251,50 TL alırsın
Printable View
temettüsü yatan var mı?
saat 15,41 itibarı ile benim henüz yatmadı.
temettu su hesabı geçen varmı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi baktım. Temettü yatmış
Benim yatmadi hala
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yok mu. Kaptaki haber olumlu mu. Herkes temettü aldı ve gitti mi. On dan mı düştü senedimiz acaba.
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.16 dan 5 bin lotla girdim bugün..
Ommmmm. Bugün bir tavan yakışır abime. Hadi be müdür.
Vakıf mı ? Yapı mı ? Karar veremedim hangisini tercih etmeliyim ve neden tercih etmeliyim ? Lütfen yardım ... :wu:
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/HjXtFX.png
2 'nin altını görürse girerim diyordum ancak ikilemde kaldım şimdi de Ramazan ayı boyunca bulaşmak istemiyorum vaka artışı nedeniyle kapanma ihtimali konuşuluyor...:wu:
Az da olsa 2,06 dan ykb aldım tekrar. Kumbarada bir süre beklesin bakalım.
Bankalardan elimde garan, isctr, vakıfbank ve ykb oldu.
Kağıt diğer bankalardan çok ciddi negatif ayrıştı. Sebebini bilen var mıdır. Bilgilenmek isterim. Teşekkürler
Bu kağıtta olup, bu forumda yazan değerli arkadaşlar. Siz de ne olduğu bizi ilgilendirmez. Kağıt ile ilgili paylaşım yapalım lütfen. Bende de 1.240.000 lot var. Ne yapalım şimdi. Bir faydası var mı foruma.
Tek kademede bazen 4 5 katı yazılı oluyor bankalar çok derin öyle böyle değil.
Ky de çok mal yoktu ama son yıkılma aşamasında gömlekçi çömlekçi herkes mallandı diyebiliriz, bakalım neler olacak bence 2 3 yıl sabreden yabancıyı çok fena tufaya getirir:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Unıt kredit ile anlaşmada yanlıs hatırlamıyorsam 2021 e kdr satıs yapamazsn diyorlardı. Belkıde onların tahtadan satısıdır bu baskı. Bunu en iyi kentuf bilir ama oda ayrıldı . yanlıs hatırlamıyorsam böyle bir madde vardı. 1.53 felanda taban fiyat vs gibi şeylerde vardı tahtadan satış için.
Konuya dah hakım kişiler yazarsa bizde farkında oluruz 2 sene oldu satışın ardından
Baskı olunca birkaç kişide meraklanınca aklıma bu geldi belki bundan dolayıdır dıye düşündüm. Belkıde hiç önemi yoktur bilemiyorum. Kentufun yoklugu hissediliyor okdr
https://www.yapikrediinvestorrelatio...pisi/266/828/0
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
10 Yılın ardından ilk defa hisse aldım.
1987'de borsayla tanıştığımdan beri bankaların bu kadar ucuza işlem gördüğünü hiç hatırlamıyorum. Fiyatlar dolar bazında dipte. Bence bedavaya satılıyorlar. Uzun vadede bu fiyatlarda kalmaları imkansız. Bu yüzden banka hissesi seçtim.
Aslında Akbank veya Garanti alacaktım ama sonra Koç'un en ucuz kalmış hissesi olduğu için ve Koç'un iş hacminin de önümüzdeki senelerde ciddi oranda artacağını ve holding bankası olarak YKB'nin bundbüyük pay alacağını düşünerek Yapı Kredi almaya karar verdim.
Temettü düşülünce ortalamam 2.20. Bu fiyatlarda kaldığı sürece ayda 3-5 ekleyeceğim.
Kısa vadede 2.80-3.00 gibi olursa satarım. Uzun vadede alım fırsatı vermeye devam eder ve bu fiyatlardan yaz sonuna kadar alabilirsem o zaman kenara atıp, unutmayı planlıyorum...
Herkese bol kazançlar...
Bana bunca yıldan sonra hisse aldıran çılgın grafiği de ekleyeyim...
Ek 27194
Banka hisseleri 2 yıldır cok ucuz deniyor.
Neye göre ucuz?
Evet, Pd/dd nin gerçeği yansıttığını dusunuyorsaniz ucuz...
Takipteki krediler ile ilgili son 1 yilda cikan yasalari gozden geçirin..
Bankalar su an isteselerde alacaklarını takibe atamıyor..
Hangi bankada ne kadar hasar var bilen yok.
Ben Yapikredi dahil tum bankaların bedelli yapmak zorunda kalacağıni düşünüyorum.
Bu fiyatlar söylediğiniz tüm olumsuzlukları yansıtıyor. Ne olup bittiğini herkes biliyordur, merak etmeyin. Piyasa tarafından biliniyor ki bu fiyatlardan işlem görüyor bu bankalar.
Bedelli sermaye arttırımı da bana olumsuz bir şey gibi gelmiyor. İnşallah yaparlar...
2-3 sene sonra geriye baktığımızda ne göreceğimiz önemli. Ben uzun vadede bu fiyatlardan kar edeceğime tamamen eminim...
Evet bankalar dolar bazında çok gerilemişler. Ama daha düşük fiyatlamaları da olmuş. Herkes bankalar ucuz diyor. Bu, daha da düşmeyecekleri anlamına gelmez. YTD..
Buradan alıp da zarar ediyorsak zaten üzülecek çok başka şeylerimiz de olması çok çok muhtemel , öyle de düşünmek lazım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çokta ucuz değil bence salgının ilk çıktığı zaman 1,80 in altını görmüş tekrar görür anlamında söylemiyorum ama tamamen kafamda kurduğum kurguya göre (illaki görecek demiyorum) 2' nin altını görürse evet çok ucuz derim kendi adıma halk bankası temyiz kararının sonucunu bekleyeceğim red gelirse ki bence büyük ihtimal gelir bankalar biraz daha salabilir diye düşünüyorum bayrama kadar takip edeceğim acele etmeyeceğim alım için düşündüğüm fiyata gelirse ayrı tabii.
Evet, batabilirler. O zaman sıfır olur. Ama Türkiye'nin en büyük grubunun bankası batıyorsa o zaman geriye ne kalacak ki?
Geleceği sağlam ve iş hacmi katlanacak bir grubun bankası olarak, ileride işler normale döndüğünde, bu fiyatlar komik kalacak diye düşünüyorum...