir ! Adam gibi adamdır...Elini tasın altina koyan , istihdama katki saglayan , yatirim yapan , ulkesine katma deger katan , calısan üreten bu ulkenin iyi güzel bir ferdidir.. .Allah kolaylik versin rast getirsin..Sirketimize de buyüme gelisme bereket...