https://s12.directupload.net/images/201110/xe7nam4r.jpg
üç aylık takas,
geçerli olan takastır.
Printable View
https://s12.directupload.net/images/201110/xe7nam4r.jpg
üç aylık takas,
geçerli olan takastır.
Sn.Cefaks, bu tablolar ne söylüyor bize? Bu tablolardan anlamayan kişiler için...!
Yaav. Şu tahta için olumsuz yazılmasın artık. O dönem gecti.
14 koca yıl sürdü.
2006daki tepesi 1.75lerde ve 14 yıl boyunca çanak yaparak gercek anlamda o tepeyi bu yıl kırdı.
Bunun teknik açıdan doğal bir sonucu mutlaka olacaktır.
Artık herkes yukarıda marjına göre hedefler belirlesin.
Bu seviyeden de afedersiniz 14 yıllık tepesini daha henüz yüzde 50 almış bir tahtada satış yapılmaz. Aksine alıma gidilir.
Enseyi karartmayın.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısada 2,60 üstü kapanış güzel olur. Bakalım 4000-5000 puan endekste inatla kırdırmadılar
59-60-61-62 kademelerini doldurmuşlar. Her birinde 2,5m lot satış bekliyor. Sözde !!
Böyle gelir , süpürürler o lotları
Günlük kapanışı görelim bakalım. 2,60 üstü her şey güzel
Nominal olarak tarihi zirvede,ama herkes biliyor ki buralarda tutabilmek için baya çaba var.Ben kağıtda asıl yükselişi borsanın kırmızı olacağı günlerde bekliyorum,coşku günlerinde bir şey beklemiyorum.Kağıtdan bıkıp ayrılanlar olacaktır,onlar gidince borsanın kızardığı bir gün 3 üstündeki değerleri görmeye başlarız .Bu arada dohol ün pay başı değeri 3.58 olmuş ben 3.2o lerde diye hesaplıyordum,kendi yatırımcı ilişkileri bülteninde 3.58 demişler.
Hatta bugün 2.60 altı kapatsa şaşırmam.
Dediğiniz oluyor. Endeks biraz kızardı bizimki harekete başladı.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar da 7.68 olmuş. Emmimin kârlar eriyor :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
herkese bol kazançlar. bunun banka işinden bi haber çıkmadı mı daha arkadaşlar.
Gönderim Tarihi
12.11.2020 18:45:53
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Pay Alım Satım BildirimiA+ A-
Özet Bilgi
Pay Satım Bildirimi
İlgili Şirketler
[DITAS]
İlgili Fonlar
[]
Pay Alım Satım Bildirimi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Açıklamalar
Şirketimiz, doğrudan bağlı ortaklığı Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. hisselerinde 12.11.2020 (bugün) tarihinde, 31,56 - 32,18 TL fiyat aralığından (ağırlıklı ortalama fiyat 31,99 TL) 140.000 adet satış işlemi gerçekleştirmiştir. Bu işlem ile birlikte Ditaş Doğan Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş. sermayesindeki payımız 12.11.2020 (bugün) tarihi itibariyle %68,90 olmuştur. Yapmış olduğumuz işlemlere ilişkin tablo aşağıda yer almaktadır;
Pay Alım Satım Bilgileri
İşlem Tarihi
Alım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
Satım İşlemine Konu Payların Toplam Nominal Tutarı (TL)
İşlemlerin Net Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Başı Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Nominal Tutarı (TL)
Sahip Olunan Payların Gün Başı Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Başı Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
Sahip Olunan Payların Gün Sonu Bakiyesinin Sermayeye Oranı (%)
Sahip Olunan Oy Haklarının Gün Sonu Bakiyesinin Oy Haklarına Oranı (%)
12/11/2020
140.000
140.000
7.029.559,42
6.889.559,42
% 70,3
% 70,3
% 68,9
% 68,9
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Adamın biri tuvaletten çıkmış, ordan bi tuvalet kağıdı ver demiş. Tuvalet kağıdı yokta sana dohol veriym demiş...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.patronlardunyasi.com/haber...geciyor/242997
SM-N975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar endekse uyumlu bir tahta..
