Turkcell işi yansımıştır bilançoya eksi olsana çok eksı olmaz herhalde bedava hayrına yapmadılarsa tabi öyle bir huyuda var cemaatci ya cemaat işlerini hayrına yapıyor😋
Printable View
Turkcell işi yansımıştır bilançoya eksi olsana çok eksı olmaz herhalde bedava hayrına yapmadılarsa tabi öyle bir huyuda var cemaatci ya cemaat işlerini hayrına yapıyor😋
bilanço dönemi 1ay uzatılmış benim bundan haberim yoktu bilanço ozaman haftaya yerine aysonuna kaldı
Twettede gökhan karagöz adında biri 250 olacak diyip duruyor..artık kımın nesi ise
Ors cocugudur
bu hafta 20 mılyon hacımden 50 mılyon hacımlere cıkarız artık..gonul ıster 200 den asagıya dusmeyelım dolu dolu gıdelım yukarlara
25' i gördük.
Sırada
27
30 var
Askerdeki 5 km egitim kosusundan kacmaya calısan asker gibi takılıp düssemde bacagımı kırsam uzansam derdinde. Haber olmadıkca yukarı cıkmaya ısteksız gibi...ceo desen tv lere cıkıp yaptık ettık dıyen biride degil.
Yarın ola hayrola
http://share.matriksdata.com/Images/...1727282278.png
Bugun köpek gibi sattın yarın eşek gibi alırsın
[https://pbs.twimg.com/card_img/13895...png&name=small
Suan rötarlar yavaş yavaş kalkış görünümde.
Tekrar 31.50 lere geldiğinde.
Hissenin önünün açılacağını ve 45 50 lere tek celsede çıkacağını düşünüyorum.
Bu amma 2 ay içinde, amma da daha uzun sürede gerçekleşeceğinden eminim.
Bazen sövüyoruz ama
Biz hissesimizi hem döveriz hemde severiz :)
YTD Kendi görüşlerimdir..
bakalım bılanco gelsın acıklaması lazım yada bır ay bekleyecek mi....28 den asagıya haybeye dustu zaten baktı alan eden yok caktı malı aşagıya. 28 de satıs yapayım dedım benım satısıma dokunmadan malı ındırdı asagıya tahtacımız kendı calıp kendı oynuyor her zamanki gibi.
Bof eşek gibi aldı sattıklarının bır bolumunu yarında alacak mı .....
bilanco bugünveya yarın seans sonu gelir diye düşünüyorum inşallah fazla zarar yazmaz
bugünkü hareketile ne yönde geleceği belli oldu
bilişim hisseleri genel itibari ile kötü onlar cıkarken onlara uymayan netaş onlar duserken peslerıne takılma gıbı kotu bır huyu var...en kötüsüde bof gibi başımızda bela var
Sene sonunda aldıgı işlerden kasaya para gırerse belkı 3-5 mılyoncuk kar cıkar..
Tahtacı gıtmek ısterse her sey olur ama toplanan bır sey yok yıllardır yuzdeler pek degısmıyor
En buyuk hedıye bu sene yenı gelen ceo yu geldıgı yere gondermek olur
Bof kopek gibi sattın yarın eşek gibi alacaksın
05.03.2021 tarihinde yapılan açıklamamızda Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı Netaş Bilişim Teknolojileri A.Ş.'nin %100 sermayesine sahip olduğu NetRD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon A.Ş. ("NetRD")'nin paylarının tamamının ABD menşeili Orion Innovation Group içinde yer alan MERA Switzerland AG'ye 8.000.000 ABD Doları özkaynak değeri ile satılmasına karar verildiği, kapanış düzeltmeleri yapıldıktan sonra şirket değerinin net olarak tespit edileceği açıklanmıştı.
Söz konusu satış işlemi ile ilgili kapanış işlemlerinin ardından hisse devri toplam 11.607.277 ABD Doları bedelle tamamlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
eksina üstadim bu isler senden sorulur ne dersin ?
Bedava gittti ama bir arpalıktan kurtuldu netas
bilanço öncesi bu haberi göndermeleri bilançonun kötü gelecegi anlamını çıkardım
Klasik netaş halleri. Başka hisse olsa bu satış haberi ile en az 3-4 tavan gider ama netaş olunca günü eksi bile kapatabilir.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde hep seans kapanınca gönderirlerdi bu tür haberleri sabah gönderdikleri için bende kıllandım. Mal kitlemek için mi gönderdiler göreceğiz. SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama yinede bugün tavan olabilir bence.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacim yok ki skti attılar kagıdı mal kitlemek istediklerinde onu bile yapamazlar artık . kendı calıp kendi oynuyor.
kozalar ıpekler ucusa gecti netaşa bakarlar mı
Şu satılan şirket biryerlerde borsaya kote ise almak lazım uçar gider şimdi
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanki çok iyi bilanço açıklayacaklarda son güne kadar bekletiyorlar
İkinci çeyrekte bilançoya 95 milyon tl girecek.türkcel işinden ve kapa açıklamadıği işlerdende 20 ile 30 arası kar yazsa 6 aylıkta dünyanın karıni açıklar.Eğer böyle olursa tweterdaki Gökhanin dediği rakamlar olmasada güzel bir ivme yakalar.benim son umudum bu.böyle beklentiyede baska hisse anında tavana kitler 3-4 günde açmazdı.Yaziklar olsun yönetime spege.spekde ben spegim diye geziyordur şimdi.en büyuk yazıklarda bize olsun.yıllardır bu uyuzun peşinden gittiğimiz için.ytd
İş yapmıyorki yüzde 2 kalsın.duran varlık satıyor.sattığı şirketin parasini yılar önce ödemiş.önceki bilançolardada gider olarak göstermiştir.kasaya 96 milyon girecekmi biz ona odaklanalim.sen 5 yıl önce krediyle ev alsan kredinde bitip evi satsan eline geçen para ne olur.senin paran olur.kredin geçmişte kalır.o hesap bu para kasaya girecek olan paradır.belki yaptıği tüm masraf 1 milyon dolardır.geri kalan kardır.ytd
O kadar güvensiz bir yönetim var ki(geçmiş yönetim de dahil) piyasa yaptıkları hiç bir işe güven duymuyor bu haberde boşa gitti tepki bile vermedi güzel bilanço da gelse bir şey olacağı yok 9 yıldır anamızı ağlattılar yazık .Benim tek ümidim çip veya telofon teknoloji transferi olursa olmalı ancak bizim yıllardır maddi ve manevi kaybımızı telafi edebilir ümidi taşıyorum tüm ortaklara sabır diliyorum ramazanınız ve yarın ki kadir geceniz mübarek olsun.
bilanço hayırlı olsun zarar
NETAS Konsolide 2021/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -5447827 Ana Ortaklık Payları: -7793059
10 zarar yada kar dıyerek yaklaşmışım.