Geçen perşembe 3 milyon lot açığa satışı 0,5 ten yapmış kapak olmuştu bu A1 kapitale...
Bugün de 1,3 milyon lotu 0,58 den satmış görünüyor
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Geçen perşembe 3 milyon lot açığa satışı 0,5 ten yapmış kapak olmuştu bu A1 kapitale...
Bugün de 1,3 milyon lotu 0,58 den satmış görünüyor
Mal toplama hareketleri bunlar...
Yatırım tavsiyesi değildir...
Hisse çıksın istiyoruz ama gaza da gelmemek lazım. Aylarca ağlattı yatırımcısını
Dikkat dikkat: bundan bi cacık olmaz.
Cacık olayım derken doğranmış hıyarlardan olmayın sonra. :cool:
Amma düştü beaaaa. Ben demiştim.
Adamlar 0,39 alıp 0,59 dan okutup %51 çaktı..
Cacığın tarifi farklıdır. 0,8 den aldıysan cacık değil de 0,4 tan aldıysan cacığın kralını yemişsindir şöyle üstünde yağlı yağlı
Baktığın yere göre değişir..bu kağıdın dibi 0,35..düzeltme hareketlerinde inişler çıkışlar normal..elbette 2,76 dan alıp 0,35 i görürsen cacık değil kusmuk olur..2,76 dan maliyeti 1,27 ye çekmek cacığın dedesi oldu..bu adamlar aptal değil..devamlı düşürecek yada çıkaracak kadar..finansal gücü iyi olan ygyo yukarı çekmek zorundalar gerisi hikaye..yenisenaryo yazamazsa her gelen "cacık" la karşılaşırsa nice olur kağıdın hali...
Bu hisse 60 üstüne atacak gibi, 54ten full mallandım bu sefer hedef büyük , bu silkelemeler buna işaret...
A1 kapital gün içi yaptığı 1,5 milyon adet açıkları kapattı 180 bin alım tarafına geçti
52 kuruş aşağı kırılınca 40 kuruşa geri döner.
Geçmiş olsuuunnn.
Çok söyledik bi cacık olmaz diye.
Ortadan kayboldu bizim pazarlamacılar yine...
Nerdesiniz cacık herifler?
her kademeye 10.000 giriyorum şuan yaşanan şeyin düzeltme olduğu hissi veriyor çünkü aşırı düşürmek istese altta her kademede alıcıydım ama vermiyor yyapı eğer biraz toparlarsa ygyo çok sert yukarı ivme kazanır sonra ortada ne yılan, ne solucan alim ALLAH hiç bir canlı kalmaz.
Bahsettiğin sürüngen geçen ay da YEŞİL topiğinde, fiyat 12 iken ısrarla millete sattırmaya uğraşıyordu. Bir de ekürisi vardı trader5858 diye, o defalarca almayın 50 kuruşa gelecek diye yazdı ısrarla. Bu da teyit edip tekrarladı aynı şeyleri. Ben de cevaben 35 TL'den de geldi, tekrar oraya dönerse yönünü, satan ya da almaya niyetli olup almayanların senin üzerindeki hakkı ne olacak diye sormuştum, cevap vermeye bile tenezzül etmeden ortadan kaybolmuştu bir süre. Şu an 24 TL görüyorsunuz YEŞİL. Ne zaman düşüş başlasa hemen bitiveriyor orada. Değişik bir ruh hali, haz alıyor insanların mutsuzluğundan sanki sosyal psikopat. Ya da bir görev verilmiş onu yerine getiriyor bilinçli olarak.
A1 kapital alım tarafına geçti..
Yyapı da finansman alım tarafında..
Yesil %15 artışta..
Ee ne duruyorsun helva yapsana diyesim geliyor
Bekliyorum.
0,50 altına gelirse depo dolar.
Kısmetimizde varsa kazanırım.
Bu arada HLGYO takibimde.
Y.T.D.
Gördünüz mü adamların yaptıklarını?
Malınızı ucuza kaptırmayın dostlar...
Ne yapmışlar? Bizide bilgilendirirmisiniz.....
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE YAPTILAR ÜSTAD
F3211 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ygyo da açıkçı A1 kapital, 1,7milyon net alım ile günü kapadı... Yatırım finans da 2inci sıradaki alımcı.
Diğer şirket Yyapı için yine yatırım finans Alıcı tarafta..
Yesil zaten tavan yapti..
Yeşile gelen acığa satış ve kredili işlem yasağı ygyo nasıl bir etki yapar olumlu olumsuz?
SM-G360H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. ayranbuz'a ek olarak alıcı da philipcapital yabancı alımıyla 3. Sırada 200.000 lotta.
Daha da umut verici olan alan ve satan pastasında alıcıların DİĞERLERİ kısmında 205.000, satıcıdaki DİĞERLERİ 575.000 lot yani küçük yatırımcı hisseyi satarken, yatırım firmaları hisseyi toplamakta.
Yarın inşallah güzel birgünün habercisiydi bugün ki pasta, yarına ne yılan ne solucan kalır alim ALLAH...
Açığa satışı yasaklanan yeşil %13 primli + açtı
Sülük A1 yine net satış tarafında net 518 bin satış...seni yazacam buraya sabah akşam, sülüklüğün bitene kadarhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...04356c2598.jpg
ytd