Her ikisi aynı anda zirve tazeliyorlar..:))
Ne lanet kağımışsın be en çürük holdigler bile beş liranın üzerinde bu halen beli kırık gibi kımıldıyamıyor , yazıklar olsun
Uyuz eşşek,iki öne iki geriye...
SM-P580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mipaz ımızın eline vermişler. Bizi de etkiledi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsa algı işidir. Duygudur. Bozulmasına izin vermemeli ama tam yeter dersiniz. Orası dönüştür.
Az önce 2.56 iken yeter bezdim duygusu geldi ve yarısını başka kağıtla değiştiriiim dedim.
İşte tam burası dip olabilir.
Ama 16 lira hedefle mal taşıyan adamın bile dayanma noktasına temas ettiler..:(((
Uyuzluğa başladı gene bizim eşşek...
SM-P580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eeee...
10lu..20li..fiyatlara inananlara ne oldu....
Yine dediğiniz oluyor...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban yapaydın bari. Çok çıktıydın.
Burdayız yavvv.
Tek lot yok zaten verecek de.
Gelen duyguyu yazdık.
Ayrıca 400 mly lot günlük hacmi olması gerekrn tahtayı 30 mly lotla yüzde 4 aşağı çekebiliyolar.
Dut muyuz anlamadık ki.:)))SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açıkcı da var tahtada bugün kü anlamsız 2.50 ye düşüşün sebebi bu olabilir bence faiz artışı beklentiler düzeyinde gelmezse doların artışı ile emmi kağıdı yukarı çekebilir mi bilmem emmi bilir yatacak yerin yok emmi hazretleri al sat değildir
Seni holding diye,hisse diye ,kağıt diye piyasaya sürenin taaaaaaaaaa, tiiiiiiii,siiiiiiiiii
Bir yabancı diyelim ki kur 5 TL iken 1 milyon dolarını bozdurdu TL enstrümanlara yatırım yaptı tutar 5 milyon TL
Diyelim ki 1 milyon TL kazandı; toplam 6 milyon TL’sı oldu..
Şimdi;
TL’sını bozdurup ana parasını ve karını da üzerine koyup gidecek;
Bankaya gitti baktı ki, kur 8 TL
6 milyon TL’yi verdiğinde alacağı para; 750 bin dolar
Eğer tersi olsaydı, yani kur 4 TL’ye düşmüş olsaydı alacağı 1,5 milyon dolar olacak tı..
Demek ki neymiş ?
Kaz’ın ayağı öyle değilmiş😀)
Yani demem o ki ; kur’un düşmesini karını alıp kaçmak isteyen yabancı sülüklerden ve onların yerli uşaklarından(!) başkası değildir.
Cari açık ve ithalat şeyine hiç girmiyorum bile..
Oyuna gelmemek mi lazım nedir ?
Şimdi emmim 4. Çeyrekte kurdan zarar mı yazacak bu fiyatlar ile devam ederse..[emoji3525]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kur’un belirli bir süre, bir miktar yüksek olmasının kısa dönem enflasyon üzerinde olumsuz etkileri olsa da, orta uzun vade; ithalatı kısıtlayıp, yerli üretimi artırıcı etkisi olacağından; hem cari açık vermemiş olunur, hem de yurtiçi üretim artmış olur, hem de istihdam artmış olur, işsizlik azalır; ama tabii tüm bunlar çok iyi planlama, kararlılık ve ilgili tüm kurumların işbirliği ile olur; yurtiçi üretimi teşvik etmeliyiz; damat doğru demiş, ikide bir dönüp dolar ne olmuş, eyro ne olmuş bakmaya gerek kalmaz😀
Aynı zamanda kağıt uzetindeki kar in vergisini de ödemekte...nakit olarak..[emoji846]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıdın bi hastalığı var ama çözemedim.Bilen varsa veya tahmin eden, yazarsa sevinirim...
Açıklanan kardan bize de versinler...
Sent from my Redmi 5 Plus using hisse.net mobile app